Regisztráció Blogot indítok
Adatok
People Team

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DisKuss Autó-kor 2023.07.04 16:54:03
A hírek szerint Magyarország a jóléti társadalmakban is elől jár, sok nyugat-európai országból már hozzánk akarnak költözni. Az átlagkereset a statisztika szerint már elérte a több százezer forintot, így azt sem tudjuk már, hogy mire költsük el a cihába rejtett pénzünket. Csak úgy jönnek velünk…..
Az igazságszolgáltatás is autokratikus jelleget öltött az országunkban, kifejezetten a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ami miatt nem véletlenül folyik eljárás a magyar jogállamiság ellen az Európai Unióban Gwendoline Delbos-Corfield vezetésével. Oknyomozó újságíróként az elsődleges célom a…..
Az igazságszolgáltatás is autokratikus jelleget öltött az országunkban, kifejezetten a XIII. kerületben, ami miatt nem véletlenül folyik eljárás a magyar jogállamiság ellen az Európai Unióban Gwendoline Delbos-Corfield vezetésével. forrás: police.hu..
Az alábbi képen feltételezhetően nem egy illuminált holland Dj látható, hanem a Pesti Központi Kerületi Bíróság hű katonája, az elszállt Csépány Kristóf bíró, aki ellen hivatali visszaélés és zaklatás miatt feljelentésre került sor. Aki bármiféle elfogultságot tapasztal a tárgyalásán eljáró…..
DisKuss Orbán képes volt… 2022.04.05 19:25:19
Ukrajna nemcsak saját területét, hanem egész Európát védi Oroszországgal szemben a nyugati értékek előretolt véd oszlopaként, ezért nincs arra szó, hogy mennyire hálásak vagyunk a háborúban tanúsított helytállásukért! Ennek ellenére Orbán Viktor egy rohadt rohamsisakot nem küldött azok részére, akik…..
A korábbi cikkeim beszámoltak már arról, hogy a Fővárosi Törvényszék és az irányítása alatt álló Pesti Központi Kerületi Bíróság körül a „nagyon nincs rendben valami” is enyhe kifejezés. Tegnap a 444.hu portál ezt meg is erősítette azzal, hogy a mindenek felett álló elnök, dr. Tatár-Kis Péteren…..
Népbíróság Minden rendben van! 2021.11.19 17:56:00
A velem elfogult XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nem véletlenül megszüntetett egy ellenem irányuló bűncselekményt, amire a panaszomat az V. és XIII. Ügyészség a korábbi munkásságával ellentétben nem utasíthatta el, mivel a BRFK-n hivatalosan lefektetett tény volt a XIII. Rendőrkapitány…..
„Az elmúlt években egyre több jogalkalmazói fórumon merültek fel olyan visszásságok, amelyek megrendíthették az emberek az igazságszolgáltatás pártatlanságába vetett hitét. Egy normális társadalomban elsőrendű érdek fűződik ahhoz, hogy a bírói szervezetbe és annak vezetőibe vetett bizalom…..
Népbíróság Felpörgetve 2021.06.15 16:10:00
Az alábbi képen feltételezhetően nem egy illuminált holland Dj látható, hanem a Pesti Központi Kerületi Bíróság hű katonája, az elszállt Csépány Kristóf bíró. Hallgassuk meg, hogy mit mond pontosan Csépány bírónk: Kb. tíz éve használok, hetente több alkalommal kábítószert...
Népbíróság FELHÍVÁS! 2021.02.11 20:12:00
A Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogult büntető bírójáról, dr. Csépány Kristófról, akinek bármiféle információja van, megköszönném, ha a contactban található e-mailcímre azt megküldené!..
Már nem is számít merész kijelentésnek, hogy hazánkban mennyi előnnyel jár az, hogy jobboldali kötődéssel rendelkezik valaki. Az igazságszolgáltatásunk függetlensége ennél már fajsúlyosabb kérdésnek számít az Európai Unió előtt is! A bíróság felső szintjein érdekes kormány közeli kinevezések…..
Azt hinné az ember, hogy ha jogszerűen és erkölcsösen él, akkor a törvény erejénél fogva az igazságot is elnyeri a bíróságon! Hahaha :) Először is le kell szögezni, hogy a jog alkalmazása az nem egyenlő sok esetben az igazságos ítélettel, így mehet a sértett akár Strasbourgig is! Na de, amikor ordít…..
Hallottál olyat, hogy valaki macedón menedékjogot szeretne kérni? Az elmúlt időszakban lehet, hogy ez az elképzelés kezdett kirajzolódni egyesekben akár a magyar jogrendszer siralmas állapota miatt is. Miszerint, ha egy jogi szempontból erősen zavaros országban egy elítélt menedékjogot kap, akkor…..
Márki-Zay Péter legutóbbi, december 20-i pervesztése utáni Facebook-ra kitett posztja egy dolgot mindenképpen bizonyít. Hódmezővásárhely polgármestere messzire rugaszkodott a valóság talajáról. Nem döbben rá, hogy már nem csupán a kormánypárti, hanem a vele eddig nem kifejezetten ellenséges média is…..
People Team 2019.12.23 12:48:28
Népbíróság!
Azt hinné az ember, hogy ha jogszerűen és erkölcsösen él, akkor a törvény erejénél fogva az igazságot elnyeri a bíróságon! Hahahahahaha :)
Először is le kell szögezni, hogy a jog alkalmazása az nem lesz egyenlő sok esetben az igazságos ítélettel, így mehet a sértett akár Strasbourgig is! Na de, amikor ordít az ügyekről, hogy evidens a bűncselekmény vagy, hogy minden kétséget kizáróan megbukik egy bizonyíték, de ezt a bírák vagy az ügyészek nem veszik figyelembe, akkor vmi bűzlik a rendszerben!
Nézzük először is a leterhelt büntetésvégrehajtó intézményeket, tovább nem kellene terhelni őket... Létezhet egy ilyen ki nem mondott kérés?! Büntetővégzésekkel azárt egy pénzbüntetés elég jó business az államnak?!
Létezhet egy olyan rendszer, hogy ha egy ügyész büncselekményt lát az ügyben, akkor azt úgy végigviszik, hogy abból ítélet is szülessen?! A vádlottat ugye a szabad nyomozati cselekményekre hivatkozva sehol nem engedjük bizonyítani az igazát?!
Igazságügyi szakértő törvénybe ütközően lefolytathat vizsgálatot?! A bíró szemet hunyhat ezen bűncselekmény fölött és senki nem koppint a körmükre?
Előfordulhat olyan, hogy egy hibás elsőfokú ítéletet egy másik hibás másodfok alátámaszt és nem fellebbezhetsz?! Csakis azért mert a rendőrségen "eltűnt" egy magánindítvány?
Bíróval kapcsolatban felmerül az elfogultság, nyilatkozik, hogy Ő, őőőő neeeeem! A kitűzött tárgyalás azért betegszabadság miatt elmarad...
Megkötöznek egy embert, kínozzák, ütik agyba-főbe... Az ügyészség nem veszi ezt figyelembe, mert ugye az elkövetők tetten érték a semmit el nem követő sértettet és jogosan tartották fogva?! Bár a rendőröknek sem akarták átadni.
ÉRDEMES HAZÁNKBAN IS ELGONDOLKODNI A KÍNÁBAN NAGY SIKERŰ CYBER BÍRÁKRÓL, AHOL KIZÁRJÁK MÁR A BÍRÓI TÉVEDÉSEKET.
De épp aktuális az ügyészek és a bírák fizetésemelése....
nepbirosag.blog.hu/
Hallottál olyat, hogy valaki macedón menedékjogot szeretne kérni? Az elmúlt napokban lehet, hogy ez az elképzelés kezd kirajzolódni egyesekben akár a magyar jogrendszer siralmas állapota miatt is. Miszerint, ha egy jogi szempontból erősen zavaros országban egy elítélt menedékjogot kap, akkor…..
DisKuss Nincs jogosultságod 2018.02.19 20:04:23