Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomiie Void

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klub hivatalosan megerősítette, hogy nem Massimiliano Allegri fogja ellátni az edzői feladatokat a Juventusnál a 2019/2020-es idényben. A mester és az elnök, Andrea Agnelli, együtt fog sajtótájékoztatót tartani szombaton 2 órától az Allianz Stadium erre a célra fenntartott helyiségében. A…..
Gianluigi Buffon nemrégiben hosszabb interjút adott a Corriere della Sera napilapnak, az interjúban pedig számos témát érintett, például elmondta, hogy korántsem anyagi megfontolásból költözött Párizsba. „Mindig felmerül egy kis irigység, ez teljesen emberi dolog.” - mondta a…..
Továbbra is várat magára, hogy Cristiano Ronaldo hivatalosan is a Juventus játékosává váljon, s ugyan az olasz, a spanyol és a portugál sajtó egyaránt biztosra veszi, a támadó a zebracsíkos mezben kezdi a következő szezont, a jelenlegi csapattárs, Luka Modrić bízik abban, hogy…..
Tomiie Void 2018.07.08 21:13:40
@Tomy81: Ezzel én is így vagyok. Utáltam világ életébe, de mióta úgy néz ki ide tart, azóta azt vettem észre, hogy mikor meglátom egy képen sokkal másabb érzések kapnak el.
Őrült pletyka indult világhódító útjára az olasz sajtóban, s az először a Tuttosport által közölt történetet mostanra a Marca és a portugál A Bola is megerősítette. A nyári átigazolási időszak eddigi legmeglepőbb pletykája szerint az európai babérokról álmodozó Juventus komoly lépésre szánta el…..
Az Adidas Football bejelentette, hogy szerződést írt alá az argentin válogatott és a Juventus csatárával, Paulo Dybalával. A csatár a szponzorral az idei évet követően jutott megegyezésre, amikor is 22 gólt szerezve segítette csapatát sorozatban a hetedik bajnoki címhez. „A világ egyik…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus legendája, Gigi Buffon nem fejezi még be pályafutását, s egyre közelebb a megállapodás a francia bajnok Paris Saint-Germainnel. A 40 esztendős klasszis szombaton, a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen játszotta utolsó mérkőzését a Juventus mezében,…..
Tomiie Void 2018.05.21 15:35:31
Uraim! Nem szeretnék vitaindítót ebből. Ez pusztán csak az én gondolatom.
Előre leszögezném, hogy semmiféle negatív szándék nincs ebbe a gondolatban. Azt is el fogom mondani miért.
Én egy olyan szurkoló vagyok, aki természetesen imádja a csapatát és velük van ugyanúgy a keservekben is mint a sikerekben is. Természetesen Buffon az én szemben is legenda. Már érkezése előtt Juventus szurker voltam így szerencsém volt végigkisérni lelkes szurkerkent a kariejét itt. Jó pár éve olvastam egy interjút valakivel, aki a másodosztályba való visszasorolás idejéről beszélt. Játékosok mozgása volt a téma és említést tett egy olyan esetről, hogy akkor már Buffonnak is alá volt írva az új szerződése a Milanhoz, de erről senki sem beszél. Sajnos, hogy ki mondta ezt és, hogy miért is maraddt azt nem tudom. Nagyon azt akarom hinni, hogy ez nem igaz. Aztán nemrég azt nyilatkozta, hogy vagy a Juve, vagy semmi. Most meg megy a PSG-be. Akárhogyis nézem a PSG az nem az a kimondott semmi csapat. A nagy kérdés, hogy miért megy el máshova játszani és miért nem fejezi be itt?
Tavaly fejezte be nagy pályafutását Totti is. Idén meg a Roma Bajnokok Ligája elődöntőt játszott és kiejtette a Barkaszt.
Nem azt mondom, hogy jövőre Megnyeri a nagyfülűt a csapatunk, persze nagyon szeretném.
Az ilyen ikonok felé a nevelő clubja is elkötelezett és tiszteletben is tartja őket. De! Egy labdarugó club és egyetlen egy játékos az nem egy szint semilyen nézetben sem. Egy club vezetősége elemzi a múltat és annak ismeretében előre lát és tervez. Fejlődéssel és fejlesztés nélkül semilyen téren nem lehet versenyben maradni.
Most jön a lényeg. A jövőbeli tervek olyan irányt mutatnak szerintem, ami sajnos az ikonoknak nem kedvez, vagy benne sincsenek. Csúnyán mondva útba vannak. De ezt így nem lehet nekik megmondani, mert nyilván megsértenék őket, ami szélsőséges esetben azzal is járhat, hogy a jövőben nem a volt csapata hírnevét erősíti, hanem lehet, hogy gyengíti. Ezt még én is így gondolom,
Edig csak egy csoró mérnök vagyok.
Igen! Lehet megkövezni azért, hogy én lényegében azt írtam le, hogy Totti is meg Buffon is már csak teher a csapatukra nézve. De leírtam, hogy én miből gondolom ezt. És hangsúlyozom, hogy gondolom és nem tudom. Mert azért abban egyetértünk, hogy mi egyszerű halandó szurkerek csak azokból táplálkozunk amiket olvasunk híreket. Nekem sincs bent poloskám az öltőzőben meg a vezetők irodájában, csak a híreket olvasom. Azt meg, hogy ki mit hisz el, azt mindenki maga dönti el.
Amikor annak idején Raúl ott hagyta a Margitot, akkor azt nyilatkozta, hogy azért megy el, hogy a margitnak jobb legyen. Lehet érezte, hogy már nem terveznek vele, vagy szimplán elhajtották.
Kicsordult az én könnyem is a végén, sajnálom, de egyszer minden véget ér.
Ha a papa aláír a PSG-hez, akkor olyan kritériummal kell tegye, hogyha az ellenfél a Juventus lesz, akkor ő a keretbe se legyen nevezve. Ha nem lesz ilyenről szó, akkor az csak megerősíti a fent felvázolt gondolatom.
Mindegy mi lesz, számomra Buffon az örök legenda marad, éltetni fogom és büszke vagyok rá, hogy a csapatom történelmét erősíti.