Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bp-göteborg

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár megemeli, kicsit lengeti, majd földig hajtja fogyasztóbőr süvegét: a Wizz Air a maga területén elért a lehetőségek elméleti határához és szinte fénysebességgel száguld a szenyósági bajnokság aranyérme felé. A fogyasztóbarát repülős cég új húzása az, hogy…..
Megnyugtató, hogy a népszerű fapados cég nem utazik direkte a papokra. Nemrég ugyanis, a Jól megszivatott egy papot a Wizz Air című posztban egy szeminarista kalandjait olvashattuk, aki érvényes jeggyel és 2 órával az indulás előtt már a reptéren volt, több társával együtt…..
bp-göteborg 2008.05.30 13:47:38
Üdv

Egy korábbi kommentelő szerint a Wizzair nem töröl járatot, hogy ne kelljen kártéríteni. Hát, nekünk 12 óra sz*rozás után törölték, közben csomagok elzárva (járattörlés után a váróba kiszórva), átfoglalni nem volt esély. Pl. a Varsói utasoknak sem, miközben 3 másik varsói Wizz járat szállt fel, láthatóan nem teltházzal. Mellesleg átfoglalást 5 óra késés után fel KELL ajánlani az utasoknak. A vecsési székhelyű WizzAir képviseletében viszont abszolút senki nem volt a helyszínen (Ferihegy 1).

A kártérítési igényre 30 napig nem volt válasz. Ezután telefonáltam, ügyfélszolgálatos hölgy kérdésemre írogatni kezdett a Kamupedia keresőjébe, mely azt dobta ki, hogy a levelet (e-mail) nem kapták meg, ugyanis VECSÉSRE küldtem, ők meg Budapesten vannak - tehát másodszor is kiderül, hogy ez óriási távolság egy légitársaságnak.

Persze kártérítés nuku, és következő fél éves huzavona során a jegyár kb. 90%-át sikerült visszatéríteniük, abszolút rejtélyes pénzösszegek formájában (köszönőviszonyban nem voltak 1 vagy több jegy árával)

Bónuszként a 'késés' okai:
4 óra - késés műszaki hiba miatt (kimenni nem lehet, étel-ital drága, dohányozni tilos)
2 óra - alkatrészre várunk Frankfurtból (új szárnyak? bébielem?)
3 óra - nem sikerül elvámoltatni az alkatrészt
3 óra - (fél órás halasztásokban adagolva) magyarázat nélkül
4,5 másodperc - járattörlés bejelentése, viszlát.

Valszeg egyébként vannak jól és gyengébben teljesítő járataik (az egyikből lehet spórolni a másikra, így low-cost, vagy inkább szerencsejáték).

Amit nem nagyon törölgetnek, azt meg repülőgépnek hívják.