Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaki23

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem tudjuk, lesz-e ebben a szezonban nyitott pályás mérkőzés nálunk, és ha igen, hol és mely csapatok részvételével. Márciusban blogunk olvasóitól kért közreműködést szakdolgozatához Marosi Zoltán, az FTC fiatal csatára. Már akkor arra gondoltunk, amint elkészül a…..
szaki23 2010.09.27 12:34:44
@miki78: Nincsen de a Loki stadionban összeszerelhető. Főnixben is szokott lenni mérkőzés ezért biztos pályarendszer is van amit össze lehetne szerelni. Így gondoltam persze tudom hogy nincs kimondott nyitott pálya.

www.estihirlap.hu/sport/jegkorong/28902-fesztivalt-csinalnak-a-kis-hokisok-a-jegpalotaban
szaki23 2010.09.27 13:54:13
@FGSuperman: És a Loki stadionban nincsen?
szaki23 2010.09.27 13:56:48
@kerusz: rendben építő jellegű ötlet volt.
Lubomir Hurtaj belépője súlyos sérülést okozott Andrew Dertonnak. A HSC Csíkszereda szlovák csatára térddel ütközött a Miskolc kanadai bekkjének térdével. Dertonnál részleges térdszalagszakadást állapítottak meg az orvosok a szerdai kontroll során, ennek következtében…..
szaki23 2010.09.22 15:33:56
@F. Kapus: Nem biztos ,hogy nem károsodnak ,ha egy megfelelő néző felé követik majd el ,de akkor majd megtanulják :)
Úgy néz ki, a pénteki dupla gólzápor ellenére nem két, csak egy csapat lóg ki lefelé a Mol Ligából. A Sapa Fehérvár AV19 farmja ugyanis bár csak büntetőkkel, de mégis legyőzte a Vasas-verő Brassót. Az igazsághoz tartozik, hogy a hazai csapatban pályára lépett néhány fiatal…..
szaki23 2010.09.15 10:53:42
@szanisz: remélem vagyunk Borsodból Pesten még egy páran akik így vannak ezzel és többen fogunk szorítani a Maciknak a Kápmegyeri pályán.
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
szaki23 2010.09.09 12:12:31
@vaze: Nem vagyok naív ,csak bízok benne hogy sportemberekről beszélünk. Persze emelett szükség van fegyelmi eljárásra is ezt nem tagadom!
szaki23 2010.09.09 12:49:44
@vaze: teljesen egyetértek veled én is látom azt a bizonyos közeget, látni lehet több megmozdulásból, reklamálásból,sajtóban történő magyarázásból. Én abban bízok ,hogy egyesek belátják ez nem szolgálja sem a sport sem az adott klub megítélését. Továbbmenve így lehet klub szimpatizánst (nem fanatikus ,mert ő mindíg egy féle képpen lát),potenciális támogató jelölteket elveszíteni. Egyszóval a helyzet és a tisztességes,kemény,sportszerű játék mindenkinek érdeke!
Az első Mol Liga-forduló mind a négy mérkőzésén vezettek az elvben kevésbé esélyes csapatok, ám végül az összes helyszínen érvényesült az úgynevezett papírforma. A szezon első gólját a Steaua Rangers veterán csatára, Viorel Nicolescu szerezte Csíkszeredában, a bukarestiek…..
szaki23 2010.09.08 11:53:18
@F. Kapus: Érdekes hozzászólások a végén.Talán megfontolandó lenne erről a szurkolói magatartásról írni pár sort mielőtt végleg betör a "futbalkultura" a jégpályák mellé és a normális nézők el nem pártolnak csapatuk élőbeni nézésétől!
Jégkorong FTC–Stars 3-1 2010.03.22 21:36:00
Szergej Oreskin és csapata bizonyította, komolyan gondolja, hogy kőkeményen megküzd a bronzéremért. A zöld-fehér együttes hétfőn este hazai pályán egyenlítette ki a győzelmek számát 1-1-re. A 29. percben esett az első gól, Sándor révén a Stars szerzett vezetést. Hucko még…..
szaki23 2010.03.23 10:02:47
@szorgalmas: Tényleg nem szerettem vona senkit megbántani mert mint alább olvasható (amivel maximálisan egyetértek) hülyék mindenhol vannak! Legtöbbet Stars mérkőzésre járok de a jégkorong szeretete miatt és össze tudom hasonlítani a tavalyi néző közönséget az ideivel, nyílván több néző lett a kérdés az milyen "áron".
A lényeg szerintem hogy a balhés mocskosszájú embereket ki kell emelni mert ez nem használ a sportnak. Továbbra is csládi program legyen jégkorongmérkőzésre járni!
szaki23 2010.03.23 10:08:05
@forestjr: Maximálisan egyetértek veled! Fontos megjegyeznem én kazincbarcikai vagyok! Jártam már a fradi és újpesti szurkolók között is és egyszer nem fordult meg a fejemben hogy szájbavágnak méghozzá azért mert viselkedek!
Ez érvényes miskolcon is ha viselkedsz bajod nem lehet az biztos!!!
A magyar utánpótlás-bajnokságok rajtjáról részletesen beszámoltunk. Most a külföldön játszó fiatalokról lesz szó. Ebben a részben öt fiatalember eddigi teljesítményét mutatjuk be, akik túlzás nélkül a világ legjobbjai közé tartozó bajnokságokban szerepelnek.…..
Kedd este 17.45-től a Sport 1-en élőben adják az UTE–Steaua Mol Liga-mérkőzést. Ezzel sokmeccses szériába kezd a sporttelevízió. A válogatott is végig képernyőn lesz. Máté Pál főszerkesztőt kérdeztük az erre a szezonra vonatkozó tervekről: "Hét Mol…..
Budapesten egyeztetett hat magyar és négy román jégkorongklub vezetője arról, hogyan lehet áthidalni az OB 1 feldúsítása és a keleti szomszédok által forszírozott közös bajnokság közötti különbségeket. Megegyezés még nincs, tervek már vannak. Amelyekről Kovács Zoltán, a…..