Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HUNGARIAN FIRST !!!

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet-e visszafogottan migránsozni, vagy úgy kiszorítani az országból a CEU-t, hogy közben mégis itt maradjon? El lehet-e játszani, hogy minden rendben van az igazságszolgáltatással, amikor a legkirívóbb korrupciós ügyekkel érdemben nem hajlandó foglalkozni az ügyészség? Ilyen kérdések tolulnak fel…..
Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete nemrég lezárult játékában az európai választásokhoz kapcsolódóan 7+1 kérdést tettünk fel uniós intézmények döntéseiről: arról, hogy valójában milyen intézkedéseket hozott az EU az utóbbi időben. Ezek helyes megfejtéseit olvashatjátok most...
Már a gimnázium utolsó éveiben is érdekelni kezdett a történelem, közelebbről a II. világháború, ami akkoriban nem is tűnt olyan nagyon távolinak. Persze a kommunizmusban mint mindent, ezt is hazugságok és elhallgatások özöne vette körül. (Mint utóbb kiderült, nem csak itthon,…..
Orbán Viktor számára nem a Sargentini-jelentés elfogadása és annak lehetséges jogkövetkezményei a tragédia, hanem, hogy nem ő lett a legkisebb királyfi, aki megmenti Európát a gonosz migráncsoktól, meg a háttérhatalomtól. ..
• A migránsválság az egész EU-t veszélyezteti, arra pedig rámehet a jelenlegi világrend és a következmények tragikusak lehetnek • Vége az európai jobboldalnak, ha nem akadályozza meg saját orbanizálódását - figyelmeztet a konzervatív The Times • A magyar politikai rendszernek immanens része a…..
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.08.10 22:01:30
@morph on deer: "A menekült ugyanúgy “migráns” mint a vendégmunkás! "
Erdekes, az elmult 3 evben megis kizarolag szegeny menekultekrol beszeltek. Akik kenytelenek 6-8 orszagon at menekulni, mert kizarolag olyan orszagokban erzik magukat biztonsagban, ahol minimum 2000 euros segelyt kapnak.
Az élettér megóvása érdekében fegyvert kell használni a megszálló, idegen népességgel szemben – ez nem történelmi citátum egy 1939-es, német szórólapról. Ez a mai Magyarország, a kormányzat egyik szócsövének felhívása...
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.07.14 21:09:40
@6.Lenin: "Feltűnő volt ma számomra-Juncker úr különleges mozgás kultúrája"

Ne gunyoldj, csak faradt volt. Nyilvanvaloan belefaradt az illegalis bevandorlas felelosegteljes megoldasaba.
Egyetlen dolgot még mindig nem értek: miért jó a kormánynak, ha szarul érezzük magunkat saját országunkban? Évek óta mondogatom, ennél rosszabb már nem lehet. És évek óta folyamatosan bizonyítják, igenis lehet. Egy ideig arra gondoltam, kivonulok ebből az egész komédiából, és megpróbálom úgy élni…..
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.07.08 03:24:52
@kodacx: "Szóval kérdezném, MIKOR voltak Magyarországon hatalmon a "liberálisok"?!? :D "

2010-ig liberalis diktatura volt. 60 evnyi liberalis diktatura alol szabadult fol az orszag 2010-ben.
Úgy tűnik, nem nagy baj, ha nem tud a gyerek rendesen olvasni, csak a hazáját szeresse. De pont úgy ám, ahogy az elő lesz írva!..
Az egész unió végét jelentheti, ha a migráció miatt felbomlik a német uniópártok szövetsége, erősen megoszlanak a vélemények, hogy Merkelnek az uniós csúcson sikerül-e teljesítenie a CSU feltételeit; Trump megint szépen belecsapott a lecsóba: most éppen a német belpolitikába szólt bele a maga…..
Hamarosan jönnek a propaganda beszámolói a hajléktalan-bűnözésről, az otthontalanok okozta járványokról és a fedél nélküliek nemzetbiztonsági kockázatáról. A kormány megint a leggyengébbekből, legvédtelenebbekből kreál virtuális ellenséget...
Alvó fény Mire jó a tüntetés? 2018.04.17 04:41:35
Múlt héten nem tudom hányan gondolták úgy, hogy a szombati tüntetés során az Operaháztól egészen a Kossuth térig masírozik majd közel százezer fő, békésen, kellemes hangulatban, jó szándéktól vezérelve, egy nemes cél elérése érdekében: írjanak ki új választásokat, de előtte módosítsák a választási…..
A  milliárdos üzletembernek a Fidesz elnökével történt szakítás óta 4 éve, a rossz viszony elfajulása óta 3 éve, 2 hónapja és 1 napja lett volna, hogy puszító információkat hozzon nyilvánosságra egykori barátjáról és szövetségeséről...
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.08 00:37:53
@neko1967: Nyilvanvalo, hogy az orszag jellenlegi RENDKIVUL JO helyzetevel, allapotaval, kizarolag csak, az orszagunkat iszlamizalni akaro mocskos sorosberenc hazaaruloknak van problemaja.
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.08 01:13:46
@tomwar: Igen azert akarja a kulfoldrol iranyitott ellenzek megbuktatni a nemzeti kormanyt, mert az Orban utjat allta az arab invazionak. Egyenlorre sikerrel gatolja Europa iszlamizaciojat. Ez az oka MINDEN hazug tamadasnak ami az elmult evekben kulfoldrol es belfoldrol erte a kormanyt.

Az valoszinu, hogy az ellenzeki partok sem szeretnenek egy iszlam orszagban elni, de vannak olyan gatlastalan hatalom orultek, hogy siman egyuttmukodnek olyan kulfoldi erokkel, akiknek EGYETLEN celjuk, hogy Amerika mintajara egyseges iszlam allamot hozzannak letre Europaban.
Es miutan az ellenzeki partoknak ez orszag, meg a Magyarnemzet egy rakas szart sem szamit, siman elfogadnak, hogy a hatalomert cserebe, atjatszak az orszagot az araboknak. Es ez folyik most, ezert kuzdenek ilyen megveszekedeten a hatalomert, mert teljesiteniuk kell a kulfodi gazdaik elvarasait.
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.04.08 04:14:32
@tomwar: Tobb fele erdek mukodik. Van egy altalanos iszlam terjeszkedes, ez mindig is volt. Es vannak a nagyhatalmak birodalmak, amik, akik globalis uzleti erdekek miatt, meg akarjak gyengiteni europat, szet akarjak verni a nemzetallamokat. Es ez a ket erdek osszekapcsolodott, kitalaltak, hogy ide kuldenek par szaz millio irastudatlan arabot, meg negert, akik pusztan a jelenletukkel, a tomegukkel szetverik, megsemmisitik az europai kulturat, orszagokat, a nemzetallamokat. (Parizs, London, Becs mar elesett) Ehhez kapcsolodnak aztan, az embercsempeszek uzleti erdekei milliard dollaros haszonnal. Es vegul az egyes orszagok legaljasabb ARULO csocseleke, akik felhasznalva a helyismeretuket, gondolkodas nelkul, penzert, hatalomert, kiszolgaltatjak azt az orszagot, ahol ok maguk is elnek, ezeknek a bunszervezeteknek. Errol szol az egesz ellenzekiseg Magyarorszagon Gyurcsany-tol Vona-ig, hogy akar az orszag megsemmisitese aran is, de hatalomra jussanak. Az oket nem erdekli, mi lesz ha beozonlik ide sok millio arab, a rovidtavu hatalmi torekveseik miatt, szovetkeznek Europa megsemmisitoivel. Szoval kulon kulon minden szereplonek megvan a sajat erdeke, amiert resztvesz ebben a NEPIRTASBAN.
Furcsa dolgok történnek ezekben a napokban a világ legkülönbözőbb pontjain. Kim Dzsongun 2011-es hatalomra kerülése óta először hagyta el Észak-Koreát, hogy páncélvonattal Pekingbe látogasson. Nem csoda, ha tátva marad a száj, hiszen a saját rokonait is reggeli előtt akasztató diktátor meglehetősen…..
Amikor kimegyek az utcára, egy tenyésztett mosolyú, hatalmas arcú emberrel találkozom az utóbbi időben: a Jobbikos jelölt órásplakátjával, rajta a felírat: a nyertes jelölt. Simicska a jelek szerint nem egyszerűen teret adott a Jobbiknak, nem csak anyagi támogatáshoz juttatja új elvtársait, de…..
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.03.28 23:14:14
Volt egy része Orbán Viktor március 15-i beszédének, amit legalább olyan rossz volt hallgatni, mint a politikai ellenfeleiken tervezett elégtétel vételéről szóló szavait. Vagy rosszabb. És ott, a helyszínen hallgatva ezeket a történelemkönyvekből ismerős rettenetes frázisokat kimondottan ijesztő is…..
Györfi András Var min ren 2018.03.22 23:10:20
Teljesen természetes, hogy egy kormány munkája hagy némi kívánni valót maga után. Egy országot vezetni nem könnyű, tengernyi ügy, probléma, óriási felelősség. Arról nem is beszélve, hogy az igazán ragyogó elmék inkább a piacon értékesítik magukat, jobban megéri, mint a köz szolgálatába állni, így…..
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.03.24 00:19:00
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ": Mikor jut el az agyadig (agy???) hogy már a svéd rendőrség is vizsgálódik? ""

Ne csinalj ugy, mintha nem tudna mindenki, hogy ez az egesz egy nevetseges kamubotrany.

Mindenki tudja, hogy nem helikopterrol vadaszott.
Mindenki tudja, hogy minden a helyi torvenyeknek megfeleloen tortent.
Es a rendorsegi vizsgalt azert van, mert az egyik ott elo sorosbarmot ravettek, hogy tegyen feljelentest ebben a kamuugyben.
Az egesz egy nulla szazalekos igazsagtartalmu hazugsag, lejarato mubotrany, mint az ugynevezett eliosz ugy.
Amibol azota kiderult, hogy minden betu hazugsag volt amit az ellenzek mondott.
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.03.24 01:46:11
@Boar.: ". Épp ezért furcsa számomra, hogy a derék farmer állítólag a sajtóban ismerte fel a szarvasát."

Arra fele bizonyara arcrol felismernek minden allatot az erdobol. ""Uristen az a szemet lelote a kis Turcsiorrut "

Varom a valasztas lezarasat, hogy utanna rajuk hanyjuk ezt a sok mocskot amit kitalaltak, mert errol beszelt az Orban.
Minden ocsmannysaggal szembesiteni kell oket, csak hogy rohoghesunk rajtuk.
Nem kell rutinból hazudni – soha nincs annak jó vége. Kósa Lajos a Fidesz-protokoll szerint azonnal hazugságok áradatával próbált hárítani egy pimf ügyet - így lett belőle komoly balhé. De talán még mindig nem csúsztunk túl a ponton, ahol végre elkezdhetne igazat is mondani ez a mondvacsinált…..
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.03.18 15:07:33
@anonymand:
Nincs itt semmi ellentmondas. Azt irtam, hogy az emberek az erzelmeik miatt tagadjak a valosagot, pedig ok is latjak az igazi valosagot. Csak nem tudjak elviselni, hogy nem nekik lett igazuk, hogy nem ok iranyithatnak, es ezt ugy oldjak fel, hogy legalabb szoban lehazudjak a valosagot . Hazudnak a kulvilagnak, esetleg akar meg magukat is megprobaljak meggyozni, hogy nem az az igazsag amit latnak tapasztalnak. Mert az sohasem mondhatjak ki, hogy igen tevedtunk, netan szandekosan hazudoztunk. Nyilvan ilyen beismeres senkitol sem varhato el, mert az egyenlo lenne a megsemmisulessel, ezert kenyszeruen folytatjak, a valosag tagadasat.

Az ellenzek allitasa szerint az orszagban mar 8 eve katasztrofa, osszeomlas, retteges, diktatura, felelem van, minden masodpercben, minden negyzetmeteren. Es hogy egy lepesre vagyunk a gazkamraktol, meg dunabalovetesektol. Ezt allitjak, ezt sulykoljak mar 8 eve.
Ehhez kepest ha kimegy az ember az utcara egy pillanatra sem tapasztal semmit a 8 eve fennallo allitolagos diktaturabol, katasztrofabol, rettegesbol. Itt allitolag 8 eve megszunt a sajtoszabadsag, megis azt tapasztalja az ember, hogy napi tobb tucat ellenzeki mediaban szelsosegesen aggresziv modon becsmerelik, tamadjak az allitolagos "kegyetlen diktatort". Nincs olyan nap, hogy Orban Viktort es teljes csaladjat, es minden letezo ismerosuket, ne fenyegetnek meg halalosan ezekbol az allitolag 8 eve betiltott, elnyomott ellenzeki mediumokbol.
Es ezt az ORDITO ellentmondast csak erzelem motivalta hazudozassal lehet es tudjatok feloldani.
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.03.18 15:21:09
@anonymand: "A 2006-os "békés véleménnyilvánítás" okán jogos volt a gumilövedék használata. "

Ez masik, amit esznelkul tagadni kell, mert kognitivdisszonanciat okozna, ha ki kene mondani, hogy IGEN A LIBERALISOK BELELOTEK A BEKES TOMEGBE.
Mindenki tudja, mindenki latta, hogy korbezartak az embereket a rendorok, hogy ne tudjanak menekulni, es utanna indult a lovasroham, minden iranybol lotek es konnygranatoztak a tomeget. Ez elorre kitervelt TERRORTAMADAS volt.

De nyilvan ezt nem lehet bevallani, mert akkor megsemmisulne a liberalis tabor.
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.03.18 17:48:03
@anonymand: Persze neked is van egy velemenyed meg nekem is, a kulonbseg annyi, hogy az enyem megegyezik a valosaggal.

Te meg tagadod a valosagot, hogy elkeruld a kognitiv disszonanciat, amit a szemkiloveto allatok tamogatasa okozna.
BEKIÁLTÁS Orbán, a kártékony 2018.03.16 23:40:56
Kordont már bontott önkényesen, de nem fog habozni polgárháborús hisztériába is belevinni az országot. Hadd szögezzem le ismét, amit az orbáni, március 15-ei választási szónoklatról azon melegében rögzítettem az Aki nem rám szavaz, nem magyar című posztban: ha valaki nem tartozik Orbán Viktor…..
Lázár János látványosan kampányüzemmódba kapcsolt az elmúlt hetekben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter kerek egy hónapja debütált egy saját honlappal, továbbá a weboldal mellett elindult saját Facebook oldala is, ahová folyamatosan teszi közzé a személyét bemutató videókat.  Ma azonban…..
Nem túlzás: történelmi győzelmet aratott az ellenzéki összefogás. Hódmezővásárhelyet a rendszerváltás óta kizárólag fideszes polgármester irányította. Vasárnapig. A bal-Jobbik összefogás ütötte Orbánt...
Minden eddiginél magasabbra tette az ostobaságmércét a Fidesz-kampány...
HUNGARIAN FIRST !!! 2018.02.23 11:39:45
@1ghost:
Es ujabb 3 honap mulva mar itt lenne 100 millio arab.
Kosz de nincs az a penz, hogy a szemkiloveto magyarorszagot iszlamizalni akaro baloldal meg egyszer hatalomra jusson.