Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3szter

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irány Port Olry!   Santo északi részének iránytaxival vágtunk neki. Ezek a járművek a várakozásoknak megfelelően nem épp a luxuskategóriát képviselték, de viszonylag egyszerűen kerítettünk Luganville "központjában" egyet, amellyel kb 1 óra várakozás után, ha jól emlékszem, néhány száz vatu…..
A vanuatui utazásom előzménye, hogy 2018-ban egy Working Holiday vízummal Ausztráliába repültem, és ott egy évig éltem, dolgoztam, utaztam. A vízumom leteltével pedig Vanuatu felé vettem az irányt, konkrét elképzelések nélkül, de tele kíváncsisággal. Az utazásaimról igyekeztem rendszeresen blogolni…..
Brisbane Ausztrália harmadik legnagyobb városa Sydney és Melbourne után a maga 2.3 millió lakosával. Habár az elmúlt években leginkább Sydney és Melbourne volt az Ausztráliába bevándorlók elsődleges célpontja, manapság már egyre többen választják az újrakezdés színhelyének Brisbane-t. Nem is…..
3szter 2018.10.23 11:57:36
@Mittus: csak alátámasztani tudom, és nagyon köszönöm, hogy felhoztad!:) Én Redcliffe-ben lakom pár hete, iszonyat hangulatos és 'csak' fél óra autóval Brisbane központjától :)

Egyébként nagyon nagyon jó a blogotok, kedves Andi és Zoli!:)) Kedvet is kaptam körbeutazni az egész kontinenst :D
Az előző posztban arról írtam miért nem teszünk az álmainkért felnőttként és miért ragadunk benne a jól megszokott mókuskerékben. Gyerekként annyi mindenről álmodunk, mindig azt mondjuk, ha majd nagy leszek elutazom Dél-Amerikába, delfinekkel fogok úszni, benevezek a táncversenyre, megmászom a…..