Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iroiro

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na most van az, hogy George Orwell világhírű disztópiája kőkemény valósággá vált mindazok számára, akik Magyarországon kénytelenek élni. Nem hiszed? Mutatom! 1. Gyűlöletkampány Amikor azt mondjuk, orwelli állam, akkor általában a lehallgatásokra, megfigyelésekre, a magánszféra teljes megszűnésére…..
iroiro 2018.02.20 17:31:34
@Bolshevik:

"Meglepetés: még gyorsabban nőtt a magyar gazdaság!"

= több autót adott el az Audi és a Mercedes.

A magyar gazaság növekedéséhez kurvára semmi köze a Fidesznek, akkor lenne ha sikerült volna további jelentős befektetőket Magyarországra csábítani. De csak elüldözni sikerül őket, amiben bizony igen nagy szerepe van a state capture mértékű korrupciónak és a jogállamiság megszünésének, hiszen senki nem akarja kockáztatni, hogy százmillárdokért feljesszen itt, aztán közljék vele, hogy Lőrinc megvenné 10 millióért és ha nem tetszik, akkor tönkreteszik, ha kell tövényt hoznak rá, de kitúrják az üzletéből. RTL Klub, Tesco, Spar, tudnának mesélni az ottani vezetők. Milyen érdekes, hogy pont akkor indult GVH vizsgálat a Telenor ellen is, amikor Lőrinc bejelentkezett rá...
iroiro 2018.02.20 17:35:13
@Bolshevik: A többi ország se vette jobban, a Görögök pl. konkrétan csődbe mentek, a Spanyolok is majdnem és még az USA is beleremegett.

Az viszont megvan, hogy külföldön még a Fidesz is Bajnait méltatta a sikeres válságkezelés miatt, csak ugye itthon mást kell mondani.
index.hu/gazdasag/magyar/2010/09/14/zarszamadas/
iroiro 2018.02.20 17:41:30
@Bolshevik: Látom túl bonyolult ez neked. Tehát a gazdaság nem úgy növekszik jelenleg, hogy egyre több gyár épül, hanem úgy, hogy a meglévők többet adnak el, csakhogy ez export, ami történetesen kurvára lényegtelen a Fidesz tevékenységétől. Ha az Audi kevesebbet ad el az se a Fidesz hibája, viszont ha többet, az meg nem a Fidesz érdeme.

Ami a Fidesz hibája az az, hogy olyan gazdasági környezetet teremtett az országban, ami nem vonzza, hanem taszítja a befektetőket, hisz nincs jogbiztsonág és mindent átsző a korrupció. Szerinted a felcsúti fociakadémiát miért támogatják világcégek, egy pár ezres falu csapatának szponzorálásának szerinted mekkora markeing értéke van? Semekkora. Akkor vajon miért csinálják? Azért amiért a vendéglős lejattol a kopasz viperás embereknek. Ezt hívják úgy hogy védelmi pénz.

Szóval amíg ez az ország így működik, addig gazdaságerősödés címén legfeljebb arra verhedet a faszodat, hogy hány autót ad el az Audi, de ettől neked aztán semmivel nem lesz jobb.

Nem ártott volna a 8 osztály után továbbtanulnod. Talán most nem függenél a Fidesz könyöradományaitól és talán még a világ működését is felfognád - legalább olyan szinten, hogy ne szopd be a kommunista sikerpropaganda 2018-as változatát.