Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homo fideszbirkusz

0 bejegyzést írt és 510 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében…” Shakespeare szavai nem is lehetnének időszerűbbek, ugyanis az egyesített baloldal által szedett-vedett módon kitalált előválasztás maga a megtestesült színjáték. Vegyük sorra, hogy…..
Homo fideszbirkusz 2021.09.09 12:43:57
@arthurthedent: @Ekrü:

Homo fideszbirkuszom, te aki Orbán vezéred seggéből nézel ki a világra, a te életed az sokkal jobban egysegg rendszer, mint hogy bármelyik ellenzéki megmozdulás egypárt rendszer lenne.
Homo fideszbirkusz 2021.09.09 12:46:07
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "Ma reggel 36,8 volt az IQ-m, az orvos mérte."

Tudjuk Homo fideszbirkuszom, hogy a te IQ-dnál az csoda, hogy ha még van akármi mérhető is rajta.
Az állandó vészhelyzetre hisztérikusan hivatkozó „öncélú nemzetállam” perverzebb, mint az „öncélú szexualitás”! Szómagyarázat: A „perverz” természetellenest jelent. A szexualitás teljesen természetes dolog, csak akkor válik perverzzé, amikor nem kölcsönös vonzalmon és közös megegyezésen alapul.…..
Homo fideszbirkusz 2021.08.12 09:59:23
@eßemfaßom meg áll: "az 1milliárból szerinted hányan nézték meg azért mert buzit akartak nézni mindegy milyen tálalásban és hányan azért mert jó zene és vicces a klip?"

Most megnyugodtam. Tehát a te Homo fideszbirkusz logikád szerint ha bejelemtem az államnál, hogy én az Örült nők ketrecét, Billy Elliotot, azért akarom megnézni mert vicces és jó filmek, akkor a fideszes főcenzor elvtárs engedi besugározni nekem az M1-mre? Mert akkor nem hat arra, hogy én is homokossá v áljak?

Csak akkor hat, ha azért nézem meg mert én is az akarok lenni? Köszönöm Homo fideszbirkuszom, hogy megtudtuk tőled, hogy más érzelműnek lenni előre eltervelt dolog, nem pedig a hormonok játéka.
Homo fideszbirkusz 2021.08.12 13:36:53
@Muhammad Balfas:

Homo fideszbirkuszom, SzájerJózsef volt az öncélú nemzetállam által folytatott öncélú szexualitás reklámozarca. 30 éven át. Vele üzente Orbán, hogy valójában a homokosok is szavazzannak csak a Fideszre, hiszen jó dolguk van náluk.
Hol volt, hol nem volt, másfél évig kibírtuk Balin vírusfertőzés nélkül, pedig nem kimondottan kapkodtunk a védekezéssel. Jó, nem ettünk egy tányérból a balinézekkel, de más turisták és helyiek között azért forogtunk napi rendszerességgel, és időnként a "környékünkön" lettek betegek emberek. Mivel…..
Homo fideszbirkusz 2021.07.06 15:04:33
@Muzsikok közt: "egesz pandemia alatt utaztam, cseh-szlovak-magyar hataron at, "

May. mit kamionsöför, mindeki másnak belépési tilalom volt vagy 14 napos karqantén! Máskor kisebbet hazudjál Homo fideszbirkuszom.
Bivalyerős ellenfelekkel szemben is nagyon jól helytállt a magyar válogatott az Európa-bajnokságon, csak nüanszokon múlott, hogy nem sikerült a világbajnok és Európa-bajnok ellenfelek valamelyikét legyőzni és elütni a továbbjutástól. Ez felerősítheti a nemzeti érzést és a rossz értelemben vett…..
Homo fideszbirkusz 2021.06.28 11:14:51
@nemecsekerno_007: "Most már tényleg Fidesz 3/4 kell, hogy a jelenlegi ellenzék a történelem szemétdombjára kerüljün."

Homo fideszbirkuszom, 11 év egész pályás totális néphülyítés se tudta elérni, hogy ebben az országban 3/4-nyi totál agyhalott Homo fideszbirkusz állat legyen, mint te. Több mint egy éve ráadásul a trend fordult, Orbán gazdáddal az EU meg az ellenzék hetente mossa fel a padlót.
Úgyhogy a tendencia az, hogy a Homo fideszbirkusz táborod egyre kijjebb szorul a falvakból, városokból, Magyarországról. Putyin segge mellett van még elég hely, legjobb lenne ha minél hamarabb elindulnátok oda.
Homo fideszbirkusz 2021.06.28 13:51:01
@megamovieboy: "igen a segélyek a népnek volt a 100 napos program alapja is és ez is okozta, hogy megroggyant gazdasággal mentünk bele a válságba. "

Ami 100 napos programot a Fidesz teljes frakcióval megszavazott!! Köszönjük, hogy felvilágosítottad a Homo fideszbirkusz tábort, miszerint Orbán és a Fidesz az elkúrás főszereplői voltak.
Homo fideszbirkusz 2021.06.28 13:55:16
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "" a nyugati kultúrkörben minèl gazdagabb egy ország, annál liberálisabb"

Nyilván így van. De ezt mi elutastíjuk."

És éppen ezért tengenek túl az illiberális diktatúrák szinte csak a magadfajta Homo idiótabirkuszai.tól, ott már szinte csak ezek maradnak meg. Akiknek annyi is elég a birka sorsukban, ha a napi legelési adagjukat megkapják a vezér birkuszaiktól, több nemk is kell nekik.
(Disclaimer: Eléggé csapongó leszek, ezért elnézést, de túlságosan frusztráló a helyzet ahhoz, hogy kimért távolságtartással írjak erről a témáról.) Néhány napja egy kortárs író, irodalomszervező, Kollár Árpád, egy nagyon személyes írást tett közzé, amelyben párhuzamot vont az ő határon túli…..
Homo fideszbirkusz 2021.06.24 09:46:32
@nemecsekerno_007: "Egyetlen egy dolgot kérünk:
Szálljatok ki a gyerekeink ánuszából."

Miért, hogy legyen hely neked, a rejtőzködő Homo buzibirkusznak?
Homo fideszbirkusz 2021.06.24 12:19:11
@Tapi2021:

Mi van Homo fideszbirkuszom, megalapítottad a 35-ik másodnickedet? Homo fideszbirkuszom, ha te buzinak születtél volna (tehát ha a genetikai hiba nem az agyadban lenne hanem a hormonjaidban) akor tudnád, hogy még a magadfajta fundamentális homokos is teljesen ártatlan másokra. De ha követeled, akkor majd a liberók a hatalomártvétel után alkalmazzák rajtad a buzi törvényt, elég csak azt mondaniuk hogy te homokosnak nézel ki és ezt reklámozod az utcán meg a médiában, ezzel tehát megérettél a lesittelésre.
Homo fideszbirkusz 2021.06.24 12:27:43
@Tapi2021: "Pontosan erről van szó! És erről szól a törvény."

Homo fideszbirkuszom, hogy a törvény nem arról szól amit a te Homo fideszbirkusznyi agyad itt-ott képes felfogni belőle, ezt már az EU legfelsőbb vezetése meg az egykori Néppárt családod is elmondta. Tetszett volna Orbán birkuszvezérnek nem hisztériázós, gyűlöködő gépezetté válnia, nem kirúgatódni az Európai Néppártból és akkor Merkel meg van der Leyen részletesen elmondták volna neki, hogy a Homo fideszbirkusz agya mit nem ért a saját gyűlölködésén.
Felajánlom: ingyen és bérmentve, így ismeretlenül, elismerést nem várva, szívesen segítek a NER-Fidesz budapesti megmondó embereinek, pozícióaspiránsainak, Hollik Istvánnak és társainak abban, mi mindennel lehet hitelesen kritizálni Karácsony Gergelyt, Budapest főpolgármesterét. Például: -…..
Homo fideszbirkusz 2021.06.23 10:11:19
@kárárámaispj:

Homo fideszbirkuszom, a tények azt mutatják, hogy a Fidesz vezérkarában, a megmondó emberek és államtitkárok között több a szivárványos buzi mint az elmúlt 31 évben az összes többi pártban együttvéve.
Fegyvertelen Öt szál kender 2021.06.16 22:29:05
Az ilyen apró, már-már groteszk módon komikus pillanatainkban van benne minden káeurópai nyomorúságunk és nyomasztó pótcselekvésünk. Forrás: Police.hu “A túlélés titka: csinálj úgy, mintha.”(Fodor Ákos) Öt szál vadkender miatt állítottak elő váci járőröző rendőrök egy 21 éves fiatalt, akit egy…..
Homo fideszbirkusz 2021.06.18 09:41:04
@Ekrü:

Még szerencse Homo fideszbirkuszom hogy neked meg annyi eszed van, hogy azt se fogta fel a birk agyad, hogy a blogíró nem a vadkender tartó büntetlenségének a bebeszéléséről értekezik melankolikusan, hanem arról, hogy a magyar rendőrség csak a kishalakat tudja, meri kivonni a forgalomból, a nagyokkal szemben meg kussol.
Téged rögtön lekapcsol a rendőr ha a boltban elemelsz egy csokit és kapod a vaskos büntetést, eközben a Nemzeti Gázszerelő percenként lophat annyit, mint a te teljes havi fizetésed plusz rezsicsökkentésed.

Fideszes vagy, ennyi eszed sincs hogy ennyit megérts. De akkor miért mutogatod magad?
Homo fideszbirkusz 2021.06.18 09:42:13
@CSOKKI MÁLNA:

A Homo fideszbirkuszoknál is van minimnum annyi drogfogyasztó mint a balosoknál. Buzikból meg aztán pláne!
Tanári dohányzó Jobboldal? 2021.06.15 18:16:29
Aki ismer, tudja, hogy nem izgatnak az ideológiák és a beskatulyázások. Volt, hogy balos ismerős mondott fasisztának, mert azt mertem mondani, hogy az erdélyi magyar nem "rom...cig..." és elég fura, ha ilyen kijelentés után másnap a rasszizmus ellen szólal fel. Jobboldalinak voltam libsi, mert azt…..
Homo fideszbirkusz 2021.06.17 10:11:28
Rossz hírem van a Homo fideszbirkuszok számára. Egy Fidesz alapító szerint 2-3 homokos államtitkára van Orbánnak! Vajon kik lehetnek ezek? Itt a Soros lista, lehet tippelni!

Gulyás Gergely
Államtikárok minisztere

dr. Janó Márk Ádám
közigazgatási államtitkár

dr. Orbán Balázs
parlamenti és stratégiai államtitkár, miniszterhelyettes

Dr. Ágostházy Szabolcs
európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár

Azbej Tristan
az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár

Dr. Becskeházi Attila Csaba
a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásához kapcsolódó infrastruktúra-fejlesztésért, innovációért és lokalizációért felelős államtitkár

Ekler Gergely
családokért felelős stratégiai államtitkár

dr. Fürjes Balázs
Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár

dr. György István
területi közigazgatásért felelős államtitkár

Kovács Pál
a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár

Potápi Árpád János
nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Soltész Miklós
egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár

Zsigó Róbert
családokért felelős parlamenti államtitkár

dr. Almási Győző
hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár

Beneda Attila
családpolitikáért felelős helyettes államtitkár

dr. Botos Gyöngyvér
települési fejlesztések koordinációjáért felelős helyettes államtitkár

Dányi Gábor
európai uniós fejlesztések koordinációjáért felelős helyettes államtitkár

Dr. Franczel Richárd
stratégiai elemzésért felelős helyettes államtitkár

Füleky Zsolt
építészeti, építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkár

Dr. Fürjes Zoltán
egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár

Dr. Kretter Diána
közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkár

Leveleki Zsolt
RRF terv végrehajtásáért és fejlesztéspolitikai jogi ügyekért felelős helyettes államtitkár

Magyar Judit
családügyi koordinációért felelős helyettes államtitkár

Rácz Zsófia
fiatalokért felelős helyettes államtitkár

dr. Schneller Domonkos
Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár

Szalay-Bobrovniczky Vince
civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár

Tarjánné dr. Molnár Eleonóra
gazdálkodásért és személyügyekért felelős helyettes államtitkár

dr. Uzsák Katalin
területi közigazgatás működtetéséért felelős helyettes államtitkár

Vartus Gergely
fejlesztéspolitikai szolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár

dr. Zeke Janka
jogi ügyekért felelős helyettes államtitkár
Homo fideszbirkusz 2021.06.17 14:06:01
@nemecsekerno_007: "A Patás megint a saját szarotokba nyomta az orrotokat."

Az a pápa volt Homo fideszbirkuszom, amelyik a patásodnak az orrába nyomta a sját szarát.
Meg az EU is rendszeresen ezt csinálja, ahányszor elmegy szabadságharcot vívni a felcsúti EU kisebbségi a többségi EU ellen, annyiszor vágják vissza szaros orral.

Ebböl se jöttetek ki jól Homo fideszbirkuszom.
Homo fideszbirkusz 2021.06.17 14:08:29
@Az apokalipszis lovasa:

Nekem kifejezetten tetszik, ahogy Matyika egész nap a saját szarukat eteti fel a Homo fideszbirkuszokkal. Ha nem lenne itt Matyika, csak a Homo fideszbirkuszok, akkor csak a halom összeszart topicok maradnának. Hát nem jobb így, hogy van valaki aki feltakaríttatja a Homo fideszbirkuszok szarát? Dehogynem!
Hét pontban foglalta össze Perintfalvi Rita a maga Facebook oldalán, vajon Ferenc pápa miért nem akarja látni Orbánt. Na vajon miért? – kérdezi, sok kérdőjellel, majd előadja a végtelenül primitív O1G-narratíva keresztény-kompatibilis változatát. Pedig ehelyett akár gondolkozhatott is volna... Én…..
Homo fideszbirkusz 2021.06.10 10:13:20
@A Joda visszatér: "a magyar mindenkit betesz a covid halottak közé,"

Persze Homo fideszbirkuszom, ahogy ezt neked betanították a troll képzőn. A magyar mindekit betesz, a külföldi meg senkit. Tudjuk, ezt is a Soros irányítja.

Igaz, Müller Ceília tölbbször is lebukott, hogy csalnak a covod halottak számával, hiányoznak az ismert esetek a listáról. Dehát másnap biztos a dupláját írták be, hogy megnyugodjon a magyar nép.
Homo fideszbirkusz 2021.06.10 12:16:29
@apro_marosan_petergabor: " a magyar kat. egyház nagyon komoly szerepet vitt, minden gond és zsarolás ellenére a kommunizmus alatt"

A magyar katolikus egyház a kommunista rendszer alázatos és szófogadó intézménye volt Homo fideszbirkuszom. De te nem ezért rühellted őket már akkor sem.
Homo fideszbirkusz 2021.06.10 12:20:17
@Az apokalipszis lovasa: "Megjegyzem leginkább a bloggert minősíti, hogy hagyja itt tombolni ezt az elmebeteget. Kitol egy orbánozós postot, aztán szarik az egészre."

Mért jár a Homo fideszbirkusz a "balos" blogokba zokogni? Miért nem maradsz az origon vagy a 888.hu-n ott aztán egyedül vagy mint az ujjam, kiélheted magad, egy balos se fog ott zavarni.
  Nem tudunk mit mondani és nem tudunk abszurdabbat elképzelni, mint, amikor Bencsik András vagy éppen Bayer Zsolt, vagy éppen Orbán Viktor kereszténységre tanítja a pápát.  Fussunk neki még egyszer. Az aktuális őszentsége, jelen esetben Ferenc pápa a közel milliárdos taglétszámmal rendelkező…..
Homo fideszbirkusz 2021.06.09 13:50:15
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "A Fidesz nyilván nem keresztény."

Homo bulgaromutáns fideszbirkuszom, így jársz ha az ápolóid egy percre egyedül hagynak, mindjárt a tényeket írod. A Fidesz ténylegesen nem kereszténypárt, mivel a NE LOPJ! parancsolaton a nap 24 órájában megbuknak.
Hogy lehet, hogy tizenöt évvel az őszödi beszéd után még mindig kampánytéma Gyurcsány Ferenc kommunikációs katasztrófája? Miért számít ez a 2022-es választások szempontjából?..
Homo fideszbirkusz 2021.06.01 13:42:26
@midnightcoder2: "Fletó ezzel a beszéddel történelmet csinált. Gyakorlatilag kiírta az országot az európai demokráciák közül. "

Homo fideszbirkuszom, Orbán meg ugye visszaírta azzal, hogy Putyin farkát szopja, az EU-t bomlasztja, Magyarországon kinyírta a valódi demokráciát, a gázszerelőjén meg Tiborcán keresztül pedig felvásárolta a fél országot?
Homo fideszbirkusz 2021.06.01 13:44:32
@a nagy hohohorgász:

Homo fideszbirkuszom, mondd már meg a többi Homo fideszbirkusz akoltestvérednek, hogy kelle-e még mindig bérretegniük Sorostól vagy váltsanak és most Gyurcsánytól bérretegjenek?
Orbán Viktor keresi a helyét a nemzetközi politikai porondon azok után, hogy kikerült az európai fősodorból. A kormányfő rájött arra, hogy nem támaszkodhat csakis keleti szövetségeseire, mert Oroszország, Kína és a közép-ázsiai diktatúrák nem segíthetnek abban, hogy az Európai Unióban megerősítse…..
Homo fideszbirkusz 2021.06.01 10:00:54
@Ekrü: "hol plakátolta tele Karácsony az adófizetők milliárdjaiból az országot, "-A balos önkormányzatok óvodáinak és bölcsijeinek a falán."

Homo fideszbirkuszom, azt tudjuk, hogy ti reggeldélbeneste hazudtok az egész világról, de most aztán jól megröhögtettél minket azzal, hogy a ballib a politikai plakátkampányát a bölcsik meg az óvodák falán csinálja! A célközönség ugye akkor a 0-6 évesek tábora, a te zsugorított Homo fideszbirkusz agyad szerint ezért majd 12-18 év múlva a ballibre fognak szavazni, mert 1 éves korukban a fejükbe vésték, hogy a fideszesektől kell rettegni. Nem a Sorostól.

Homo fideszbirkuszom, ti tényleg nem tudtok szabadulni attól a lelki kényszertől, hogy minden nap megmutassátok a világnak, hogy Orbán szavazói tényleg a társadalom legostobább, legsötétebb agyú baromjaiból kerülnek ki?
Homo fideszbirkusz 2021.06.01 10:06:30
@Bunkóné Barom Ildikó:

Jó hírem van Homo fideszbirkuszom, Karácsony dipómunkája el se veszett, csak a fideszes lakájmédia kereste ott ahol nem is volt. A dipómunka meg rólatok szól, a Homo fideszbirkuszok választási magatartásáról. Borzalmas egy thriller olvasmány, tele agyhalott zombikkal meg az orrukal fogva irányított, birkává átmutált embermaradványok millióival, nem is ajánlom hogy elolvasd, bár ti Homo fideszbirkuszok úgyse értitek amit olvastok.
A Fidesz lényegében egyszemélyes párt, ezért a megítélése döntően függ a választók Orbán Viktorról alkotott képétől. Mindenki, aki a kormánypárt berkein belül tevékenykedik ennek az imázsnak a kialakításán és fényezésén ügyködik, mert tudják, saját politikai karrierjük attól függ, hogy a főnökükben…..
Homo fideszbirkusz 2021.05.27 13:41:36
@atomic power 1986DucaDuca:

Homo fideszbirkuszom, az a szép a te tengernyi statisztikádban, hogy egynek még te se hiszed el, kettőnek meg hogy a kutya se olvassa el. Még te se, csak látalanban becopizod a Homo Rogánbirkusz brigád küldött neked a Home office trollnak, hogy itt a mai meló.
Homo fideszbirkusz 2021.05.27 13:43:49
@apro_marosan_petergabor:

Homo fideszbirkuszom, az hogy te egy évszámot kijavítottál, az cseppet sem fogja a normális embereket arról meggyőzni, hogy a maradék 27 sorod alapján ne lennél komplett elmebeteg.
Homo fideszbirkusz 2021.05.27 13:48:59
@konrada:

Homo fideszbirkuszom, zuhanj le a valóság talajára, ne álmodozz milliós autókról, úgyse tudod te azt te hitel nélkül megvenni, hanem azt mondd meg, hogy mennyit kellett ma a CSOK-kal meg egyéb orbáni őrültségekkel felnyomott lakásért egy magyar fiatalnak dolgoznia?
Segítek, a legokosabbjának egy percet sem, mert már le is lépett a ti Hom o fideszbirkusz rezsimetekből, majd hülye lesz belerokkanni a NER feudalizmusba.
Túlságosan egyértelmű a magyar kormány álláspontja Kínával kapcsolatban, hogy bármiféle kétségünk legyen afelől, hogy valami nagy háttéralku áll az egyre mélyülő barátság mögött. Már túl vagyunk azon a teórián, hogy olyan kapu szeretnénk lenni Európában, melyen keresztül az ázsiai nagyhatalom az…..
Homo fideszbirkusz 2021.05.20 10:00:33
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Még a magadfajta legagyamputáltabb Homo fideszbirkusza is ki tudja számolni, hogy ha Kósa Lajos a Mr 20% és tegyük fel, hogy Orbán se rosszabb a Kósánál, akkor mennyi is a 20%-a az 1000 milliárd forintos Budapest-Belgrád kínai vasútnak, az 500 milliós hasznavehetetlen kínai lélegeztetőgép arzenálnak, az 500 milliárd forintos kínai Kommunista egyetemnek?

Hja Homo Bulgárbirkusz, ebből él a te nem munkaalapú diktátorod, miközben te a bulgár munkanélküli segélyen tengődsz. És eközben a legnagyobb gondod az, hogy azt is internetes trollkodásra herdáld el, miközben a kinyaltseggü Orbán gazdád még pár levát sem utal neked költségtérítésre.
Homo fideszbirkusz 2021.05.20 13:12:12
@mіdnight coder: "Огbán gоndоѕkоdоtt гólа, hоgу а јáгvánу Маgуагогѕzágоn kuгváга nаgуоbb káгоkаt оkоzzоn, mіnt nуugаtоn. "

Orbán Viktor most is jobban teljeitett! Ne vedd már el a Homo fideszbirkuszoktól azt a kevés örömet se ami az elmebeteg gazdájuk mellett néha lepottyan.
♦ Áll a bál Nagykovácsiban. Valaki becsatornázta ezt a balhét a Telexhez, akik gyorsan rittyentettek is belőle egy korrekt cikket, és ezzel gyakorlatilag ledobták a nyilvánosság atombombáját a falura.  Még a cikk megjelenése előtt elindított, a beruházás megakadályozására indított petíciót azóta (a…..
Homo fideszbirkusz 2021.05.11 10:03:57
@МАХVАL bircaman közíró: "A jobboldal szabad piacot akar és szerves fejlődést, "

Homo fideszbirkuszom, én nagyon bírom a mikor te egy nap alatt kétszáznál többször csinálsz magadból hülyét. Mint most is. Pénztáros Lőrinc és a hirtelen vagyongyarapodása önmagában magyarázza, hogy miért vagy te egy csörgősipkás bohóc a jobboldali szabadpiacodal és a szerves fejlődéseddel.
Homo fideszbirkusz 2021.05.11 15:20:53
@МАХVАL bircaman közíró:

Nem a jobboldal gazdasági mintaembere Pénztáros Lőrinc, te Homo Putyinobirkusz? Ma már bőven 300 felett jársz a saját magadból hülyét csinálásban. A nap végére meglesz a 400?
Homo fideszbirkusz 2021.05.11 15:22:52
@Nancsibacsi: "Én azt nem értem hogy ha a Zorbán meg a NER ennyit lop, akkor hogy a p.csába nem halunk éhen? "

Orbánnak pont az ilyen agysejtmentes Homo fideszbirkusz lények kellenek, akik azt hiszik, hogy a lopás az, amikor valaki éhenhal.
A Szolnoki Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy 61 éves törökszentmiklósi nővel és a 40 éves fiával szemben, akik 2020 szeptemberében fizikálisan bántalmaztak egy iskolásfiút. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője, Nagy Lajos elmondta, hogy a…..
Homo fideszbirkusz 2021.05.05 10:27:07
Megvan a tettes!

HABONY egy férfit leütött, feleségét hasba rúgta

Jogerősen két év próbaidőre bocsátották HABONY ÁRPÁDOT 2011 májusában – írja az e heti Magyar Narancs. Orbán Viktor – kendóbajnok – bizalmasa egy házaspárt bántalmazott. A tanácsadó ügyvédje az Indexszel azt közölte, hogy a bíróság végül sem a testi sértést, sem a bántalmazást nem állapította meg, és az ítéletében a garázdaság vétségében sem büntetést, hanem csak intézkedést alkalmazott.

Garázdaságért ítélték két év próbaidőre a miniszterelnök talán legfőbb bizalmasát, Habony Árpádot – tudta meg a Magyar Narancs, amely csütörtökön megjelenő számában írja meg a sztorit bővebben. A lap szerint 2011. május 4-én a Fővárosi Bíróság garázdaság vétsége miatt jogerősen két év próbaidőre bocsátotta Habony Árpádot.

A lap ezt a birtokába került ügyészségi és bírósági iratokra hivatkozva állítja. A végzés szerint Orbán Viktor bizalmasát egy házaspár bántalmazásáért ítélték el – írja a Narancs, amely vélelmezi, hogy Habony emiatt nem vállalt formális pozíciót az elmúlt évek során.

Egyszer már megszűntették a nyomozást

A lap cikke szerint 2006. november 4-én reggel a XII. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban a házaspár lelépett a Lexus terepjárón érkező Habony elé, ő rádudált a gyalogosokra, majd a lehúzott ablakon keresztül rájuk is kiabált: legközelebb nem fékez, hanem elüti őket. A beszólásból szóváltás lett, majd Habony kiszállt, és a sértett K. Sándor és felesége, P. Erzsébet után ment. Először beletaposott bevásárlókocsijukba, majd egy ütéssel leütötte a férfit, a nőt pedig hasba rúgta. Ezt követően Habony visszaült a terepjáróba, és kikerülve az ötvenes éveiben járó férfit, elhajtott a helyszínről.

A sértettek az esetet követően azonnal feljelentést tettek a XII. kerületi rendőrkapitányságon, a nyomozás eredménytelenül zárult. A Magyar Naracs szerint két ok miatt: egyrészt a Lexus bérelt volt és emiatt nehéz volt Habony azonosítása, másrészt a fényképről felismerés sem járt sikerrel, ezért 2007 májusában megszüntették a nyomozást.

A sértettek 2007 júliusában ez ellen panaszt nyújtottak be, augusztusban a panasznak helyt adtak, folytatták a nyomozást, az ügyészség 2008. július 30-án vádemelési javaslatot tett. A laphoz az elsőfokú ítélet nem jutott el és hiába kérték a Fővárosi Törvényszéket, hogy hadd tekintsenek bele a tárgyalási jegyzőkönyvekbe, így a Fővárosi Bíróság mint másodfokú bíróság által 2011. május 9-én szignált jogerős végzés másolatára hagyatkoztak.

Trükkös lopás?

A Magyar Narancs a per részleteit ismertetve azt is írja: Habony és védője arra alapozta a védekezést, hogy azért került sor tettlegességre, mert egy "trükkös lopás" áldozata volt – illetve lett volna – a vádlott. Ez a stratégia azonban "visszafelé sült el".

Bár az újság szerint Habonyék az eljárás során elismerték a tettlegességet, a tanácsadó ügyvédje az Indexszel azt közölte, hogy a bíróság végül sem a testi sértést, sem a bántalmazást nem állapította meg, és az ítéletében a garázdaság vétségében sem büntetést, hanem csak intézkedést alkalmazott. Az ügyben a 2010. április 9-én született meg az elsőfokú ítélet, amit a másodfok változtatás nélkül jóváhagyott. Az ügyvéd által említett intézkedés volt a két éves próbára bocsátás, amely most május 4-én jár majd le.

Szintén az ügyvédtől származik az az állítás, amely szerint Habony bírósági perével párhuzamosan zajlott egy másik eljárás is a Fővárosi Bíróságon, amelyben az érintett házaspár alperesként szerepelt, mert egy másik autóssal is összetűzésbe keveredtek, és ott ők bántalmazták az autó vezetőjét, egy fiatal nőt.
Az április hónap valóban bolondos volt. Az évszázad eddigi leghidegebb áprilisa hagyott el minket, és szerintem nagyon kevesen sajnáljuk. Ezzel ellentétben viszont a hónap végén hirtelen szabad lett  vásár, és lehetett vakcinát választani. Érdekes események alakultak ki...
Homo fideszbirkusz 2021.05.03 10:32:05
@Ekrü: "E szerint nem utazhatnak Európába sem a szerbek,sem a kínaiak,az arabok, a brazilok és nem jöhetnének ide egyetlen országból sem ahol a kínai vagy orosz vakcinát használták."

Kedves leépített agyú Homo fideszbirkusz, az emlíettt országokban nem mindenki van kínai meg ruszki gyökér hamisítványokkal beoltva, tehát az egész országra nem vonatkozik a beutazási tilalom.

De ha valaki a mégis ezekkel van beoltva és Európaba akar jönni, akkor majd utánajár, hogy hogyan tudja magát valódi vakcinákkal beoltatni. Nem lesz nehéz dolga.
De ha nem jár utána, akokr meg majd elmegy nyaralni Vlagyivosztokba. Legalábbis addig, amíg ott is ki nem tiltják a széthazudott, széthamisított szerekkel beoltottakat.
  Jó nekünk ez a járvány Jó nekünk ez a járvány, mert nyugodt, kiszámítható, megvéd a külvilágtól, a másik embertől, a kíváncsi tekintetektől, végre magunk lehetünk, nyugodtan magunkban. Jó nekünk ez a járvány, mert senkinek sem kell elmagyaráznunk, hogy miért vagyunk egyedül, miért nem érdekel a…..
Homo fideszbirkusz 2021.04.29 09:40:50
@6.Lenin:

Homo fideszbirkuszom, nncs annál szebb, amikor egy hibbant agyú lehibbantagyúzza a másikat. Gigászok harca!
Homo fideszbirkusz 2021.04.29 12:14:19
@6.Lenin:

Na látod hibbant agyú homo fideszbirksuzom, pont ezzel a kétéves gyerek szellemi színvonalát se elérö hatalmas visszavágással igazoltad, hogy a fejedben több a hibbantság mint a bármi más. Minél szorhgalmasabban ontod a hibbantságaidat, annál jobban súlyosbodik a kórod. Bár te már túl vagy minden limiten ahogy azt az ember látja. A kórházakban meg továbbra is zárlat van, nem kapod meg a szükséges kezelést.
Homo fideszbirkusz 2021.04.29 12:16:46
@konrada:

Mindig örömteli látni, ahogy az egyik Homo fideszbirkusz hibbant elvtárs a bajban rögtön a segítségére jön a másik hibant Homo fideszbirkusz elvtársának. Szépen mutattok ketten, csak ne mutogassátok másoknak.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Orbán Viktor a Kínai Kommunista Párt hátán kíván felkapaszkodni a nemzetközi politika legmagasabb szintjeire. Egy ilyen kijelentés tíz éve még abszurdnak és túlzónak tűnt volna, de manapság olyan egyértelmű gesztusok jelzik a magyar kormányfő lojalitását a kínai legfőbb…..
Homo fideszbirkusz 2021.04.19 10:13:35
@midnight coder: " Az EU fejlett államainak nem még több konkurens fejlett állam kell, hanem munkaerõ-donor országok és piac."

Igen Homo fideszbirkuszom, Kohlék annak idején elhatározták, hogy szereznek maguknak egy 100 milliós keleti ócsó munkaerőpiacot, hogy erre a 100 millióra melósra cseréljék le a nyugati cégek a drága hazai munkererjüket. A100 millió utcára tett nyugati melós meg majd kapja az államtól a munkanélküli segélyt. Ja miből is, amikor mind a bérek mind a vállalatok adója most már a keleti államkasszákba folyik be? Hú de jó összeesküvést csináltak az EU fejlett államai saját maguk ellen!
Homo fideszbirkusz 2021.04.19 10:21:10
@midnight coder: "Egyedül az írek tudtak ebbõl szabad szemmel látható fejlõdést kihozni. "

Statisztilailag felpördött a GDP növekedés az alacsony vállalalati jövedelem adók miatt, mert betelepültek a profitot átcsatornázó multik hordái. Néhány 10 ezer kis írnek is lett haszna ezen plusz új munkahelyekbõl, csakhogy a GDP növekedés húzta magával a lakásárakat mint az állat, miközben a fizetéseket meg alig. Így a kis ír egy napon arra ébredt már vagy 20 éve, hogy ugyanazon lakás törlesztéséhez most már nem elég a fizetésének a 30-40%-a, ide most már több kell mint a fele kell. Kis írbõl ezért nem lett sose nagy ír az elmúlt 20 évben.
Ez egyébként most az orbáni út is a magyar Homo fideszbirkusz alapú társadalommal. Csak ezerszer kevesebb eredménnyel.
Homo fideszbirkusz 2021.04.19 12:36:59
@atomic power 1986DucaDuca:
Homo fideszbirkuszom,. Orbán 2020-ban 25 éve nem látott államadóssági csúcsot állított fel! Jöhet újabb 10 év 27 vagy 37%-os AFA meg a maradék szociális ellátások elvonása a hitel visszafizetésére. Ez az amit a Homo fideszbirkuszok is megértenek, nem pedig a fake statisztikáidat.
Északi szomszédunknál a jobboldali kormánykoalíció már hetek óta válságos állapotban van. A pártok kommunikációját sokáig a médián keresztüli üzengetés és az egymásnak adott ultimátumok határozták meg. Hat miniszter és a miniszterelnök lemondását követően körvonalazódik a megállapodás, de még így is…..
Homo fideszbirkusz 2021.03.31 15:21:15
@apro_marosan_petergabor:

Miért Homo fideszbirkuszom, azt se panaszolja be senki, hogy te is szabadon kényszerzubbony nélküli troll vagy.
Ez most egy személyes írás, kevésbé marketinges, elnézést kérek azoktól, akiket ez esetleg zavar. Azt hiszem, magyarázatot kell adnom, miért nem írtam bejegyzést az elmúlt három hétben. Ennek az oka, hogy elkaptam a Covid vírust, és elég rossz állapotba kerültem, végül majdnem két hét kórházi ápolás…..
Nem tudom említettem-e már, hogy imádom a Viktort. Olyan egyszerű fickó. Most is remekül kimódolta a tutit. És majdnem be is jött neki. Stratégiája, mint a faék. A tavalyi lezárás megmutatta, hogy Európa piros pöttyös seggű gyorsnaszádja pár hónapos zárlat után a nyeletlen fejsze gyorsaságával képes…..
Homo fideszbirkusz 2021.03.09 13:26:57
@Rodney_2: "Én nem vagyok arab és muszlim gyűlölő."

Jól megmondtad Homo fideszbirkuszom, ezt biztosan be is szopja. Még szerencse hogy mi tudjuk hogy te a legnagyobb náci vagy errefele. Csak a saját szagodat nem utálod, azonkívül viszont mindent és mindenkit.
Gyere a Mihazánkba ha a egy napon a Fidesznek is túl elviselhetetlen ultranáci lennél és úgy rúgnának ki páros lábbal a fideSS családodból ahogy Orbánt rúgta ki a Néppárt.
Aligha érdemes a történtek teljes kronológiáját feleleveníteni, hiszen jóformán mindenki tudja, hogy a Fidesz és az Európai Néppárt kapcsolata az utóbbi időben - a magyar kormánypárt pávatáncos politizálásának és a már a konzervatívoknak is kellemetlen radikalizálódásának következményeként - erősen…..
Homo fideszbirkusz 2021.03.04 10:26:51
@Ekrü: "Az,hogy mennyire igazam ,az abból is látszik,hogy ennyire kiverte nálatok a biztosítékot a hozzászólásom."

Aranyos kis Homo fideszbirkusz, értjük és látjuk rajtad, hogy a covid miatt az elmegyógyászati kezelések is teljesen elmaradnak és az ápolásra szorulandó betegek az index blogokra kúsznak fel elmesélni, hogy a világ hülye, nem pedig ti.
Remélem azért hogy az elektrosokk kezeléseket hamarosan újra megkapod éa akkor a valóságtól elrugaszkodott Homo fideszbirkusz lelkecskéd ismét visszazuhan a tények világába.

Addig is oltasd magadba a kínai vakcinát, hadd foggyon el minél hamarabb!
Homo fideszbirkusz 2021.03.04 10:32:11
@horvathviteztamas:

Homo fideszbirkuszom, a történelemben jó pár diktátor van Orbánon kívül, aki ismételgette a kétharmadokat: Kádár, Ceaucescu, Honecker, de egy napon aztán eltűnt a kétharmad és az imádott diktátoraid már az életükért menekültek. Orbánnal te is felkészülhetsz arra, hogy a történelem az igenis ismétli önmagát!
Péntek délelőtt óta nem tudjuk, mit akar csinálni a miniszterelnök.  A járvány legdurvább felfutó szakaszában jár, az előző hetihez képest szinte minden nap 50 %-kal több a fertőzött már lassan három hete. A második hullám se volt ilyen durva. Az iskolák zárnak-újranyitnak, teljes a fejetlenség,…..
Ha szolgáltató vagy, akkor te szolgáltatsz. Ha terméket adsz el, az eladás pillanatában akkor is. Amikor előkészíted az eladást, akkor is. Szolgáltatsz, vagyis kiszolgálod mások igényeit. Persze nem csak azért, mert ő kéri, hanem azért, mert ez neked is az érdeked. És minél jobban szolgáltatsz,…..
Homo fideszbirkusz 2021.02.17 10:21:59
@Nzoltan:

Orbán az elmúlt tíz érvben maximálisat teljesített abban, hogy az amúgyis is a világ egyik legirigyebb, legrosszabb indulatú magyar emberéből még azon túl is kihozza a viágrekorder szarembert.

Minden nap nyomja rá a magyarokra a gyűlöletet, miden nap arról szól, hogy ő vagy az udari médiája egy perc nyugalmat nem hagyva uszítja a magyar embereket a migránsok, a liberálisok, az EU, a Soros, a pápa meg mindenki ellen. Orbán életcélja, hogy a fejébe verje a magyaroknak, hogy az egész világ ellenség, mindenkit utálni, gyűlölni kell! Egy nap nyugalmat nem hagy az embereknek, hogy valami másról szóljon az életük.

És ezek után itt bámultok ki a fejetekből, hogy miért nem kedves a vásárlókkal a bolti eladó. Meg a jegyeladó meg buszvezető. Meg mindenki más, aki ebben a szarral, epével leokádott országban él.
Homo fideszbirkusz 2021.02.17 10:28:48
@Sir Galahad:

A te elméleted alapján akkor azokban az országokban ahol a fizetés csak töredéke a magyarnak, ott hegyekben állnak a hullák a boltokban, áruházakban, mert szerencsétlen eladó nagyon frusztrált a nigériai fizetése miatt. Bezzeg ha magyar fizetést kapna, akkor a vevő már nem játszana az életével ha éppen gumicukrot akarna venni, mert az eladónak éppen depressziója van, hogy nem keres egy berlini eladó szintjén.