Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Kovancsics

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól hangzó ígéretek, cselekvőképességet sugalló akciótervek, kormánypropagandával teleplakátolt ország. Az Orbán-kormány lassan tíz éve próbálja elhitetni velünk, hogy minden problémához értő kézzel nyúl hozzá, és akár olyan válságterületeken is csodát tud tenni, mint a népesedéspolitika. …..
Katalin Kovancsics 2019.11.04 10:41:43
@MAXVAL bircaman közíró: Mitől családbarát a "kormány" ? Attól, hogy a csókosok hozzájutnak a kedvezményekhez a szegényebbeket pedig eladósítja a hitelekkel.
MaGYAUR Orbánról szubjektíven 2019.11.03 07:23:32
Orbán Viktort középszerű, hiú és feltűnési viszketegségben szenvedő pártbürokratának tartom - nem véletlen kikkel érzi magát a legjobban... A baj az, hogy ahelyett hogy felelősségteljesen kormányozná az országot úgy rángatja azt, mint egy marionettfigurát. Az, hogy Budapestből, Magyarországból -…..
         Frank Richards, a Forradalmi Kommunista Párt elnöke, az IRA nevű terrorszervezet támogatója, ma Orbán Viktor egyik ideológusa Frank Furedi néven. Éppen most írt róla a Mandiner nevű rezsimlap.  Amikor az IRA gyerekeket gyilkolt, az RCP közleményt adott ki arról, hogy minden eszköz…..
Az egyik dolog, amit mond. A másik, amit csinál...
Katalin Kovancsics 2019.10.19 19:17:28
@GNDL: Mocskos hazug dagadt orbán most alkudozik azokkal akkikkel riogatta a népet. Mit keres Magyarországon az a tömeggyilkos., ja elfelejtettem, hogy a fidesznél aki "bünözö" az a legjobb ajánló levél.
Orbán miközben várhatóan a párton belül leszámol a számára haszontalannak, vagy nem elég hatékonynak tűnő fideszes-menedzserekkel, a külvilág előtt eljátssza a "sportszerű" nemzetpolitikus című magánszámot. De ezt is csak addig teszi, amíg el nem altatja az ellenzék gyanakvását, addig amíg fel nem…..
Akadnak, akik azt mondják, ez a zakóügy piszlicsáré, meg nem is fontos, meg olyan bulváros. De nincs igazuk. A gőg beszél belőlük. Ellenben ez a zakóügy cseppben a tenger, rávilágít némely dologra a Fidesz újgazdag elitje kapcsán. Mert nézzük csak, mi derült ki a Szijjártó…..
Mégis, mennyire kell félni, remegni, rettegni a hatalom elvesztésétől ahhoz, hogy egy párt úgy űzzön csúfot a demokráciából, a szabad választásokból, ahogy ezt a Fidesz teszi?..
Megfélemlítették Zalaegerszegen az önkormányzati dolgozókat, majd a helyieket, hogy Alföldi Róbert ne léphessen fel a városban. Az eset messze túl mutat a rendezőn...
Ma Magyarországon – amelynek ugye a leginkább migráció-ellenes kormánya van a világon – negyedmillió migráns dolgozik legálisan, állami engedéllyel. És ezek nem befogadott menekültek, hanem tisztán gazdasági migránsok, akik egy jobb élet reményében jöttek ide...
Katalin Kovancsics 2018.03.06 16:33:07
A bírói hatalom magas rangú képviselői egymás után szóltak be a fideszes Németh Szilárdnak, aki a Parlamenti bizottsággal akarja megvitattatni a a vörösiszap-katasztrófa, illetve a Hagyó-per  szerinte felháborító ítéleteit. Úgy tűnik, a Kúria, de még az OBH elnöke sem…..
Mert mást nem tud felmutatni, csak egy kerítést a határon, meg egy szétlopott-lerabolt országot. Az utóbbival pedig nem lehet dicsekedni, az előbbi pedig csak egy kampányeszköz...