Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wrappr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na most van az, hogy George Orwell világhírű disztópiája kőkemény valósággá vált mindazok számára, akik Magyarországon kénytelenek élni. Nem hiszed? Mutatom! 1. Gyűlöletkampány Amikor azt mondjuk, orwelli állam, akkor általában a lehallgatásokra, megfigyelésekre, a magánszféra teljes megszűnésére…..
Wrappr 2018.02.20 11:24:35
@Homo sorosensus: @Bolshevik:

FOGD SZÉPEN A KIBASZOTT PROPAGANDÁDAT, ÉS DUGD FEL A SEGGEDBE!

444.hu/2018/02/20/melyebben-belenyultak-az-elios-palyazataiba-mint-ahogy-eddig-latszott

"Már az előkészítéskor is befolyásolhatták a cég emberei azokat a közvilágítási pályázatokat, amelyeken sokmilliárd forintot nyert a miniszterelnök vejéhez kötődő Elios Innovatív Zrt. – derül ki azokból a levelekből, amelyeket az EU csalás elleni hivatala, az OLAF küldött két érintett városnak. Az eddig megjelent cikkek alapján a városok által kiírt közbeszerzések feltételeit alakították úgy, hogy azok az Elios-t hozzák helyzetbe. Az OLAF leveleiből azonban az derül ki, hogy már a pályázatok előkészítésénél is felbukkantak a cég emberei, pedig ekkor hivatalosan még semmit sem tudhattak a tervezett beruházásokról. Az OLAF egy részletes jelentést is készített azokról a súlyos szabálytalanságokról, amelyeket a beruházásoknál derített fel, ezt a jelentést azonban a kormány nem hozta nyilvánosságra."

SZÉTLOPTÁTOK AZ ORSZÁGOT, HIÁBA HAZUDTOK, MINDENKI TUDJA MIT MŰVELTEK!

Hiába minden kibaszott szó! A Fidesz csak azért van hatalmon, hogy lopjon. Ennyi az összes célotok, az összes mocsok hazug propagandátok ennyiről szól. Hiába a Sorosozás, migránsozás, ezzel itt lófaszt nem értek. Ez nem a kibaszott 888!

Tiborczról ugassatok!