Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mufci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Truth or dare amúgy már volt egyszer, most azonban B.A. a véleményes hétvége keretében felidézi a dolgot.Most szombaton, 2010.08.07-én néztem a Topmodell leszek-et a Viasaton, ahol a műsorban "Truth or dare" játékot játszottak a lányok. Ez a játék Magyarországon is…..
mufci 2011.02.02 15:11:22
@diodavid7: Szerintem nem véletlenül, valószínűleg egy igazi "Browncoat" készítette a hibaüzenetet.... :)
Hipp, hopp, telik az idő, már augusztust írunk, és nagy események előtt állunk, ha az égiek is úgy akarják, akkor Fogtündér mostantól Forrest Erdészné szül. Gyümike Fogtündér néven fut majd. Szegény Sutyi és Vágyember, ha eddig nem is, de most biztosan könnyesre sírják a…..
Az előző részben Vágásiéknál családlátogatás volt, Feri feltételezett apjának lánya dekkolt Budapesten, mindeközben a hisztériás Vilma vegzálta Jutkát az iskolában. Mágenéknál a Jemen-ügy miatt balhé van, Junior kezd kiborulni, de Seniornak sem jobb a helyzete, a fodrászat…..
Hiába várunk egy a híreknek megfelelően 5 évvel később játszódó frappáns nyitójelenetet, az első képen Susant látjuk a szülőágyon. Aztán egy rapid  párhuzamos montázs során pikk-makk kb 3 éves lesz a kis Maynard, és vele párhuzamosan egy Lelar Dash nevű kedves nő…..
mufci 2009.03.26 19:55:41
@zsolt12346: Nem láttam ugyan ezt a részt, de így a fotó alapján azt mondanám, az édesség egy Croque-en-Bouche volt, ez egy hagyományos francia esküvői süti... :)
A ’Blame Booze And Mellville’ című epizódban mégis megjelenik a Szitakötő Szállóról szóló újságcikk, méghozzá pontos idézetekkel, Lorelai frappáns megfogalmazásaival Emilyről, melyben a közelmúlt legismertebb diktátoraihoz hasonlítja szülőanyját. Ez egyrészt…..
mufci 2009.01.07 11:36:47
@zsofek: Úgy néz ki, nem lesz...kár. :(
Nem rossz cím, tényleg nem, mondjuk a promó is fasza volt hozzá, mert leginkább a dugásról szólt, így nagyobbat ütött a dolog. Ami az előző részeket illeti, George megdugta Izzie-t (is), találkozott az apóssal, és baszkurálja a lelkiismeret. Cristina letette a garast Burke mellett,…..