Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Le a spammerekkel

24 bejegyzést írt és 1510 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelgő húsvéti hosszú hétvégére egy hosszabb biciklitúrát tervezel? Kihasználnád a gyönyörű, napsütéses hétvégéket és bringára pattannál a családdal? Esetleg baráti társasággal vagy egyedül vágnál bele egy bicajos kalandba? Bárhogy is legyen, most minden lehetőséged megvan arra, hogy felfedezz…..
Az elektromos autózás egy csendes műfaj, annál zajosabb a körülötte körvonalazódó „háttérbázis”. Újabb szakértőkkel gazdagodott az ország. Úgy 9,5 millióval. Végül is, ha már ekkora akkumulátor nagyhatalommá válunk, (lassan) akkor a „megfelelő” létszámú szakember gárdának is rendelkezésre kell…..
Egyre többekből tör elő a felismerés, hogy az április elsejei tréfálkozás mekkora egy marhaság. Főleg, ha még hozzáteszem a részemről sokszor ismételt kétségbe vonását annak, hogy kell e, hogy mindennek legyen „napja”. Vagy szerintetek pont abból lenne sértődés, ha ez a „réteg” kimaradna az…..
Le a spammerekkel 2023.04.03 07:00:14
A visszajelzéseitek alapján néhány dolgot érdemesnek tűnik tisztázni a BDMS kapcsán – ami bár nem valamiféle szexuális úton terjedő betegség rövidítése, sokan vélekednek róla úgy, mint egy szintén szexuális, de ezúttal lelki torzulás, s mint olyan, az egész egy, az egészséges szexualitással…..
Le a spammerekkel 2023.04.01 09:12:46
Le a spammerekkel 2023.04.01 09:16:23
@Le a spammerekkel: egyébként ez szerintem inkább pszichiáterre tartozó dolog. A szomszédom mesélte, hogy a testvére már látott ilyet... rendelkezem némi empátiával, de ezt valahogy egyik fél részéről sem tartom normálisnak.
Amíg csak lekötöznek valakit, az O.K., de... úgy tűnik, itt nem szokás megállni.
Mit is jelent az, hogy kövér vagyok? Mihez képest vagyok duci vagy túlsúlyos? És vajon miért? Miért nem akarunk jobban lenni? Egyáltalán most rosszul vagyunk-e? Ha én szeretem így a testemet, és mondjuk még a párom is szereti, sőt erre kattan a szerelmem, akkor minek fogynék le?..
   Számos ok lehet arra, hogy miért van szüksége vészhelyzeti tartalékra. Az életben előfordulhatnak olyan váratlan kiadások, amelyeket nem tudunk előre tervezni, mint például egy autó meghibásodása, betegség vagy egy hirtelen lakásfelújítási költség, elromlik a mosógép, vagy elveszítjük a…..
Le a spammerekkel 2023.03.18 19:54:44
@Az én választásom: bocs, de ez vagy önáltató vagy néphülyítő maszlag. Nekem húsz éve még volt miből vésztartalékot képezni, mert a keresetem felét éltük fel, a többi ment számlára, elfogadható kamatozással.
Most ki keres annyit, hogy az 50%-át félre tudja tenni? Mit ér az eltett 2-5-10ezer forintokkal, ha havonta duplázódnak az árak?
Most pont nem szabad pénzt eltenni. Ha van valami jó befektetés, ami mobilizálható, azt igen. De semmit ami csak pénz.
Valami azt súgja, nem leszek népszerű ezzel a bejegyzéssel. Ahogy a DVTK kapusa sem volt az, miután kétszer is kivédte annak a kisfiúnak a lövését, akinek családja a születésnapjára kezdőrúgás lehetőségét vásárolta meg a minapi MTK-Diósgyőr meccsen. A srác az általa elvégzett középkezdés után az…..
Meglepi recéshagymájú nőszirmok bújtak elő. Tavaly itt csak a világoskékek keltek ki, most meg lila is lett, ennek nagyon örülök. Azt mutatja, hogy a hagymák nem pusztultak el, csak pihentek a földben. Ezeket 2021 őszén ültettem, de az az ősz és az egész tél is annyira száraz volt, egy szem csapadék…..
Le a spammerekkel 2023.03.11 09:27:30
Mi tagadás, sokakban él ez a meggyőződés, bizonyára iskolai tanulmányaik során is kaptak intelmeket, hogy igyekezzenek mindig szép, kifejező magyar szókat illeszteni a szövegükbe. Különösen a 19. századi nagy nyelvújításnak, Kazinczy és kortársai sikeres mozgalmának az emléke kötelez minket rá,…..
Le a spammerekkel 2023.03.11 07:43:19
@Androsz: az angol (szerintem) leginkább az internet, az informatika miatt vált "közös" nyelvvé. Legalábbis egy időben terjedtek el.
1985. április 3., a hónap első szerdája Április 4. megünneplésére készül gőzerővel az ország. Létesítmény avatásokkal, kitüntetésekkel és koszorúzásokkal. Ünnepi díszben a főváros..
Le a spammerekkel 2023.03.10 16:32:33
Kiköltöztem az agglomerációba, itt elég szar a közlekedés, bicikli nélkül órákat kell várni, ha az ember nem akar kilométereket gyalogolni, sok esetben járda nélküli országúton. Úgyhogy van biciklim, használom is rendszeresen. Igaz, már nem országúti, nem is lehet vele száguldozni, de még mindig…..
Az előválasztás legizgalmasabb napjaiban összeszedtem öt-öt szempontot a mérleg két serpenyőjébe annak érdekében, hogy ekképpen kapjunk tisztább képet a kialakult helyzetről...
Facebookon nagyon kell vigyázni az ismeretlen ismerősökkel. :D Volt valaki, aki eleinte normálisnak tűnt. Tegnap elkezdte feszegetni a menekültek témáját, kezdett kibújni belőle a rasszista barom, dehát relative normálisan beszélgettünk eddig, nem küldöm el oda, ahova való lenne, csak próbálom…..
Le a spammerekkel 2018.11.23 16:09:11
@Untermensch4: akkor ezt vegyem sértésnek? :D (már a trollkodásra való hajlamra tett utalásod miatt :DD)
Le a spammerekkel 2018.11.23 19:34:45
@Untermensch4: azért a wikin nem írtak marhaságot - feltéve, hogy a webbeteg elég hiteles forrás ;)
www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/11642/antiszocialis-szemelyisegzavar
Már nem emlékszem, hogy a wikin is kitérnek-e arra, hogy a köznyelvben az antiszociális egészen mást jelent, míg a szaknyelv a '80-as évek óta a pszichopata helyett használja az antiszociálist. :)
Sokáig azt hittem, legalább a pszichiáterekkel, pszichológusokkal megtalálom néha a közös hangot, ha már belekontárkodok hobbiból a szakmájukba, de úgy tűnik, őket legalább annyira nehéz megérteni, mint a jogászokat :D
Le a spammerekkel 2022.09.08 23:10:08
@Untermensch4: nem tudom, létezel-e még errefelé... Hát tudnék mesélni, mennyire nem absztrakt... A legkevesebb, hogy a "schizoid személyiségzavar" elnevezésű állapotot egyesek skizofréniának fordítják. Hogy pszichiátertől is hallottam az antiszociális jelzőt az aszociális helyett, az már csak a hab a tortán. :D
Egy hosszú emelkedő tetején [1] Ennek a posztnak az apropóját az élet adta, hogy úgy mondjam, a témája a kerékpárutakon hevert, csak le kellett hajolnom érte! Általában egymagamban járom a kerékpártúráimat, és nem sok bicajossal akadok össze az útjaim során, de az utolsó két túrámon, a balatoni Kis…..
Le a spammerekkel 2022.06.22 07:05:29
@Adani: szerviz. Úgy 2000Ft a beállítás, ha drága helyre viszed. Elvileg te is beállíthatod, de adódhatnak váratlan gondok, akkor meg legyen inkább szakember kezében
Le a spammerekkel 2022.06.22 07:43:00
@horvabe: láttál olyan váltót amin nem volt ilyen csavar? Mert már a közel ötvenéves Szputnyikon is volt.
Le a spammerekkel 2022.06.22 08:51:18
@gigabursch: szélcsendben 20km/h sebesség mellett már 20km/h szembeszelet érzel ;)
Már vasárnap óta szaglásztam, hogy valami dögszag terjeng a környéken, de (még) nem volt nagyon erős, nem gondoltam, hogy közel van. Hétfőn korán reggel aztán elmentem a Lidl-be, mert hirdettek kerti boltívet nagyon jó áron, vettem is kettőt és kettő rózsafuttató állványt is, és amikor hazaértem,…..
A civilizációnk húsz éven belüli összeomlását jósolták meg egy nemrég megjelent interjúban a 24.hu portálon. Ezzel az előrejelzéssel nem tudunk egyetérteni. Ugyanakkor a Szkeptikus Társaság szerint is komoly problémákkal áll szemben az emberiség, amelyekre sürgősen megoldást kell találjunk...
Le a spammerekkel 2022.06.21 10:15:55
@Kovacs Nocraft Jozsefne: büfizik a náci picsa. Haverok tudják a helyi nyilas klubban, hogy buzi vagy és szereted nőnek kiadni magad?
Egyébként téged nem kellett volna megcsinálni. Sokkal jobb lenne ez a világ.
Le a spammerekkel 2022.06.21 12:40:45
@moonlight777: impotens patkány vagy?
A "sokkoló" talán picit erős jelző erre a különleges akciófilmre, de közel jár a valósághoz, Craig Zobel 2020-as rendezéséhez, mely a The Hunt (A vadászat) címet kapta. Már önmagában az alapsztori is érdekes: adott egy különböző emberekből álló csoport (eltérő korú nőkből, férfiakból összeválogatva)…..
Le a spammerekkel 2022.06.20 08:18:41
Le a spammerekkel 2022.06.20 19:20:17
@Master.: magát a filmet nem, de amit egy gyors kereséssel találtam róla, abból ez nem jön át.
Vannak olyan típusú emberek, akik szeretnek a másik bajának örülni, azzal foglalatoskodni. Akik még ha nem is mernék/tudnák soha beismerni, valahogy örülnek a másik szenvedésének. Ez simán nem tudatos (bár lehet, hogy egyes esetekben nagyon is az), de attól még az eredménye ugyanaz. Ezek többnyire…..
Le a spammerekkel 2022.06.18 07:24:32
Le a spammerekkel 2022.06.18 07:25:16
@Le a spammerekkel: freeSZFE - hogy érthetőbb legyen, mire gondolok.
Sokat hibázok a helyesírásban, néha elgépelek dolgokat, máskor nem veszem észre a hülyeséget... de amikor olyan szöveget írok, ami az üzleti kommunikáció része, igyekszem minden hibát javítani. Nem jön mindig össze, de megvan rá az igényem. Persze azt régen megtanultam, az ember a saját szövegét…..
A Velencei-tó nagylátószögű panorámája a Bence-hegyi kilátóból nézve A túra útvonala a Google térképen A túra útvonala GPX formátumban A TÚRA JELLEMZŐI - Megtett távolság a kitérőkkel együtt: 45,73 km (kerékpárcomputer)- Szintemelkedés/lejtés a kitérőkkel együtt: 512/512 m (GPS)- Nehézség:…..
Le a spammerekkel 2022.06.13 19:54:57
@horvabe: ne csináld, 10%-os emelkedőn még most is felmászok, akár kilométeres hosszakon is (Budakeszi út a Szilágyi Erzsébet fasor felől pölö), pedig 100 kiló és 50 év felett vagyok (sokkal :( ) És már a bringám is 14 kiló a korábbi 9.5-10 helyett :((
Le a spammerekkel 2022.06.13 22:37:08
@horvabe: nézd végig a térképen! Többnyire 5-10%-ok váltakoznak de itt-ott felmegy 15%-ig is.
A japán konyha zászlóshajója ezerféleképpen elkészíthető, mégis a legtöbben nyers tengeri ételekre asszociálnak vele kapcsolatban...
Le a spammerekkel 2022.06.13 09:15:46
@TanNé: engem a barackpálinkától is a hányinger kerülget. És elég csak rágondolnom.
Ugyanez igaz a pacalra is
A jó "európai" sushit viszont szeretem.
A nyers halas verziótól csak azért tartok, mert elég könnyű parazitákat szerezni általa
Egy fénykép története  A vietnámi háború ikonikus fényképei közül többet is bemutattam már. Ilyen volt például a saigoni utcai kivégzés, a Yankee Papa 13 bevetése, de Don McCullin vagy Catherine Leroy fotói között is bőven találunk közismert darabokat, amelyek nemcsak ennek a konfliktusnak, hanem a…..
Le a spammerekkel 2022.06.11 20:59:37
@HgGina: náci hímringyó
Volt időnk bőven megcsodálni az Index címlapi blog.hu dobozból megnyitott posztok dizájnját... Szép volt, jó volt az áttetsző layer, ami mögött sejtelmesen (vagy éppen sokatmondón) feltűnt (vagy, ha úgy tetszik: megbújt) a teljes címlap.blog.hu.  Beláttuk, hogy ez a UX már nem annyira kúl így…..
Le a spammerekkel 2022.06.10 07:38:44
@gigabursch: kénytelen vagyok csatlakozni hozzá. Inkább a tartalommal törődne valaki!
Valahányszor megnyitom a cimlap.blog.hu oldalt, ti van "támogatott", leginkább silány, kínai szemeteket reklámozó spam posztokkal. Sőt, némelyiknél az sincs, hogy "támogatott".
A sok, a szerző eredeti szándékától eltérő fasságot az ajánlóban csak azért nem említem, mert sokszor az index.hu-n látom, ahhoz nem tudom, van-e közötök.