Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otto Skorzeny

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fricz Tamás keserű bonmotjaként híresült el a "következmények nélküli ország" kifejezés. Fricz úr fanyalgása Gyurcsány úrhoz köthető, akinek zavaros életvitelét politikai következmények nélkül hagyta az ország népe. Hiába írta meg az akkori ellenzéki sajtó, hogy az említett kiválóság miképp kapott…..
Otto Skorzeny 2018.02.05 11:27:58
@Rettegek mert ballib vagyok: Hellóka! Csak szólok, hogy a hozamgörbék és kamatok meghatározásánál az MNB csak alkalmazkodni tud a világgazdasági környezethez. Szóval ezt igazából egyik kúrmánynak sem lehet megköszönni vagy nem megköszönni. Ha 2.1% lakáshiteled van az azt jelenti, hogy éves változókamattal kaptad, ami jövőre már jó eséllyel 3% lesz, két év múlva pedig 4-5% is lehet, (hosszú távon pedig határ a csillagos ég) mivel megkezdődtek a kamatemelések az USAban és majd az EUban is idén, amiből mi sem fogunk kimaradni. Persze majd akkor megint itt állunk letolt gatyával amimor egy csomó ember csak pislogni fog, hogy miért emelkedett meg 20-30ezerrel a törlesztője.
Otto Skorzeny 2018.02.05 11:43:59
@$pi$: rémhír? Tényeket nem szoktam rémhírként kezelni. Mindenesetre, nekem Gyurcsány=Orbán, ugyanolyan kártékony mindkettő, ettől függetlenül engem nem zavar ha valamelyik valagát fényezed. ;)