Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sicmisi

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeld el, hogy valaki egy hosszú, akár 20-30 éves, börtönbüntetés után szabadul. Sőt, oda született bele, és ez minden, amit az életből tapasztalt eddig. Egy börtönben – még ha fogságban vannak is -, a fogvatartottak napjait megszervezik, ellátást kapnak, munkavégzésre van lehetőségük,…..
Tanúként sosem értettem, egész pontosan kiket is tartanak hitehagyottaknak. A korábbi tagokat? Azokat, akik kritizálták a szervezetet? Vagy azokat, akik nem fogadják el a vének „csodás tanácsait”? Ha a Jehova Tanúi gyülekezet vagy annak előljárói súlyos sértést vagy személyes károkat okoznak…..
2008 nyarán végre hazalátogattam vajdaságba. Meglátogattam édesanyámat, rokonaimat, barátaimat, ismerőseimet. Sok helyen elmondtam a bizonyságomat, addigi élettörténetem, többek között a Törökbecsei Teljes-Evangéliumi Gyülekezetben is. Imádkoztam legtöbbjükért is, akiket meglátogattam. Amikor…..
Amikor Jehova Isten kihozott, a szervezetből,   ami az Ő nevét viseli és a hamisított evangéliumot hirdeti, Tagadja a holtak hazáját, gyehenna valóságát, Isten mai csodáit, az üdvözülés lehetőségét mindenkitől, aki nem követője a társulatuknak. szervezetből, ami megakadályozza a követőit…..
Ahogy teltek az évek. Erősödött bennem a honvágy, és a vágy a saját gyermek után. Bár ott voltak a feleségem gyermekei, akiket nagyon szerettem – mégis az, hogy nincs valaki a saját génjeimből, az nagyon hiányzott. Újra depresszióba estem. Jártam dolgozni, de azon kívül csak a besötétített szobát…..
Életem bizonyságai Házasság 2016.09.12 08:49:12
A Keszüi pékségben megismerkedtem egy elvált nővel, akivel közelebbi kapcsolatba kerültünk. A gyerekei otthonban voltak, ő meg három munkahelyen dolgozott, hogy tudjon nekik minél előbb otthont biztosítani, hogy kihozhassa őket. A volt férje bántalmazásai miatt kerültek az átmeneti otthonba. Ahogy…..
Amikor megjöttem Magyarországra, másnap jelentkeztem Pécsen, az idegenrendészeten. A hölgyet, aki ott dolgozott nagyon váratlanul érte az esetem és visszaküldött Szegedre a menekültügyi hivatalba. Amikor elindultam Szegedre, beszélgettem a buszsofőrrel, aki ’ egész véletlenül ’ tudott egy helyet,…..
- Gyermekkori vonzódásom a természetfeletti után -     Sokszor álmodtam, és sok álmom megtörtént a valós életemben is. Álmok mellett voltak más megtapasztalásaim is amik a hitemet erősítették, és most is egyre több olyan megtapasztalásom van ami erősíti a hitemet. Viszont a hitem alapját azt hiszem…..