Regisztráció Blogot indítok
Adatok
calypso

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
azbeszt Ne légy már buzi! 2008.06.08 18:42:00
De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám a…..
calypso 2008.06.08 23:42:57
Adalékok:

1. "Természetesség": az elmúlt 8-10 évben mert előhozakodni a zoológia és etológia azzal a ténnyel, amit évtizedek óta titkoltak - félvén a botránykeltéstől - hogy az állatvilágban rendkívül gyakori a homoszexuális aktus és az azonos neműek tartós életközösségi kapcsolata, nagyobb arányban, mint a humán populációban (10-25%). A sokak által kedvelt delfinek 40%-a él tartósan azonos nemű párjával és renkdívül monogámok. Ha az egyikük elpusztul a másik soha nem keres új partnert. Továbbá: oroszlánok, madarak, majmok, kutyák. Az állatvilág viselkedéséről nehéz lenne azt állítani, hogy "nem természetes". Egyetlen populációt sem fenyeget kihalás, csak azért mert a szexualitást örömszerzésre is használja.
2. 1974-ben az Amerikai Pszichiátriai Társaság törölte a betegségek listájáról a homoszexualitást, kizárólag olyan értelemben foglalkozik vele a modern pszichiátria, hogy a melegség megélése egy adott közösségben gondot és belső konfliktust jelent-e az egyén számára (önelfogadás, önértékelés). Későbbiekben minden fejlett ország követte példájukat.
3. Érdemes követni a szexuálgenetikai kutatások és a viselkedéstudomány szocializációs (mintakövetés) teóriája között zajló vitát, és bár egyre több érv szól a melegség genetikai háttere mellett, jelenleg még nem tartunk ott, hogy az esetleges külső behatások szerepét teljesen ki lehetne zárni. Az arány azonban már most egyértelműen a genetika felé tolódik.
4. Egészen addig, amig nincsenek nagy lélekszámot felölelő, hosszú távra (évtizedek) kiterjedő kutatások arra, hogy az azonos neműek családjában felnövekvő gyermekek valóban nem lesznek-e nagyobb arányban mintakövetőek szexuális téren, mint a hetero párok gyermekei, addig érdemes óvatosan kezelni az örökbefogadás kérdését.
5. A megbecsült arányok szerint, amióta írott történelem létezik, melegek aránya minden társadalomban 4-8% között mozgott, függetlenül attól, hogy elfogadó (ld.perzsa, görög, egyiptomi) vagy tiltó társadalomban éltek. Számuk, számunk nem nőtt és nem csökkent.
6. A homoszexualitás társadalmi megítélése rendkívüli mértékben változatos volt: a görögség fénykorában a család akkor volt büszke a fiúra , ha azt 14-15 éves korában ismert és megbecsült idősebb mester vitte el beavatni. A beavatás azonban nem csak szexuális beavatás volt, hanem mindenekelőtt szellemi és érzelmi. Amikor a fiú már kezdett férfiasodni, akkor megszűnt ez a szerelmi-szellemi viszony eramenosz és erasztész között és a fiú családot alapított. A felnőttek közötti tartós homoszexualitást elítélték és lenézték, az előbb leírt "pedofíliát" pedig hasznos dolognak tartották (ld.forrás: J.Dover: Görög homoszexualitás). Az elfogadottságunk tehát rendkívül képlékeny és koronként változik.
6. Minden kissebség felelős azért, ahogyan őket megítélik, azt gondolom egy harsány, hivalkodó, provokatív felvonulás nem tesz jót nekünk és ellenkező hatást vált ki, ugyanakkor a többség felelőssége abban áll, hogy megfelelően tájékozódjon a kérdéssel kapcsolatban, mielőtt állást foglal.
7. A melegtársadalom ugyanannyira diverzív mint minden közösség és nem lehet általánosítani vele kapcsolatban.
8. A nagy nevek felsorolása egyeltalán nem érvelés a melegség mellett, de arra mindenképpen jó, hogy megértsük, ezek az emberek nem holmi felesleges devianciák: Platón, Szapphó, Thümoklész, Alkaiosz, Meleágrosz, Leonidasz, Sztratón, Hadrianusz császár, Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Shakespeare, Paul Verlaine, Arthur Rimbaud, Marcel Proust, André Gide, Oscar Wilde, Cocteau, Roger Martin du Gard, Thomas Mann, Csajkovszkij,Pilinszky János.

8. Én sem büszke, sem szomorú nem vagyok az miatt, hogy meleg vagyok, igyekszem értékes és előre mutató életet élni. Sem jobb, sem rosszabb nem vagyok másoknál.
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..