Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kánaán

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ponthatárok is voltak. de kit érdekel? mondjuk a meszest. kapta is az ívet!!:))kételyek közepette és 10 liter borral vágtam neki az estének ami a nagy társoságnak hála jól jól sikerült. azért nem a khelyi nyár legjobbja mert az ivós péntek felülmúlta (talán). meszes pázmányra…..
szomjas szerda, torkos csütörtök, ivós péntek, bebaszombat!hihi..
Kedves Naplóm!Elnézésedet kérem de az elmúlt évben ért szégyen (sikertelen 24/24, márpedig az az esemény adta az alapötletet) okozta sokkból csak most sikerült kilábalni. De mind1 lássuk 2009es év első bejegyzését.Siófokon jártunk kánaános-ejakulációs csapatösszetartás 3.…..
mármint az új hónap elsője. (persze hogy nem istennek hiszem magam, bár ő is az első szombaton teremtette az ember, így minden szombaton lehet ennek örömére inni) Hnál kertben sokan T csak később jelent meg és meg nem éreztem szinte semmit (de igazából azt hittem csak) 5,5 liter…..
ezt csak most vettem észre de boglárkára kellett volna innunk de így utólag neki ajánlom azt az estét amelyikről még mindig nem tom hogyan történt. Mnél kezdődött 10kor, majd gyors húzókörök után már csak halovány foszlékony emlékeim vannak a partramenetről, arról hogy a…..
ne igyál nélkülem uccsó szombat 2008.07.26 13:09:00
mármint a 2008. évi júliusból. szép is lenne ha nem lett volna több. mind1 akkor biztos más jó nap lenne helyette. jó kis este volt, ment a tánci-tánci és persze az italozás is mert el kellett fogynia a bor második felének (1 liter vhogy megmaradt azért). amúgy most csak az jut…..
fiatalság bolondság, no meg pudingolás! persze a ponthatárokat ünneplők széles körében. nálunk folyt tovább minden a mekszokott tempóban. kanna borral jöttünk a hétvége kezdetéhez de persze előtte kellet egy kis tapolcázás hogy nyáron egyszer itt is iszogassunk SP és hello…..
Mindenkinek sikerült. már akit érdekelt. mi csak az újabb esti program miatt tartottunk a néppel ezen örömében. Mnél kezdés, sörökkel, a maradék ginnel, fröccsel majd letaxi és sörözés meg persze némi pezsgő. nem sokan de elegen voltunk ahhoz hogy jó legyen és még az is…..
Game of the day ha úgy tetszik. Szerda esti válogatásunk fejenkénti 1,5 es sörrel kezdődött majd egy kis ginezéssel fűszerezve folytatódott. Volt itt hello helen, jóbarátok meg az új  székpörgetős piakeresős. maxra tettük abban a lécet  de 25 pörgetésnél tovább nem…..
ne igyál nélkülem the grillest 2008.07.19 12:00:00
Tnél esti grillezés pármagunkban 10 littyó bor második felével pluszba még üveg fütyi meg  egy kis palack slivovica. jó cucc bár én másfalytából töltöttem végig a napot du. 4től hajnali 4kori utolsóig S barátommal (és persze néhanapján más is társult).T, kass &…..
Amíg T. edzett addig K. és H. elmet hozzá mert ugye üres volt a lakás, és üres lakásban jó rottyantani amin sokat nem is gondolkodtak. Majd a jó kis VBK ment amikor egyszer csak T. is hazaért utánna Kass is megérkezett és onnantól kezdve elkezdődött a butulás. Volt ott minden egy…..
Kicsit megkésve bár de törve nem megünnepeltük a 3-0 győzelmet. Tű nem vállalta az estét, T.és H. na meg a sofőr HD azért elindult. Pinyónál 2 kancsó fröccs. utánna indultunk volna de a kancsó eltörött mert T. lekönyökölte amiért kapott egy sárgát és csak utánna mentünk…..
szokásos péntek&szombat párosítás van terítéken de jobban örültem volna egy kis változatosságnak mondjuk soundolás keretében. a boradag végre megjött, először boroztunk úgy istenigazán a nyáron, meg is látszott az eredmény: nem úgy fogyott ahogy várható szokott lenni…..
szombat esti hejehuja. h-nál termeltük be a hátrahagyott portoricoi végét majd tisztább fehérrumra váltva átestem a ló túloldalára annyira hogy az út legfényesebb pontján akartam vmi extra dolgot csinálni ami annyira elcseszett lett hogy H nem bírta tűdővel úgyhogy kis…..
fárasztó vizsgaidőszakom várvavárt utolsó napja is eljött július 4-én, így számomra duplán függetlenség napja lett. persze volt már aki nyaralt is és épphogy csak hazaugrott és emiatt pudingkodott a nagy napon. a régóta várt boromat nem tudtam meginni mert nem volt ki beszerezze…..
ne igyál nélkülem péntek 2008.06.29 23:42:00
Előre eltervezett ivásnak kezdődött, de elkezdett esni az eső este...De fél 10 re elállt szerencsénkre. M.-hez mentünk T. és H. És egyszer csak B.P. hívott hogy hol vagyok. Mondtam a M.-nél. Na mondta ha H. ÁBC bezár akkor jön oda. Ja és nem jött egyedül. Egy üveg Fügyülős…..
Jöttek a felhők bemenekültünk pinyó csárdába! 1 kancsóval kezdtünk de a 2 után megjelent a semmiből HL aki kért még nekünk még egyet és utánna nem volt megállás. 4 pinyónál+4 öregházba és enyyi volt......
Na hát történt egyszer, hogy elkezdtünk iszogatni H barátommal a szokásos kezdés sör, nemiroff kombó:)aztán folytattuk pecás büfénél az utunkat, ahol sikeressen bezártunk ezt a vendélátóegységet is bezártuk!!:D És meg sem álltunk 512-ig ott Here I am és vissza a pecáshoz!…..
Az ivás a parton kezdődött VBK és jéger na meg mézespálesz volt a menü. Hideg volt ezért nem maradtunk sokáig, mentünk 5be. Ahol ittunk még pár sört, abszintot. M. valamikor eltünt igazából senki nem emlékszik mikor ment haza. a két fivér a szokásos módon és időben távozott…..
Na leérettségiuztünk végre de nem mi hanem a barátnőink. Jeeeeeee!de here I am nem is húzom az időt T,S,H,K nincs itt de mind1 na csááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá..
nah!!! holnap vizsga vagyis ma. És én bebombáztam: H vagyok. Miénk volt egy büfé a parton D. unokatesommal, ezt a ziccert nem hagyhattuk ki. 3l sör 1dl jéger , 1dl pálesz volt az adag fejenkénet. Ezzel elértük a tervezett szintet. A TA.. haverünk patkány volt mert hívtam de nem jött…..
ne igyál nélkülem spontán kedd 2008.06.11 03:25:49
nah ez nem tervezett ivás volt. edzés után kezdődött pavon 4 sör . utánna H. nálmég egy sör és egy jó whiskey tisztán és aztán öregház ahol 3 sör 3 rezipálesz echte és egy kancsó fröccs volt te tényleg na utánna anker és a jól megszokott 5 ahol megittunk még egy sört és…..
Egy sokásos péntek estének indult...A 4es egyik tagja igazoltan maradt távol. DE neki kötelező bepótolni mendent. A rossz időre való tekintettel most nem a parton ittunk hanem egy jó kötélgyártó fiánál ahol a belépő egy jó kis házipálesz volt. De sajna az 5l bor+ sör kifogott…..
Kedves naplóm a tegnapi nappal elkezdődött... Ha nehezen is de délután 4re beszereztük a szokásos kanna borunkat. Ebből 6 litert el is fogyasztottunk tegnap este a parton. Az esti nagy melegre való tekintettel 1-1 sörrel kezdtünk fejenként majd a szokásos bor utáni beütős sörrel…..