Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andriel (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Fantasztikus kalandja volt Istvánnak: talált egy pénztárcát a Belvárosban tele pénzzel és iratokkal, majd amikor le akarta adni, azt egyszerűen nem hagyták a rendőrök, sőt szerencséje volt, hogy mondjuk nem fekvőtámaszoztatták meg. A Nyugatiban lévő rendőrségi irodában persze…..
Andriel (törölt) 2009.02.02 01:13:56
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Andriel (törölt) 2009.01.15 09:08:46
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
    Az SZDSZ után újabb liberális alakulat tűnt fel a magyar politika horizontján, az ún. „újkorcsoport”. Mivel frissen alakult közösségről van szó, érthető, hogy alig látszanak, mindössze egy blog: (http://ujkorcsoport.blog.hu/2008/10/) és az olaszliszkai…..
A HVG találta a cikket, úgyhogy nem csak én keltem a hangulatot az alkohollobbi agymosása ellen, hanem a Sunday Times is le bírt hozni egy publicisztikát, ami szerint az alkalmi füvezés kevésbé ártalmas, mint az ivás a tinédzserek fejlődésére. A szerző, India Knight legalábbis még…..
Andriel (törölt) 2008.08.10 02:05:46
SAPI:

Ne haragudj, hogy zavarlak, nem tudom ki vagy, de a commented alapján gondoltam, hogy rólam írsz.
Én vagyok az mpc4000-s csávó, aki már a pokolba süllyedt a szívástól és 15 éve ül a picsáján :D Egy barátom hívta fel a figyelmem a commentedre.

Sajnos egy kicsit rossz információkkal rendelkezel rólam.
Az tény, hogy elszívok némi spanglit, de az ahogy itt leírod, kissé szemtelen és rágalmazó túlzás.

Magamról csak annyit: társtulajdonos vagyok egy stúdióban, amely a belvárosban van és elég jól megy.
Szeptemberben jelenik meg az új számunk egy most induló zenei magazin cd mellékleteként ötezer példányban a korai öröm, péterfy bori, bijou és még sok másik zenekar társaságában. Koncertezünk, valamint elkezdődött a The LiteSeeD zenekar lemezfelvétele a saját stúdiónkban, amelyet ha elkészül (jövő március), egy londoni producer már vár (a demoink alapján). It meghallgathatod demoinkat:
www.myspace.com/andriel16
Őőőő...
Londonban most mutatják be annak a londoni énekesnőnek a lemezét, amely 1/3 részét én vettem fel itt Magyarországon. A zártkörű koncert a Covent Gardenben lesz. Meghívott VIP vendég vagyok. www.myspace.com/addiebrik Érdemes megnézni, kikkel szokott dolgozni...
És még egy kis szakma... Éppen a második évemet kezdem a színház és filmművészeti egyetem hangmérnök osztályában.
Szóval ennyit arról hogy hova juttatott a pincében szívás. Ja és én már 4 éves korom óta tanultam angolt és külföldön már 6 évesen jártam.
Kispajtás, győződj meg a valóságról, mielőtt faszságokat írsz le. Remélem te is elértél legalább ennyit az életben. Amúgy nem kérkednék ilyen dolgokkal, dehát hamár itt példálózol velem, ráadásul úgy, hogy bizonyos dolgokról igen sokan rámismerhetnek... Maradok tisztelettel:

Lászlóffy Lipták András

puszi :D
Andriel (törölt) 2008.08.11 03:10:13
s_a_p_i

elhiheted, hogy nem jöttem rá, ki vagy
de lehet, hogy mindegy is. Nyilvános megszégyenítésről szó sem volt, csak arról, hogy maximum ki tudom deríteni, ha nagyon akarom,hogy ki vagy, és még akkor sem tenném ki a nyilvánosságnak a dolgot, megjegyzem.
Egyébként mégcsak nem is haragszom ,mert lehetett volna az is, amit te felvázoltál, benne volt a pakliban, hogy ilyen lesz az életem, de nem lett. Az, meg hogy a céljaimat mi hátráltatta, nem szeretném itt leírni, de hozzá kell tennem, hogy nem a spangli, maximum másodlagosan. Valószínűleg nem látsz bele olyan szinten az életembe, hogy ezekkel tisztában legyél, de ha kíváncsi vagy rá, egy magánbeszélgetés keretében szívesen mesélek neked arról, hogy miken mentem keresztül kb az elmúlt öt évben. Mint ahogy írtad is, akkor hallottál utoljára. Egyébként az a hekyzet, hogy tartom magam az eredeti céljaimhoz, pont én nem adtam fel sok-sok zenészbarátom és ismerősöm közül. És most kezd beérni a dolog. Nézd, nekem hat évembe telt, mire megtaláltam a megfelelő embereket, akikkel végre úgy érzem, hogy közöset és maradandót csinálhatunk és most itt van, működik. Az, hogy rengeteg embert elhívtam zenélni pont azért volt, mert reméltem, hogy megtalálom köztük az "igazit". Közben elkezdtem megtanulni egy szakmát és mostanra érik be a dolog, de működik és ez a lényeg.
Azzal is tisztában vagyok, hogy mit van lehetőségem elérni és hidd el, hogy folyamatosan és eléggé keményen ezen dolgozom, hogy ez menjen és képes legyek véghezvinni, amit akarok.
Igazából engem az háborított fel, hogy felületes és félinformációk alapján állítottál rólam olyan dolgokat, amelyek azért lássuk be, eléggé súlyosak, ha űgy lennének... Nem adtam el semmit, maximum, ha cseréltem egy cuccot vagy végképp feleslegessé vált pl. Ilyet amúgy sem érdemes tenni, mert visszaüthetnek ezek a dolgok. Én nem vagyok egy haragvó és bosszúálló típus egyébként, nem azért írom ezt, még mielőtt megint fenyegetésnek vennéd. Most is inkább azt szeretném, ha megtudnám, hogy ki vagy (magánemailben), mert esküszöm, nem tudom kitalálni, pedig szeretném tudni. :D és minden hátsó szándék nélkül.

Szóval ha tényleg ismerjük egymást, inkább jöjjünk össze egy mondjuk sörre, hogy megbeszéljük, ki mit tapasztalt az elmúlt években. Nekem is voltak nagyon szar napjaim, hidd el, de át tudtam fordítani a dolgokat, hogy pozitív energiát kovácsoljak belőlük, pedig nem volt könnyű feladat.

Na, tudjam, hogy ki vagy, aztán dobj egy mélt.

Üdv, A.
Kell! Kell! Kell! Ha szeptemberben nálunk is kapható lesz a Nagy Lebowski megjelenésének 10. évfordulójára kihozott bowling-golyó formájú dvd-doboz, akkor azonnal magamévá teszem, ellenkező esetben a neten fogom megrendelni. Igazi, a filmhez méltó csomagolás, nem hiányozhat egy…..
Steve Ballmer szerdai memójában arról értesítette a vállalat alkalmazottait, hogy a Microsoft új utakon indul el, már ami a fejlesztést illeti: a redmondiak megpróbálnak beleharapni az almába. A vezető a következőket tudatta:A Mac és a pc harcában 30-1-arányban legyőztük az…..
Appleblog Olcsó MacBook várható 2008.07.23 07:40:00
A harmadik negyedéves pénzügyi időszakról szóló jelentés két okból volt érdekes: egyrészt megtudtuk, hogy megint rekordot döntött az Apple, másrészt Steve Jobs elejtett egy félmondatot, amiből kiderült, hogy a vállalat új termékek bemutatására készült.Persze azonnal…..
Budapest Egy szebb jövőért 2008.07.07 18:48:00
Ha jól figyeltem, a szombati meleg büszkeség (méltóság) menete után a következő szempontok jelentek meg. - Ne vonulhassanak fel a melegek! - Az Andrássy úton ne vonulhassanak fel a melegek! - Tollboás, dildós, félmeztelen, meleg partiarcok ne vonulhassanak fel! - Bárki felvonulhat, de…..
Szombaton egy ír lánybarátomat kísérgettem a városban. Igazán bajban voltam, hogy szépet is mutassak neki ebben a városban úgy, hogy ne találkozzunk a mindent elborító szeméttel. Végül persze nem is sikerült, mert bárhonnan mentünk bárhová a bárhováknál szemét is volt, meg…..
Andriel (törölt) 2008.07.07 02:52:57
Erek-yeah - mondja Jim, és mi zokogunk, de igazából boldogan...
Andriel (törölt) 2008.06.24 00:19:49
Nos, lassan véget ér a 24 órás Firefox3 kampány. Ha minden igaz, összesen több mint 7,8 millióan töltötték le a rekordkísérlet idején a Mozilla új böngészőjének hivatalos verzióját. A magyarok kiválóan szerepeltek: több mint 76 ezren nyomtak a letöltés gombra 24 óra…..
Sokan nem tudják mivel játszanak, ha nem kezelik körültekintően az akár kényszerből alapított vállalkozásukat. Az alábbi levél jó példa erre.Szia Zugügyvéd,A következő abszurd történet esett meg velem. Volt egy családi Bt.-m,  amire számláztam kényszervállalkozóként.…..
Andriel (törölt) 2008.06.16 19:46:15
120 ezer forint pénzbírságra ítélte a bíróság az utolsó önfeljelentő kendermagost. A nemzetközi hírű alkotmányhekket több mint 3 éve, 2005 tavaszán indította a Kendermag Egyesület három tagja, azzal hogy besétáltak a Teve utcába, azzal hogy kábítószert fogyasztottak. A…..
Andriel (törölt) 2008.06.12 00:53:47
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..