Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sohamadar

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, földrajzos napunk van ma, most jelezte egy kollégánk, hogy az RTL esti híradójában Szellő "kimért" István éppen azt darálta a kamerába bele, hogy ...kijelölte utódját a dél-koreai Kim-Dzsong Il és döntését tudatta a párttal is, miközben a feje…..
comment:com Nosztalgiaszombat 2008.05.31 12:12:58
Ha már otthon vannak fél ötkor, és már a napkrém sem maszatolja össze a távvezérlőt, akkor érdemes lehet az RTL Klubra kapcsolni, ahol a Sárkányszívet adják. Sárkányos, kardozós kalandfilm, abból a korszakból, amikor még leesett szájjal bámultuk a digitális szörnyeket. Sőt…..
Amíg az RTL Klub csatornákkal veszi körül magát, addig a Tv2-nek nem épít csatornabirodalmat és nincsenek is ilyen tervei (bár tavaly még akartak indítani egy második nagy költségvetésű csatornát), sőt más adók reklámhelyeit értékesítő sales house-át is leépítette, és az…..
Lehet bosszankodni, de ez van, a Grace klinika spinoff címe a Doktor Addison lett, amit sajnos nem egy comment:com-olvasó, hanem a sorozatjunkie egyik lelkes kommentelője ötölt ki, innen is gratula neki. Az RTL nyilatkozata: Lezárult a címadó játék. Köszönjük a javaslatokat, igazán…..