Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiborcanna

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már említettem korábban, a mai gyerekekkel is lehet bánni, csak kreativitásra van szükség. Van, hogy ez sem elég. Nem, nem a gyerekek miatt.   Ami a legutóbbi tanévben történt, az számomra egyenként is nehezen megemészthető, nem hogy együtt.   2. rész  (az…..
tiborcanna 2009.08.08 19:09:50
Már több cikket is írtam ...itt a Blog hu-ban ...de ennyire lázító és igazságtalan véleményeket /tisztelet a kivételnek/ alig ha olvastam... Nem kell megvédenem ezt az ifjú tanárt nem szorul védelemre..mert ő csak azért amit eddig letett az asztalra... csak dicséretet és elismerést érdemelne....de miért nem ezt kapja.!!!.. Oda lett a hite? nem Önmagában való hite egészségesen megvan.. és maradjon is... Ó micsoda szellemharc ez az értelem és az érzelem között...Akadt egy/ 9-edik fokon álló/ csupa szív Ark tele tervekkel, jó gondolatokkal,emberséggel, hittel,hogy Ő jól érti a gyerekek lelkét ....pont azért mert olyan fiatal...és még nem posványosodott el a lelke a nagy ...hatalmi harcokban...Igen ebben a világban él ,és alakítja formálja az idő és a tér határain belül, próbálgatja a legtöbbet és legjobbat kihozni mindenkiből .... rugalmas...de a régi rendet is betartva....a kis bábokat pillangóvá neveli...és gyönyörködik röptükben....igen mint a jó Atya, mikor a gyermekeit..felvértezve tudással,erkölccsel, az ... élet rögös útjára engedi../.vagy stílszerűen/ a viharos szélben engedi repülni ... ilyen emberek re kell a jövőt bízni ... Az úttörők útja még ma is rögös, és egyedül kell haladniok megtörni száz úttalan utat... de ez ma is rögös és népszerűtlen..... magányos út....DE ezért Ők az út -törők.... Még sok jót, elismerést , sikert kívánok GGer-nek...ne adja fel a második kilométernél... Kellenek az ilyen és hasonló TISZTA LELKEK
annacrobit elve -halva 2008.06.06 16:37:27
Egy rossz kor nehéz óráiban  születtem ide,Előttem ,háború és halál szált -e földre, Utánam,nyomor,gyász ,fájdalom,sírás ,gyülölet,Hogy lehetnék én  valaha is vidám ,gondtalan?Mikor csak a bánat,és fájdalom volt amit megéltem,Ez volt italom, ételem,és ettől…..
Mandiner blog Kupleráj 2008.05.30 13:01:00
 Lehúztunk a Balatonra, mert kánikula van. Dolgozni innen is lehet, hála az internetnetnek. Valamelyik balos publicista egyszer azon fannyogott, hogy ezek (mármint a polgári középosztály) egyre jobban érzik magukat. Igenis egyre jobban érezzük magunkat, azért feccolunk itt a Balcsin…..
tiborcanna 2008.06.01 10:39:11
Mivel ,itt igen csak kezdö hozzászóló vagyok, és inkább saját írásomat szeretném közreadni azért ,van véleményem és tapasztalatom is ...város ,falu/évek óta város már/ de az átalakulás hosszadalmas;tehát kicsit város és még nagyon fau ügyben.A kőműves és ács viszonylatában,türhető közepes. A cigány viszonylatában annyi ,nem engedik letelepedni .Egy romát sem ismerek /ebben a város-faluban/.Csak a házalókat akik mindent olcsón/,/ árulnak mert nem tudnak visszautazni a hazájukba/Románia/ Tehát ott roma le sem telepedhet ;ha még is, csak valami szélső düledező tanyába , de akkor is nagyon figyelik..A nőkkel kapcsolatban is van bőven tapasztalat ,nem veszik emberszámba /olyan mint a puli ,átmenet az ember és az állat között...röviden/ tisztelet a KIVÉTELNEK..a politika nem való nekünk mire valamit megértenénk/összinfó/addigra már változtatnak ,háritanak ,tagadnak,ködösitenek..mindegy milyen párt.. teszi árt...nagyon árt vele.Ezért most egy rövid 1'-est írnék ide le. MIT a szegénység elémrakott,végig kóstoltammár;egyik sem ízlik ,sem a megvetés,a lenézés a figyelmenkívülhagyás,DE legfőképp a semmibevevés íze borzaszt.Oly keserű,lett az ÉLET íze,hiába sózod ,fűszerezed ,rossz ,ehetetlen emészthetetlen az.Ilyet ott fenn nem esznek a /gazdagok/Urak,a szépen, gazdagon terített asztalukról,azt sem tudják mit faljanak...Azok ott kinn és lenn csak várjanak...várjanakMajd azt mondjuk alig van,nekik nem jut csak SZÓ,SZÓ de az is hazug és vérlázító; azok ott kinn és lenn helyettetek/miatatok/ PIRULNAK urak.URAK?EZ Aa TIBORCANNA PANASZA...