Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szopjátok le a arabjaitokat tetű sorosbérencek

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Narancs legutóbbi számában találtam egy nagyon érdekes cikket. Szerzője nyelvész, Cseresnyési László évek óta él Japánban, és csak látogatóba jár haza. Legutóbb két hetet töltött itthon, és a közhangulatot azzal jellemzi, hogy három utcai verekedést látott. Aránylag csekély, mintegy öt…..
A rendszerváltás minimumprogramjának meghatározásakor független értelmiségiekkel az alábbi 12 pontot fogalmaztuk meg, ami természetesen nyitott az egyeztetésre, hiszen széleskörű társadalmi konszenzust igényel: 1. pont: Jogállami alkotmányt és igazságos választási rendszert! Magyarország olyan…..
Biztosan sokan megütköztek a Lázár János által napokban közzétett videóbejegyzéssel kapcsolatban. Mielőtt mindenki véleményt alkotna, nézze végig az összeállításban szereplő videókat és próbáljon meg válaszolni a megkérdezettek helyében a blog végén található kérdésekre. Először is álljon itt az…..
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
szopjátok le a arabjaitokat tetű sorosbérencek 2018.03.11 00:08:25
psbm Orbán vs. Lázár 2018.03.07 18:17:31
Nagy a verseny a facebookon a két vezető politikus között a kampányhajrában, hogy melyikük tud több ferdítést, több uszítást, illetve több demagógiát beletenni a napi videójukba. A mai részben Lázár János a Bécsben élő migránsokkal riogat, Orbán Viktor Nerzsébet-utalványért vásárol szavazatokat...
Lassan két hete lepte meg az egész országot a hódmezővásárhelyi időközi választás eredménye. Az ellenzéki pártok által támogatott független jelölt meglepő győzelme után sokan azt várták – a kormányoldalon és a kormányváltást kívánók között is -, hogy az ellenzéki pártok viszonylag rövid időn belül…..
Ezek nem is képviselők, hanem papagájok...
szopjátok le a arabjaitokat tetű sorosbérencek 2018.02.18 00:00:48
@flydomi: "Én azon röhögök,hogy a fidessz a szavazóik szemét is kilopja természetes nyugalomal....... :D "

Leszarom ! Eloszor is nem lopnak, de ha lopnanak is, az hogy egy VALODI HAZASZERETO NEMZETI KORMANYA VAN MAGYARORSZAGNAK AZ MINDEN PENZT MEGERNE. A SZAZSZOROSAT IS MEGERNE.

Es amugy is, azt a penzt amit ""ellopnak"", azt ugyis magyarorszagon az orszag erdekeben koltik el. Szoval meg a legrosszabb esetben sem tekintheto lopasnak, mert a mienk marad a penz. Ellentetben a lipsikkel, akik Soros Gyorgynek utaltak az EZER MILLIARDOKAT, aki most ebbol penzeli az orszagunkat lerohano arab hordakat.
Szoval a lipsik ketszeresen is kart okoztak, elloptak a penzt, es meg ellenunk is forditjak.
szopjátok le a arabjaitokat tetű sorosbérencek 2018.02.18 02:50:22
@morph on deer: "Amúgy de, lopásnak tekinthető, ez a “jogtalan eltulajdonítás” tipikus esete.
Mert nem a te explicit hozzájárulásoddal történt, ugye?"

Nem de siman megadnam, mert ilyen jo kormany boven megerne. Nem tudok rolla, hogy lopnak, de ahhoz kepest, amilyen jol intezik az orszag ugyeit, HUSZADRANGU kerdes, hogy lopnak e. Folleg ha arra gondolok, mi lenne nelkuluk. Ujra az orszag kulfoldiek altali kifosztasa, totalis nemzet es magyar ellenes politika, felsokorlat nelkuli arab bevandorlas, iszlamizacio, saria torvenyek, katasztrofa, terrorizmus, polgarhaboru.
EGY TIZED MASODPERCNYI GONDOLKODAS NELKUL RAIRATNAM ORBANRA, ES CSAPATARA A LAKASOMAT, HA EZZEL MEGTUDNAM AKADALYOZNI A KORMANYVALTAST.

Felolem ha vannak, kilehet vizsgalni a korrupcios ugyeket (bar engem nem erdekelnek) DE CSAK UGY, HOGYHA AZ ORBAN KORMANY BARMI ARON A HELYEN MARAD.
SZOBA SEM KERULHET AZ ORBAN KORMANY LEVALTASA HOLMI PITIANER MILLIARDOK MIATT.
szopjátok le a arabjaitokat tetű sorosbérencek 2018.02.18 03:13:04
@morph on deer: "
Mi az akadálya?

Miért ne lehetne egy nemzeti kormány tisztességes?
Ezt most komolyan kérdem!
Na? "

Akar lehetne is, de ez NEM szempont egy kormannyal szemben. Az az allitolagos (hangsulyozottan allitolagos) korrupcio, meg lopas, NEM TENYEZO EGY ORSZAGNAK.
A legrosszabb esetben evi par szaz milliard veszteseg az semmi az orszagnak.
EZERSZER tobbet er az, ha egy orszagot a sajat nemzeti erdekeinek megfeleloen kormanyoznak.
Kb 200 evente egyszer adatik meg egy orszagnak, hogy ilyen jo vezetoik legyenek, eszem be nem jutna fillerbaszassal foglalkozni.
Állítólag Európa legszigorúbb vagyonbevallási rendszere a magyar – mert például semmiféle retorzió nincs, ha valaki rosszul tölti ki. De nem ez az egyetlen oka annak, hogy ténylegesen semmi értelme az egésznek...
        TGM a HVG-n magyarázta el, hogy miért nem demokrata Gyurcsány. Elsősorban azért nem demokrata a Gyurcsány, mert le akarja ültetni Orbánt és klánját.         " Vitatkozni kell az ellenféllel, nem pedig fenyegetni. Az, hogy ezt az egyszerű és közismert szabályt Gyurcsány Ferenc ellenfelei…..