Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matareseklan

756 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, a cím félrevezető: senki sem kíváncsi arra, mit álmodtál, főleg nem film formájában, feltéve ha nem egy vizionárius-féle direktor vagy karriered csúcsán vagy útban oda. Másról van itt szó, és a kérdés igazából az immáron hivatalosan is bejelentett Assassin's Creed-film…..
Ugyan az alapsztori ígéretes volt, de az első képsorok alapján senki sem gondolta volna, hogy a Looper - A jövő gyilkosa több lesz egy közepesen olcsó sci-fi/akciónál, nem hogy a tavalyi év egyik legmegosztóbb filmjévé avanzsál, amely többek között az én éves…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
matareseklan 2013.01.10 13:46:17
A Bourne hagyaték bemutatójával nálunk is hivatalosan véget ért a "nyári" moziszezon, és ez a szezon leginkább azért idézőjeles, mert immáron nem májusban, hanem a legújabb hollywoodi szokás szerint már áprilisban kezdetét veszi. És ki az, aki ezért haragudna rájuk? No de a lényeg a lényeg:…..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK ..
Sajnos mostanában kevesebb időm van a blogra, pedig a theSOURCE nem állt meg, továbbra is jelennek meg cikkek, vannak játékok és felpörgött az élet a fórumon is.   Pachter   Molyneux   Mario   The Witcher   Assault Korps   Fallout 3   Demon…..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK ..
Eddig nem nagyon volt szerencsém eljutni ilyen helyekre, ám most a theSOURCE-nak hála, egy újságírói belépővel és a belépőjegy kifizetése nélkül tudtam körülnézni. A Millenáris Park-ban megrendezett esemény számomra sok újat nem tartogatott, hiszen a legtöbb itt felvonuló…..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK ..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK ..
matareseklan Hétközi mozizás 2010.11.09 23:14:00
Múlt héten úgy alakult, hogy kicsit olcsóbban tudtunk mozizni, így kihasználva a lehetőséget, megnéztünk pár filmet. Az első, és talán legszínvonalasabb, a Terhes Társaság című vígjáték volt. Az ismertebb nevek Robert Downey Jr.  és Zach Galifianakis a főbb szerepekben.…..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK ..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK ..
matareseklan Egy kis esti mozizás 2010.10.20 18:53:00
Mielőtt visszatérek a dolgos hétköznapokba, végigszaladtam pár új filmen. Volt köztük olyan, ami nagyon megdöbbentett, és tetszett, de volt olyan is, amire nagyon rácsodálkoztam, hogy mennyire túlhype-olják.   MILK és Jesse James meggyilkolása a tettes a gyáva Robert Ford…..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK    ..
matareseklan Ez van 2010.10.16 08:28:00
Az elmúlt pár hétben próbáltam utolérni magamat, mind filmek, mind játékok terén. Több kevesebb sikerrel léptem túl néhány nagyon nagy ígéretnek tűnő filmen és sorozaton.  Folytattam az 5. 6. évaddal az Így jártam anyátokkal című sorozatot, ami sajnos egyre nagyobb…..
A THESOURCE.hu blog. Egy EA és Spielberg együttmükődés megszűnéséről és egy számomra ismeretlen játék elkaszálásáról lesz szó.   LINK  ..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK ..
matareseklan Napi vicc 2010.10.13 06:01:08
- Főnök, kellene egy kis fizetésemelés, mert már három cég is érdeklődik irántam! - És kik azok? - A vízművek, az áramszolgáltató és a gázművek!! ..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK ..
A THESOURCE.hu blog. Sokak kedvence, a The Witcher lesz téma.   LINK  ..
A THESOURCE.hu blog, ahol kiderül, hogy a Sony döntése alapján, az Agent című játék, csak PS3-ra jelenik meg.   LINK  ..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg. LINK ..
matareseklan A Halo történet 2010.09.13 15:39:00
2552-t írunk, a Föld még létezik ugyan, de a túlnépesedés hatalmas méreteket öltött, minek következtében egyetlen megoldás maradt csak: elhagyni az anyaföldet és más, kolonizálható bolygók után nézni. Ezekben az időkben az űrutazás már fénysebességgel történik, így nem…..
matareseklan 25 éves lett Mario 2010.09.13 15:24:00
A Nintendo világhírű karaktere, a piros sapkás, bajszos kisember, Mario, 25. életévét ünnepli. A játék még 1985-ben kezdte meg pályafutását, és az egyik legsikeresebb játékká nőtte ki magát. Több milliós eladások állnak a háta mögött, sportolt, járt az űrben, de ami nem…..