Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SARDNA

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan a nárcival való kapcsolat sem sétaüdülés, úgy a vele való szakítás különösen nem az. A szakítás dinamikája minden esetben nagyon hasonló: a kapcsolat korábbi fázisait (istenítés - leértékelés - eldobás) fogod egy gigantikus zip-fájlban egyben megkapni. A dráma forgatókönyve valahogy így fog…..
SARDNA 2018.02.14 20:18:20
@Nárciszkertész: legalabb annyit segit ez a blogod, mint amennyit art :-(. Vannak itt hozzaszolok (egyoldaluan), de honnan ismered az abszolut igazsagot :-(. Mi van akkor, ha aki panaszkodik, pont az a narcisztikus. Te pedig tamogatod,gratulasz neki,tanacsot adsz. Fura ez nekem. Egy kapcsolat sokkal bonyolultabb, mint ahogy itt eloadod. Egy segito foglalkozasu legfontosabb szabalya: ne arts :-(.
SARDNA 2018.02.15 14:03:32
@Emma Paula Keresztanyuja: ha te így gondolod. Mindenki elmondhatja a sajat fajdalmat. Es ez jo. En ateltem az igazi szerelmet. Orultem minden percenek. De nem mukodott. Mindenkinek mas tortenete van. De az osszeveszes-kibekules fordulataiban kibontakozo tortenetek "rossz" vegkifejletenel azt mondani a masikra, hogy narci?! Haaat?!Biztos van ilyen is. A tortenetedet tiszteletben tartom. Lehet, hogy nem kellett volna irnom. Szep napot!
SARDNA 2018.02.17 14:43:41
@Nárciszkertész: koszonom a valaszt. Tudom,es ertem (erzem) mirol irtal. Nagyon is ismeros. En csak egy posztodat olvastam (ezt). Kozben irtal nagyon sok masikat is. Elhamarkodottan iteltem. Sokaknak segitesz ezzel. Nagyon hasznos a teljes tartalom. Sok erot, kitartast mindenkinek!