Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kov123

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Guitar Hero Blog Közösség 1.0 2008.06.06 13:28:00
Bár a blog nem frissült hónapok óta, a kommentekből és magánbeszélgetésekből úgy tűnik, van valamiféle igény arra, hogy az aktív gitárhírózó lakosság találjon egymásra a neten és neadjisten időnként offline is. Ergo azt találtam ki, hogy - bár it's sooo ninetynine! -…..
Egyelőre úgy tűnik, a nagyobb szállítmány kései Rock The 80s mellett a Guitar Hero III-ból relatív korán került és még tart is a készlet több kisebb-nagyobb áruházban, a Saturn pl. xboxos GH2-t és GH3-at is árul. A trükk a nagy elektronikai áruházakkal mindig az, hogy…..
kov123 2008.05.31 13:11:42
Kicsit megállt ez a blog, pedig vannak fejlemények: Júli másodikán GH Aerosmith, és idén jön a GH4 síppal dobbal nádihegedűvel:-)

Nna mind1, 3 ok/dolog miatt írok:

- ez az egyetlen GH blog itt a magyar nyelvterületen, ami nem is baj, hiszem egy helyen van minden ifo.

- A GH community site-on (
community.guitarhero.com ) megpróbálom összegyűjteni a magyarokat. kov123 webaccount alatt ( community.guitarhero.com/accounts/306897 ) megtalálsz. Elvileg minden regisztrált hazánkbélinek küldtem üzenetet. (olvass email-t) Némi magyarázatot a számok talán adnak miért ilyen az itthoni helyzet az eladói oldalról. kb. 230 regisztrált magyar felhasználó, ebből 65 linkelt account. (a játékban található VIP kódot regisztrálhatod a website-on, és a konzolod minden szám lejátszása után feltölti a szerverre az eredményt) Úgy tudom PS2-eseknek nem megy, csak PS3 XBOX és WII júzerek vannak. Szóval a létszám elég gyér jelenleg, ezért a boltok nem is törik magukat.

- a pc-s verzióval kapcsolatban: Itthon ebay mentesen kivitelezhető, - bár nem a legtisztább -megoldás: Az öcsémnek akartam kis szórakozást, neki csak PC-je van. Kellett egy XBOX360-as GH3. (25k) (a PS3-as gitárt nem tudtam PC-n működésre bírni.) Van az M$-nek egy ún. Xbox 360 Wireless WinPC Adaptere (fotó itt: www.toysrus.ca/product/prodpop.jsp?isProdPop=true&productId=2679884&totCount=0&enhView=main ) PC usbbe dugva elvileg visz minden xbox kontrollert, köztük a gitárt is. Itthon 5k-ért beszerezhető, merem ajánlani az xxlpc.hu-t, Budapest, oktogon, a tulaj nagyon korrekt volt, telefonos egyeztetés után a következő munkanapon hozta a cuccot. A PC GH szoftvert alternatív forrásokból kell beszerezni, ehhez nem adnék ötletet.

üdv, kov