Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlyGuy

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, tudom: majdnem 2 héttel le vagyok maradva... Nincs mentségem, lusta disznó vagyok és amikor visszaérek a hotelbe a tréning után inkább felmászok a tetőmedencéhez napozni és úszni, vagy beugrok a fitnesz terembe egy kicsit mozogni (amelynek következtében nem tudom másnap…..
-Meghoztam a maszturbátor kulcsát.-Mit hozott meg?-A maszturbátor kulcsát. Önök kértek kulcsot a maszturbátorhoz...-Miről beszél?-A maszturbátor...A fenti dialógus angolul zajlott le Ildikó és az egyik bangladesi, vagy nepáli, vagy sri-lankai származású hotel alkalmazott között.…..
Tudom, tudom, már itt a hétvége és én még a múlt heti megérkezés történetét sem tudtam befejezni... Kicsit felgyorsultak közben az események, és sajnos választanom kellett, vagy blogot írok, 4 órát alszom és másnap nem túl bizalom gerjesztő fejjel megyek a képzésre, vagy…..
Dubai International Airport, 2011.05.21. 00:03 Amikor az ember egyszerre sokat utazik, vagy egy nap alatt sok minden történik vele, hajlamos azt hinni, hogy a reggel már legalább egy hete volt, más esetben csak szimplán irreálisnak tűnik a valóság tapasztalása. Ahogyan állok itt a sorban…..
2011.05.20. Vienna International Airport. A csomagok feladva, beszállókártya a kezemben. EK 128, Vienna-Dubai. Fél óra van a beszállításig. Utálok búcsúzkodni, sosem volt az erősségem. Ilyenkor úgy érzem, hogy hirtelen minden érzést, minden ki nem mondott gondolatot abban az egy…..
Éva egy ma született csecsemő, lélekben mindenképp, hiszen még képes meglepődni, sőt kiborulni azon, hogy a fapados légitársaságok mi mindenért képesek megsarcolni az utasokat, és milyen szemérmetlen összegekre. Egy egész járatnyi nyugat-európai utassal együtt azon képedtek el…..