Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doors1984

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk két év után először kapott levelet a Munkaügyi Központtól, konkrét állásajánlatokkal, de egyik sem felel meg számára. Tényleg KMK, vagy a rendszerben van a hiba? Döntsétek el Ti, kedves olvasók! Kedves Mindenki! Jelenleg nincs munkám,így nincs munkahelyi terror sem. A…..
w A panelprolik lázadása 2009.04.11 06:00:00
Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi terrorizmus osztályharcos jellegű. A panellakások háborúja a családi házakkal. A magyar terrorista alsó vagy elszegényedett osztályhoz tartozik, az egész sejtben nincs senki, akinek volna legalább egy garázsa a bombagyártáshoz. Nincs…..
doors1984 2009.04.12 07:10:49
Kedves Tóta W.! Nem az a baj, hogy szegények vagyunk, hanem az, hogy sokan lakáshitelt vettek fel, és az árfolyamkockázatot választották: CHF alapú hitelt vettek fel. Így pl.Ma másfélszer annyi törlesztő részletet fizetnek havonta, mint tavaly tavasszal. És esetleg nem tudják fizetni, mert még a munkájukat is elveszítették. A lakásárak pedig meredeken zuhantak.

Egyébként korlátoltságra vall, hogy az ember anyagi helyzetét és intelligenciáját, és társadalmi értékét a lakása alapján ítéled meg.

Szerintem ezért is verték magukat sokan autóhitelekbe, mert valaki meg azt találta ki, hogy az ember értékét a társadalomban az határozza meg, hogy van e kocsija, és ha van az új e és drága e stb...

Olyan generációhoz tartozom, aki a "rendszerváltás" előtt alig élt, így a szöveged stílusa pl. számomra alig érthető. A humorát nem értem, csak érzem, hogy ott van vagy azt szeretted volna, hogy ott legyen.

Sokkal inkább megértheted az embereket, ha velük beszélgetsz, a szomszéd nénivel, barátaiddal találkozol, söröztök, és elmesélik, hogy mi van velük, mintha a médiából jövő alkotott igazságokra építesz, amikor kommentálod az egyébként szintén a médiából jövő eseményeket. Hamisítják a híreket, és ezzel gondolkodást formálnak.

Magyarul, ha nem mész ki az utcára, vagy mások nem jönnek el hozzád, akkor csak a sötétben tapogatózol és azt hiszed, amit veled elhitetni akarnak. "Hülyemagyarok"-at meg ne írjál le, mert pl. engem ezzel megsértesz.

A magyar nemzet nem hülye. Több, mint ezer éve él a saját földjén a Kárpát-medencében. Sajnos, a török megszállás kezdete óta szinte mindig megszállt minket egy idegen hadsereg, és többé-kevésbé kiszolgáltatva éltünk egy másik népnek. Talán ez okozott némi önbizalomcsökkenést, amiért e nemzet tagjai ilyeneket leírnak, mint te.