Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malubacko

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Meztelenül a hullámokon 2009.12.14 12:00:00
A Google wave szolgáltatást már többen bemutatták, most egy kis tesztelés után világossá vált mi az a lehetőség ami valóban kiemeli majd az eddigiek közül, illetve mi az a többlet, amivel (akár) valóban megváltoztathatja a netes kommunikációt, sőt, akár magukat a…..
Valahol fura, hogy a listakésztők ki sem várják, hogy az évtized véget érjen (2010 december 31-én fog), máris megválasztják a dekád legjeit, vagy az is lehet, hogy az idei termést elnézve úgy vannak vele, ez jövőre sem fog számottevően változni, így közzéteszik már most…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
Az igazi Homár-olvasó részeg dülöngélés közben is megmarad felajzott riporternek. Harryjános aranykoszorús Homár-olvasó, hiszen a Sziget tudatveszejtő poklában is Naiv Ügyfél maradt, és két kínaigyanús fordítást fotózott nekünk:   Fogadd szeretettel a…..
malubacko 2009.08.18 08:21:24
@Márk_Márk: A Sziget hivatalos angol szövegei teljesen rendben voltak, ami mondjuk nem véletlen, mivel angol anyanyelvűek is dolgoznak az irodának.

aha, taxi sor folotti utmutaton peldaul a satorkert / garden tent kombinacio is hibatlan volt
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..
A levélíró kérdésére válaszolva: mindenképpen érdemes közreadni egy olyan sztorit, ahol a a lány azzal akarta menteni a menthetetlent, hogy a szakítósblogra hivatkozik! Ezentúl kiírjuk a posztok végére, hogy dont try this at home. A kép innen Szia Szakitshabirsz…..
malubacko 2009.01.12 10:11:53
@Hermione-négykerekü: Hülyeség. Használjon olyan historyt (vagy állítsa be úgy a cachet) ami törli a plugint, meg a browsert. Hát nem jobb így?

meg jo, hogy a history, a cache, a plugin es a browser mind szep osi magyar szavak...
kicsit demagog?
malubacko 2009.01.12 10:34:10
@malubacko:
hopp, ezt beneztem.
bocs
Az első történet nagyon vicces a mélyhűtött Jagermaisterről, a második meg szomorú, mert ilyenek vannak benne hogy: Én voltam élete legjobb pasija, többet kapott tőlem mint bárki mástól addigi életében és tulajdonképp mindig is egy ilyen férfira vágyott, aki szereti, nem veri…..
A Sci-Fi Sanctuary című sorozatát teljes egészében zöld háttér előtt veszik fel, úgy, mint a 300 spártai harcosainak kalandjait az animált ellennel, aztán digitálisan kapja meg a hátteret és a díszleteket. Amanda Tapping cipőjén sokat tanakodtunk, de végül is jól áll neki,…..
A foci, ha rendesen játsszák, olyan mintha behúzott fékkel próbálnánk autót vezetni. A srácok, akiknél a labda van előre akarják vinni, míg a másik csapat ezt egyáltalán nem akarja. Néha-néha a labdás társaság rémesen béna és a labda hátrafelé mozog. Ilyenkor a labda…..