Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szívvirág

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivétel nélkül mindenkivel megtörténik az életben, hogy úgy érzi élete mélypontjára kerűlt. Erőt vesz ilyenkor a tehetetlenség érzése és ahogyan mondani szokás a fától nem látja az erdőt. Egy beszűkült tudatállapotban csak a probléma lebeg az ember szeme előtt. Mit is teszek én? Ime ami már…..
Born Again Fény és árnyék 2018.02.25 15:11:37
Fény és árnyék játszik az ablakon a nap még próbálkozik de felhő kúszik rája és az eső már győzedelmeskedik …Louis Armstrong hangja tölti be a szobát amelyben egy nő ül kezében könyvvel. Az ablakon hideg levegő áramlik. Odamegy, kinéz, az eső mint megannyi pergő könnycsepp siratják a nyarat. Lelkét…..
Sejtelem, rejtelem, izgalom. Saját magunk által kreálta vágy. Meglévő érzés, mely keresi tárgyát. Megannyi definíció ami a lényegen nem változtat. Magunkra figyelünk. Van az én és a te két világ mely egy pillanatra összeér. Egy nő és egy férfi … állhat – e távolabb egymástól a világ két oldalán.…..
A jó dolgokról könnyű beszélni, a szar dolgokról pedig nem szeretünk, egyszerű a képlet, csakhogy nálunk, introvertáltaknál tovább bonyolítja a helyzetet, hogy ez néha összefüggésbe hozható valamiféle önbizalomhiánnyal. A tudatos háttérbe húzódás és a félénkség persze nem ugyanaz, de a plénum elé…..
Az élet kezdete a születés. Öntudatlanul vagyunk részese, hogy megérkezünk a világunkba és bekerülünk a statisztikákba, lesz nevünk, azonosíthatókká válunk. Kit hova szánt a sors; ez az élet nagy játéka. Később derül ki az, hogy kivé formál majd környezetünk. Attól függően hol van az otthonunk,…..