Regisztráció Blogot indítok
Adatok
besthc

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi biztos, nem akarok jékorong nélkül maradni, mondta a blogunknak Csató Kovács Imre, a HC Csíkszereda egyik legnagyobb szponzora, aki a hírek szerint magánszemélyként 150 ezer euróval támogatta a csíki csapatot a szezonban. Nem titkolja, több játékos, köztük Mihály…..
besthc 2009.05.23 07:03:53
@Csak a Sportklub : Igen,ez igy van,és korrekt is-ha HC nem lesz,mindenki döntse el,mit akar:kimegy hokimeccsekre vagy sem,szurkol majd a SC-nak vagy sem,de sajnos nemcsak a HC-sok isszák meg ennek az esetleges HC-feloszlásnak a levét,hanem az egész csiki jégkorong.Mikor csiki gyermekek nem fogják űzni ezt a sportot,mert csak egy csapat lesz a városnak,amerre irányodjanak vagy külföldre kell kimenjenek hokizni,az nem fog jót tenni a csiki hokinak.Most örültök,hogy a szomszédaitok,munkatársatok,barátotok,várostársaitok elveszithetik a kedvenc csapatukat,de ennek a hatása hosszú távon érinteni fogja az egész romániai jégkorongot.Tehetséges gyermekek fognak elveszni,mert az egyetlen csapatotok nem fog tudni helyet biztositani túl sok pályakezdőnek.De még nincs minden veszve,még nem tudhatunk semmi biztosat.
Talán megmarad mégiscsak a HC Csikszereda.
Remélem nagyon...
A hét második felében sok minden történt a romániai vezetésben. Kitették a főtitkárt, lemondott az alelnök, távozott a játékvezetők két főnöke, megszavazták a csíkszeredai kirendeltség megnyitását, miközben a bukaresti lobbi a fővárosi csarnokról egyezkedik. Nem csendes a…..
besthc 2009.03.02 22:47:14
@SC4ever: Én úgy tudom,hogy holnap a Brassó-HC meccs lesz csak,17.30-tól,a Steaua-Sportclub pedig csütörtökön lesz,ugyanabban az időpontban.

honline.ro/?action=sport&phase=1001
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
besthc 2009.02.27 18:17:00
@Csak a Sportklub : Mindenesetre hogy ne értsétek félre-ő és én nem ugyanaz a személy vagyunk:)
besthc 2009.02.28 12:22:37
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: Hát azt a nagygallért meg ilyesmit nem én irtam ide.És a Volánt se mocskoltam én:olvass csak nyugisan kicsit fennebb bele az irásomba.Amúgy jó meccs volt,aki nem nézte meg(legalább képernyőn keresztül)az volt az igazi vesztes.Jó csapatotok van és nekünk is jó csapatunk van.Senki nem mondhatja a HC-ról,hogy nem nyerte megérdemelten és magabiztosan a Mol-ligát és ez a siker már önmagában is sokat ér.Nekünk nagyon jó volt ez a kis barátságos turné,mert a csapatoknak (a HC-nak és a Volánnak is)néha erősebb ellenfelek is kellenek,hogy tudjanak fejlődni.
A teljes EBEL-kerettel megyünk Csíkszeredába, a tervek szerint 21 mezőnyjátékos és 2 kapus utazik, mondta blogunknak Ocskay Gábor a háromcsapatos csíki szupertornáról. Az Alba Volán szakosztály-igazgatója komoly presztízsmérkőzésekre számít. "A tornát Csíkszereda városa…..
besthc 2009.02.21 22:32:32
@Raon: Kösz a szavaidat,jóleső érzés tölt el,ha hozzád hasonló beirásokat olvshatunk e blogon,fórumokon.Nagy dolog az,ha valaki beismeri,hogy túl a klubok közti viszályokon és a határok közti lokálpatriotizmuson van értékesebb dolog,éspedig a sportbaráti szeretet,amely nem ismer határokat.Csak élnünk kell vele(általa)és barátságossá válik az egész jégkorongvilág.Csak el kell fogadnunk,hogy mások más csapattal tartanak,de ugyanolyan lelkesen teszik ezt,mint mi magunk és emberhez méltó módon tudnak viszonyulni hozzánk és máris képesek leszünk kezet fogni a legfőbb riválisaink szurkolóival is.Elsősorban emberek,másodsorban jégkorong kedvelők vagyunk,utána meg csapatok szurkolói.És ezt a sorrendet soha ne cseréljük fel.És akkor emelt fővel mehetünk meccsre Fehérvártól-Csikszeredáig.
besthc 2009.02.22 11:34:37
@terminatrix: Például ezekre a pillanatokra is,függetlenül attól,hogy melyik meccs előttiek,azok a dolgok lényegesek,amik emberré teszik az embert és közelebbé egymáshoz a jégkorongkedvelőket.Nem a harag vagy gyülölködés,hanem a sportszerűség maga ünnepel ilyenkor.Ezekért érdemes vinni a gyermekeket is hokimeccsre.Szerencsére van ilyen is,nemcsak "HúHC" és "Tápos" kiabálás:))
Söpréssel szerezte meg az első magyar–román bajnokság első helyét a HC Csíkszereda. A két csíki csapat harmadik összecsapásán is a fiatalabbik győzött, összesítésben 3-0-ra nyerte tehát a döntőt. Nem kérdés, hogy Mihály Árpádék sikere megérdemelt. Az első gólra a…..
A román jégkorongszövetség értesítése szerint a szombati SC Csíkszereda–HC Csíkszereda mérkőzés magyar idő szerint 17.45-kor, az SC győzelme esetén esedékes vasárnapi találkozó 13.00 órakor kezdődik. A találkozó(ka)t a magyarországi Sportklub Tv mindkét napon késő…..
besthc 2009.02.11 16:18:22
@chubby474: Igen,általában a Román Playoffra szokott a SC csúcsformába kerülni.Biztos vagyok,hogy akkor sokkal erősebb lesz a csapatotok.
Én meg örvendek,mert ha Ozimák edző itt maradt volna a HC-nál,most talán nem volna semmi éremesélyünk,mert ő is nagyon összekavargatta a sorokat az ő idejében.Az edzők bizony sokat tesznek a hokiban.
besthc 2009.02.14 15:33:24
@Sziszó Csíxeredából: Nem gond,mindenki tévedhet-én is te is.Nem az az SZ-betű számit,hanem az,hogy csikszeredaiak vagyunk és én itt,te ott,de legalább kijárunk a meccsekre.Mert van pár aki inkább a TV-n nézi,majd úgy irkál itt,mint aki ott volt.Ma pedig győzzön a jobbik...azaz a HC :))!
Tudom te másképp szeretnéd.
Én remélem nagyon,holnap nem lesz meccs.
A HC-nek már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a Mol Liga első kiírásának győztese legyen, Kurkó János csapata a döntő második meccsén is 3 gól különbséggel verte ellenfelét, 6-3. Mihály Árpád klasszisára kevésbé volt szükség, mint szombaton, két asszisztot…..
besthc 2009.02.01 21:06:56
@Csak a Sportklub : Hát azt én is mondtam hogy a jövőről egyelőre nincs mit osszuk a szót:)Majd elválik,hogy lesz,mint lesz...ha lesz.
besthc 2009.02.01 21:17:55
@Eye: Ez jó hir,megérdemlik a Ferencváros sportszerű szurkolói(akikkel volt alkalmam itt Csikban is találkozni) ezt a győzelmet!
besthc 2009.02.01 21:35:20
@Csak a Sportklub : Tudod kit hozott(jogosan)szarba Kurkó?A Sportclubot.Mert befektette pénzét,hogy BAJNOKSÁGOT és KUPÁT nyerjen nektek a Sportclubbal és most "köszönetképpen"mindenütt mocskoljátok és szidjátok őt.Hát ő megcsinálta "hálából nektek" a HC csapatot,akivel kezd elveregetni szépen titeket.Ezt érdemli a Sportclub.
Az utolsó harmadban nyerte meg az alapszakaszgyőztes a Mol Liga-döntő első mérkőzését, negyven perc után még 2-2 volt az állás. A hivatalos pályaválasztónak volt egy jó formában játszó Mihály Árpádja, a klasszis mesterhármasa elégnek bizonyult a győzelemhez, 5-2.…..
besthc 2009.01.31 23:36:36
@cshoky: Én csak az elsőre adnék neked választ.Azért nem fogtak meccs végén kezet egymással a játékosok,mert igy van az új szabályzatban.A playoff-on csak az utolsó,döntő meccs után fog kezet a két csapat.
besthc 2009.02.01 00:06:06
@Joegep: Barátom,nem akarok vitázni itt se veled,se mással,de megkérlek,ha lehetséges,ne kategorizáld,ne általánosits,ne tedd rétegekbe,ne kritizáld a HC szurkolóit.
Ez nagyon nem tetszik nekem,főleg ha olyan embertől jön,aki csiki,de nincs idehaza és nem tudhatja a jelenlegi szurkolók közti helyzetet.
besthc 2009.02.01 00:11:15
@szekely gobe: Nem gond,mutogassanak.
Csak mi nyerjünk ismét,mint ma.:)
Mert ha elnyerünk mindent előlük,majd maguk közt fognak mutogatni.
Budapesten egyeztetett hat magyar és négy román jégkorongklub vezetője arról, hogyan lehet áthidalni az OB 1 feldúsítása és a keleti szomszédok által forszírozott közös bajnokság közötti különbségeket. Megegyezés még nincs, tervek már vannak. Amelyekről Kovács Zoltán, a…..