Regisztráció Blogot indítok
Adatok
talaca

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem érted el egyik vagy másik célodat? Mielőtt elkezdenél olvasni, vedd sorra ezeket. ..... Lefogadom, hogy se vége se hossza az akadályok felsorolásának amik a sikert lehetetlenné teték! Bizonyára Te is tapasztaltad már ha feldobsz egy ötletet a környezetedben élők azonnal ontani kezdik,…..
Ma már a csapból is ez folyik! Mármint a TITOK. A Titok – The Secret (Rhonda Byrne) könyve és az abból készült film alaposan megosztja az embereket. Nem is két, inkább három táborra. Az első táborba azok tartoznak akik értik, használják, aki számára mindent megad, pénzt, hírnevet, boldogságot,…..
Internetes technológiák, ami működik és ami nem! Ha értékesítésre vagy ügyfélszerzésre használod  a netet akkor ez neked szinte kötelező..
... Talaca ... A TITOK! 2016.08.16 14:10:37
Észere vetted már, hogy számtalan ember sokkal lustább, csúnyább, butább, ügyetlenebb mint Te mégis több pénze, szebb autója nagyobb háza, jobb munkája, boldogabb élete van mint neked? Vajon miért van ez így? Ezek szerint a sikerhez nem csak jó képességek, szorgalom meg rengeteg munka kell? .....
A kétrés-kísérlet az átlagember számára is érthető módon tárja fel, hogy az anyag egyszerre anyag és energia is. Miként viselkedik az a megfigyelő (Te) jelenlététől függ. Vagyis az történik amit gondolsz. A tegnap nem olyan mint a ma és a ma nem olyan mint a holnap. Az univerzum folyton átrendezi…..
... Talaca ... RTS 2016.06.10 15:34:11
Road To Sucess. (Út a sikerhez) A sikerfilozófiák tanulmányozásával megpróbálom megkeresni a közös nevezőket és ezzel kialakítani a globális út a sikerhez (RTS) összefoglalót. Az eredményeket közzéteszem itt a blogon. Ha szeretnél értesülni róla akkor iratkozz fel és az elsők között tudhatsz…..
... Talaca ... Helló világ! 2016.06.10 14:03:06
Helló világ! Ez az első bejegyzés. Birtokba veszem a blogot...
Egyre többször hallom a facebookról, hogy értéktelen kicsinyes és giccses. Nos ha ilyennek látod akkor vagy te vagy ilyen vagy nem tudod használni. Ugyanis a facebook olyan mint egy tükör! Valójában a te ízlésedet tükrözi vissza! Miért?... Naponta egy átlagos felhasználó…..
Online, email marketing, tippek, trükkök online megélhetési technikák! Erről fog szólni ez a blog na meg a fecebook oldal! https://www.facebook.com/onlinemunka.vallalkozas?ref=hl Ha érdekel a téma, nyomj el like-ot ill. oszd meg ismerőseiddel, sokan hálásak lesznek érte! ..
A facebookon gyakran ugrik fel a csoportos catch ablak amit valószínűleg egy spam vírus vagy egy spam-elő felhasználó indított általában valamilyen linket hirdetve és tömegek kérdezik, hogy hogyan lehet a zaklatót lerázni? Nos az ablakot zárd be, és kattints az oldalad bal…..
Számtalan gyanútlan felhasználó záródik ki a Facebookról a viszonylag új "cort.as/3iVW" vírus miatt! Nemrég egy ismerősöm keresett meg azzal, hogy nem tud belépni a közösségi oldalra. Belépéskor egy ablak jelent meg ami a vírusra figyelmeztetett és javasolta a böngésző…..
Net. sys. Netsys. 2013.03.20 17:32:53
  Üdv a netsys blogon! Ezen a bolgon internettel facebookal emaillal és webes programozással kapcsolatos problémákra keressük a megoldást. Szívesen vesszük ha megírod a problémáidat az észrevételeidet, véleményedet vagy ha más problémájára tudod a választ, azt is! ..
talaca 2011.09.20 14:50:15