Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huncuska

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetfilmes blog Nézőszám 2011.04.30 17:28:00
UPDATE: az első tíz napban 3805-en látták a filmet. Vicces (vagy szomorú inkább?), hogy ha ez így megy tovább, akkor napokon belül a Vad Magyarországnak lesz az idei évben bemutatott magyar filmek közül a legmagasabb nézőszáma. Más most a második (harmadik helyen 2356 nézővel…..
Huncuska 2011.05.03 11:26:50
:) nem szeretnek pimaszkodni, de csak meg kell kerdezzem (mivel ez a CSODA kihagyhatatlan!!! minden elo ember szamara), h esetleg nem lehetne YouTube-os valtozatot is? az anyagi oldalat abszolut nem ertem de kb mint a Home ( www.youtube.com/user/homeproject )?
mert pl hatarontuli magyarok s nem csak! erdekeltsege teljesen biztos szerintem :D en pl Olaszorszagban hogyan nezhetem meg? mert minden csontporcikam beleszerelmesedett :p mar csak a bemutatoba is... s igy olvasva a torteneteket, kommenteket... hat a szivem folytogat ha egyhamar nem lathatom :) pl irtad h nem banod a torrentes toltogetest franciaorszagba... mit is ertettel ez alatt? jogilag nem jogilag, stb? mit lehet s mit nem? minden erdekel, de ha dvd-n elerheto lenne... bar irtad h ez nem lesz... stb stb :) koszi a valaszt elore is!!! :) mert sajnos nincs lehetosegem hazautazni egyhamar...
Szerusztok!!!! Ezt az oldalt bevallom csak azert hoztam letre, hogy onzo mod nyerhessek egy fantasztikus internetes portalon!!!Es ravegyelek TITEKET, hogy 1 probat MEGER!!! Csak 1 klikket, s 1 rovidke regisztraciot kerek az 1ik leheto legjobb portalon,semmi mast!!! Koszi…..