Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amydala

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este Santa Catalinaba erkezett egy francia meg egy koreai lany. Utobbi 37 km-t jott aznap, a neve Van. Kerdezte a francia lany, hogy egyedul jottem-e, mondtam neki, hogy igen, az ismeroseim tobbnyire normalisak :) Este MEGINT nem lehet aludni. Fel tizenkettokor arra ebred a…..
Amydala 2008.06.27 14:07:00
Itt a friss termés: Lenkei úr Magyarország OT-nagykövete lett - legalábbis ez derül ki ebből a ma éjfélkor küldött emailből. Ez a pozíció a legmagasabb rang a nem egyházi munkatárs szcientológusok között. Az OT szó az operatív thetán rövidítése, ami egy magasabbrendű…..
Itt megtekinthető: http://www.hirtv.net/filmek/celpont/celpont20080606.wmv Rendkívül jól sikerült, gratulálok a készítőknek! A megszólaltatott szci-k elképesztően szánalmasak PR-szempontból. Kb. olyan zavarban voltak, mint egy ötfős rendőrjárőr által rajtakapott besurranó…..
Két, egy másik hírportálról átvett történet. Olvasói tapasztalatok a szcientológusok zaklatásairól + egy kis adalék + egy másik történet 2008-06-01. 16:04 Nekem nemrégen sikerült megszabadulni e "jótét lelkektől". A volt munkahelyemen a cégtulajdonos igencsak…..