Regisztráció Blogot indítok
Adatok
index ISIS Al kaida mind CIA projekt

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
 A magyar nép meghatározó része megerősítette, hogy nem akar köztársaságban élni, továbbá legitimálta a Moszkva és Peking irányába tett fordulatot. Győztünk – jelentette ki Orbán Viktor április 8-án, nem sokkal éjfél előtt, miután hosszú órák érthetetlen várakozása után – ami a számítógépes…..
Próbára teszik az oroszországi vezetés idegeit. Nézem ezt a fotót, és kényszeredetten-cinikusan arra gondolok, hogy a brit kormánynak nincs szerencséje a mérgekkel. 2002-ben Tony Blair miniszterelnök beszélt arról, hogy az Irakban felhalmozott tömegpusztító fegyverek nem csupán a régiót, hanem…..
Orbán Viktor nagy károkat okozott a demokráciának, megmérgezte a légkört az országban és megszegte a jogállam játékszabályait; A magyar kormányfő fél, mert érzékeli, hogy ellene fordulhatnak a választók; A hódmezővásárhelyi siker ellensúlyoz minden ellentétes jóslatot a választás előtt...
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.30 15:31:18
A politikusaink tudatlanságban tartják a választókat, pedig már rég üvölteniük kellene. Miközben a nyugati világ vezetői, tábornokai minden nappal közelebb lökik a világot az atomháború kirobbanásához, az éppen választásra készülő, tehát elvben kiélezett politikai küzdelmek időszakát élő…..
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.29 22:08:52
@solo:

Kezdd el olvasni a CIA- csicskamédia helyett az angol nyelvű orosz hírügynökségeket.

Másrészt:
ez olyan, mint a nők- vagy a kvantumfizika- nem az a lényeg, hogy neked érteni kell, hanem elfogadni, hogy mi történik.

Ha Oroszország (1. sz. atomhatalom) fenyegetve érzi magát, akkor arra oda kell figyelni. Ez egy folymat, a SZU szétesése óta tart, amit Oroszo. így értékel.
De mondjuk a Lengyelo, Romániába, Japánba, Dél- Koreába telepített ún "rakétavédelmi" rendszerek miatt, amik egyrész támadórakétákat is képesek kilőni- másrészt az a védelem, az első csapás utáni válaszcsapás kivédését jelenti.
Az Oroszországot bekerítő NATO- bázisok miatt, az állandó, hisztérikus oroszozás miatt (kb mindenről ők tehetnek, ami a globalista amcsiknak nem tetszik)- legutóbb, a Szkripal- ügy miatt;
itt a kislány már jobban van- a brit titkosszolgák kezdhetnek izzadni...
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.30 11:53:13
@Pizsera Kelemen:
Tudjuk, valójában mindjárt kitör a Világbéke.:DDD

Ámeriká pedig csak a mérsékelt fegyveres lázadókat támogatja.
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.30 12:44:57
@MEDVE1978:

Köszönjük, Mester! Megnyugodtam!

Mondjuk ezt megoszthatnád Svájccal- ahol gyakorlatilag 1945 óta nem adnak ki építési engedélyt óvóhely nélküli építményre.
Vagy Svédországgal, akik most készülnek megduplázni a bunkerek számát.
Vagy Oroszországgal, akik 2016 októberében 40 millió civil részvételével tartottak szimulációs gyakorlatot.

Hogy csak pár ország hozzáállását említsük.
Európa is túlnépesedett, hülyegyerek, az USA, Oroszország is.
Nem véletlenül nem jut mindenkinek a jóból- nem azér "mer a Zorbán mindet ellopja".
• A taktikai koalíció nem legitimálná a Jobbik ideológiáját, viszont ha nincs együttműködés, akkor végképp tort ül az illiberális állam - mondja Cas Mudde • Orbán Viktor már négy éve azt közölte bizalmasan, hogy megszabadul a civil szervezetektől • Ráfizethet a Fidesz, ha sokan járulnak az…..
A Direkt36 és a 444 megnevezett pár olyan bűnözőt és terroristát, aki biztosan letelepedési kötvényt vásároltak és ezzel bejutottak Magyarországra. Közben ezerrel pörög Rogánék migráncsozós kampánya...
BEKIÁLTÁS Ostobák országa 2018.03.27 20:39:21
 A választási plakátok szerint a pártok korlátoltnak tartják a választókat. Azt kérdezi az ismert politikai elemző, Lakner Zoltán a rádióban: „Miért ezekkel a semmit mondó üzenetekkel kampányolnak a pártok?” Elmondása szerint végigolvasott minden fontos programot. Bennük igazán attraktív…..
 Pedig az amerikaiak titkos küldetése óta az oroszországi választások nyugati mintákat követnek. Se szeri, se száma az Oroszországért aggódó nyilatkozatoknak, cikkeknek a magyar médiában azt követően, hogy Vlagyimir Putyint újraválasztották elnöki tisztségében. A választásra jogosult 111 millió…..
BEKIÁLTÁS Orbán, a kártékony 2018.03.16 23:40:56
Kordont már bontott önkényesen, de nem fog habozni polgárháborús hisztériába is belevinni az országot. Hadd szögezzem le ismét, amit az orbáni, március 15-ei választási szónoklatról azon melegében rögzítettem az Aki nem rám szavaz, nem magyar című posztban: ha valaki nem tartozik Orbán Viktor…..
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.18 08:53:54
@ember100:

állat100 jobb nicked lenne.
Ukrajnában az USA és az EU pucccsolta meg a megválasztott kormányt. Tudod, még hangfelvétel is van, ahogy az USA akkori nagykövete és külügyi államtitkára ("Fuck the EU" Nuland) kerek- perec megmondja, hogy az amerikai- izraeli állampolgárságú Jacennyuk "Yats" ahogy ő nevezi- legyen a miniszterelnök.:
www.youtube.com/watch?v=mBAB_unT2kM

Putyin nem puccsolt sehol. Ellenben Ámeriká gazdád:
imgur.com/a/Rwj2j
 A közelmúltban a médiát,  ha nem is uralta két orosz hír, de nem lehetett kinyitni egy híroldalt, vagy beleolvasni a haditechnikai/politikai fórumokba, hogy ne került volna szóba (vérmérséklettől függően) a Szu-57-ek szíriai bevetése, a Putyin "évértékelő beszédében" belengetett  orosz…..
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.13 10:17:09
@molnibalage:
Kit érdekel a repülőgép- hordozó? Az csakis az agresszor USA- nak kell, amivel III.világbeli országokat lebombázhat, akik max. nyílméreggel lőnek vissza.

Úszó ócskavas a mai orosz- kínai (és iráni) cirkáló és anti- hajó rakétáknak.
 A magyar kormányfő eszköz lesz, vagy máris az a nagyok játszmáiban. Az orosz titkosszolgálat moszkvai székházában tárgyalt a 2010-es választások előtt az Orbán Viktor legszűkebb környezetéhez tartozott Simicska Lajos és Nyerges Zsolt – állítja a 444.hu-n megjelent, a Direkt 36 által…..
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.13 10:03:24
@heptakontanonaéder:

"Hány milliárdért, hány muzulmánt, hány orosz, ukrán, grúz, örmény, csecsen kémet, maffiózót látott el európai érvényességű letelepedési okmányokkal az Istencsászár, Csaba királyfi reinkarnációja?"

Mondjad meg, hányat. Mennyi terrorista van a letelepedési kötvényesek között. A letelepedési kötvény bevett gyakrolat a fejletnyugaton is- gazdagoknak, üzletembereknek stb. Németo, Svédo, Új- Zéland stb mind alkalmazza.
Amivel te kevered a legális úton, leellenőrizve, kijelölt határákelőn, érvényes okmányokkal érkezőket- az, amit az NSA- ügynök Mürkül megcsinált (nyilván amerikai parancsra), hogy BEMONDÁSRA, árkon- bokron, zöldhatáron bárkit meghívott, aki szírnek hazudja magát. Okos lépés volt, nem? Főleg. ha az összes megszálló, haszonleső, szociális gazdasági bevándorló elhajigálja a papírjait, Szarosz papa és az amerikai NGO- k útmutatásainak megfelelően.
Sebezhetetleneknek mondják az új orosz fegyverrendszereket. Alapjaikban kérdőjelezték meg Vlagyimir Putyin orosz elnök március 1-jei bejelentései az Amerikai Egyesült Államok közelmúltban nyilvánosságra hozott katonai stratégiai terveinek értelmét. Hozzá nyilvánvaló, hogy a belső hatalmi…..
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.04 17:08:25
@karandash:
Jaja

ISIS= CIA- Pentagon- NATO- projekt

linkbun.ch/06a2s

Válogass kedvedre, a linkek között :D
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.05 09:33:08
@chrisred:
Jaja. Olyan nagy veszély volt 1949- ben, hogy az USA, Churchill már 1945- ben a Szovjetunió nukleáris bombázását tervezgették.
1949- ben még kb egy darab nukleáris rakétája sem lehetett Oroszországnak.
Maximum, bombája, de ne zavarjanak ilyen apró különbségek.

Kelet- Európát ma nem az oroszok, hanem az amerikaiak által ránkszabadított muszliminvázió fenyegeti.
Hogy is indult az ún. menekülthullám:
2012 körül tízezernyi koszovói indult el a nagyszerű, amerikai jóléti demokráciából az EU- ba, a hatalmas életszínvonal elől menekülve, amit az 1999- es bombázások biztosítottak nekik.
Majd az amerikai NGO- k és titkosszolgálatok ISIS- terroristáikat, mérsékelt fegyveres éázadóikat is becsempészték 2014 körül, aztán meg már a pakisztáni szírek, bangladesi szírek, indiai szírek- egyszóval minden szírek is jöttek, miután az NSA- spicli Mutti kiadta az ukázt a szírek beengedésére.
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.03.05 12:54:07
@David Bowman:
Dehogy vannak messze... Németországban, Olaszországban, Belgiumban összesen kb 200 atombombájuk pihen. Meg kb 80.000 katonájuk.

Ránk is hasonló sors vár, ha Orbánt leváltják.
Akkora felvonulás, mint az idióta lengyeleknél meg a megvehető románoknál.
Ami, elsődleges orosz nukleáris célponttá tenne minket is.
Lapos és unalmas beszédet mondott, de egy figyelemreméltó újdonság azért csak mégiscsak volt benne...
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.02.18 18:00:20
Hoppá:

mno.hu/belfold/a-cia-t-es-sorost-is-beveti-amerika-1261967

A CIA-t és Sorost is beveti Amerika?
HARASZTI GYULA–GYŐR ÁGNES

2014. december 6., szombat 06:00, frissítve: szombat 09:47

Már a nyár folyamán konkrét javaslat született a Soros Györgyhöz köthető „civilek” részéről arról, hogy az amerikai ügynökségek akár titkosszolgálati módszerekkel gyűjtsenek össze anyagokat a magyar politikai és üzleti vezetőket érintő korrupciós ügyekről. Az amerikai nyomásgyakorlás forgatókönyvét egy hivatalosan jogvédő szervezetként működő, de amerikai kormánypolitikusokhoz, „nemzetbiztonsági szakértőkhöz” és visszavonult tábornokokhoz is köthető társaság írta meg. A „jogvédők” azt kérték Barack Obamától, hogy bírálja a magyar kormányt Orbán Viktor illiberális demokráciát említő beszéde kapcsán, és javasolja hazánk szavazati jogának megvonását az Európai Unióban. A hazai kapcsolatok között ott találjuk a liberális internetes sajtó képviselőit és Eörsi Mátyás volt SZDSZ-es képviselőt, a Gyurcsány-párt politikusát is.
Magyarország és Lengyelország nem maradhat az unió tagja, ide legalábbis ki kell kerülnie a nagy kedvezményezettek sorából, ha továbbra is szabotál. Nacionalista kitaláció, hogy a nyugati konszernek kizsákmányolják Közép-Európát. Vajon miért nem csinált semmit a magyar légelhárítás, amikor…..
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.02.18 13:34:48
mno.hu/belfold/a-cia-t-es-sorost-is-beveti-amerika-1261967

"Már a nyár folyamán konkrét javaslat született a Soros Györgyhöz köthető „civilek” részéről arról, hogy az amerikai ügynökségek akár titkosszolgálati módszerekkel gyűjtsenek össze anyagokat a magyar politikai és üzleti vezetőket érintő korrupciós ügyekről. Az amerikai nyomásgyakorlás forgatókönyvét egy hivatalosan jogvédő szervezetként működő, de amerikai kormánypolitikusokhoz, „nemzetbiztonsági szakértőkhöz” és visszavonult tábornokokhoz is köthető társaság írta meg"
A kormány pénteken újabb fél évre meghosszabbította a tömeges bevándorlás miatt elrendelt válsághelyzetet. Ezzel mindössze egy aprócska gond van: nem, hogy tömeges, de lényegében semmilyen bevándorlás nincs. Legalábbis a határt védő rendőrség szerint...
index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.02.17 16:23:53
A Fidesz azért nyomul a civilek ellen, mert bajban van a korrupciós ügyek miatt, és mivel itt  a kampány. Orbán jól járja Brüsszelben a pávatáncot. A magyar kormány készségesen befekszik Kína európai behatolási törekvéseinek...