Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krumplifejűpalacsinta

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A találmány lényege, hogy a km/ó érték mellett a m/s értéket is feltüntetik egy kombinált skálán. Így a skálán leolvasott érték megfelel a követési távolság száraz úton való értékével. Vagyis hogy egy másodperc alatt hány métert teszünk meg. Vélemények az azonos…..
w Üdvösségtan 2008.09.18 06:30:00
Manapság az előrehozott választás akarása meghatározza az emberi minőséget. Ez a nyomorult SZDSZ például nem szavazta meg, nem is méltó az ellenzéki címre; de közben az a köcsög MDF is tolja a kormány szekerét, le van ám statisztikázva, hányszor nem szavazták le a minisztert.…..
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
Kaptunk pár hete egy meghívót a Fiat Magyarországtól, hogyaszongya nem mennénk-e el megnézni a Ferrari Challenge rendezvénysorozat 2008-as évadának magyarországi futamait. Hogyne mentünk volna, sőt, hogyne mentem volna! Akkor még nem sejtettem, hogy milyen egészségügyi…..
krumplifejűpalacsinta 2008.09.02 13:31:51
w Programzene 2008.08.27 07:45:00
A mai Népszabadság olvasóinak különleges figyelmességben van részük: Gyurcsány Ferenc ezúttal közvetlenül, saját tollából szól hozzájuk. Az anyag címe Megegyezés. Borzasztó cím, és nemcsak azért, mert ásítóan unalmas, hanem mert már a cím se igaz. Még nincs megegyezés.…..
Tele van a szekrény csontvázakkal: elrontott, félbehagyott, tönkrement szerelmek, néha befigyel egy házastárrsal közös ingatlan, vagy három gyerek. Rita besokkalt a 15 éves kapcsolattól, nem ment neki a versenyzés, ezzel jól összetörte a levélíró szívét.Sziasztok!…..
Ugye mindenki ismeri a már milliószor hallott 'A vonat nyitott kocsiajtókkal nem indul' szöveget? Biztosan, de hogy a kedves utasok nem igazán foglalkoznak vele ez tény. Nem értem miért? Lustaság, trehányság? Kedves Olvasóim, mindig csukjátok a kocsiajtókat.Szia,Azt gondolom, az…..
Amikor 1998-ban a POLARIS beszállt a motoriparba, rengetegen szkeptikusan fogadták a hírt. A motorosszánjairól és quadjairól ismert gyártó nem saját nevét adta a projekthez, hanem asszociálva a klasszikus amerikai hengerelrendezésre, V, mint Victory (győzelem) néven kezdte forgalmazni…..
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
w Az élet napos oldala 2008.06.24 07:00:00
Buzi meleg van, amiről mindjárt eszébe jut a tájékozott állampolgárnak a globális felmelegedés. Az egy nagyon csúnya, rossz dolog, utáljuk. A multik… meg a corporationök, azok csinálják ezt, őket kell szidni, amikor a madarasteszkóba menet átkozódva, prüszkölve…..
Subba Képrejtvény: Ki ő? 2008.06.24 10:02:00
Az alábbi képen Magyarország vezető női egyéniségét láthatjátok. Felismeritek ki ő? Megfejtés délután várható...
autózz! A felelőtlenség csúcsa 2008.06.24 08:36:00
A Batka által küldött életképről megnéztem volna egy fotót, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen van. Én már a hasonló, halmozati hülyeségektől mentes kutyás történeten is kiakadtam, de ilyen a világ, a rekordokat újra és újra megdöntik. Találtam is egy jó kis…..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
Nézzük meg, hogy írja le a Galgagyörkön történteket Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója és a Magyar Távirati Iroda, az ország első számú hírforrása, melynek tudósításait minden hazai médium használja (eleve érdekes, hogy egy MTI hír hogy lehet tele az "úgy…..
Inzert Magyarország autótérképe 2008.06.19 08:01:39
Ez a térkép úgy néz ki, mintha a magyarországi autógyárak elhelyezkedését mutatná. Kecskemét ugyan lecsúszott egy kicsit, de a győri Audi már a helyén van, körülbelül. És mindezt harminc évvel ezelőtt rajzolták!..
krumplifejűpalacsinta 2008.06.19 09:49:11
w Temetném a munkát 2008.06.13 05:05:00
Magáról a monoki modellről (segélyt közmunkáért, családi pótlékot iskolalátogatásért) és annak filozófiájáról Csányi Vilmos leírt mindent, úgyhogy azt már nem nekem kell. Ingujjra tehát, és nézzük, van-e esély arra, hogy értelmes dolgok történjenek. Szóval a…..
krumplifejűpalacsinta 2008.06.14 08:50:44
lapi · lapi.blog.hu/ 2008.06.13. 15:33:44

lapi:

sajna, rád is ua. áll, mint bamb-ra....
tudattalan véglény vagy, ha nem voltál képes felfogni mire is gondoltam.
Amennyiben mégsem az vagy, aminek gondollak, akkor szégyenteljes leleplezés szemtanúi lehettünk, mert ez esetben csakis:
- politikus
- adócsaló minimálbéres
- kamu-leszázalékolt, feketén dolgozó
- ezek tetszőleges kombinációja
lehetsz. Ergo érdekeid a jelenlegi állapot fenntartására irányulnak, szemben az enyémekkel. A folyamatábra itt ismét egyutassá válik, a véglény irányába.
Egyébként nem öncélű pocskondiázásod az, ami válaszra sarkallt, de a faszverést meghagyom neked, remélem nőt a jövőben nem fogsz látni, azt meg ki sem nézem belőled, hogy valaha lett volna dolgod eggyel is, amennyiben hímnemű vagy (szándékosan nem férfit írtam).
Esetleges válaszod nem érdekel, egyébként gondolkozz el azon, hogy miért jobbára csak ti ketten nem értettétek meg, amit írtam.
A közvetítő cégek szerint azoknak, akik náluk intézték autójuk szlovákiai forgalomba helyezését, nem kell tartaniuk az ellenőrzésekről. Vélemények az azonos című cikkünk témájáról...