Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bzmot

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár szerint nem a Ticketpro tehet arról, hogy egy óvatos becsléssel 50-60 ezer érdeklődő úgy vetődött arra a 15 ezer AC/DC-jegyre, hogy behalt tőle a szerver. Aki viszont megy, ne feledje, hogy a Sportaréna kapacitása 10 ezer fő körül van, úgyhogy érdemes lesz felfújható…..
Bár már nem különösebben eredeti anyjába küldeni a Centrum kft-t, azért mindig jólesik. Neduddki Alfréd egy álcázott feladójú levelet kapott, amiből aztán a szokásos üzenet bukkant elő, egy fantombírság befizetésének jótékony hatásairól szeretné meggyőzni egy…..
bzmot 2008.10.01 12:18:25
az iwiwje eléggé semmitmondó.
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10314067
viszont fel lehet hívni mindenféle csőtörésbejelentéssel.
A pornó már unalmasabb, mint a kereszténydemokrácia, annál nagyobb bravúr, hogy az olasz Diesel tényleg viccesen és nem kevésbé látványosan tudott hozzányúlni a kókadt témához legfrissebb viral reklámkampányában. A "baglyok nem azok, aminek látszanak" elvét a…..
Na, a végén csak felhívtam a zseniális levélváltás faarcú szereplőjét, a Pappas Autó Magyarországot, ahol elmesélték, hogy a céges levél abszolúte igazi, ők küldték. És hogy miért? "Az izzó miatt", válaszolta enigmatikusan a Mercedes-értékesítési részleg…..
bzmot 2008.09.23 13:31:47
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...
bzmot 2008.08.29 12:13:33
Gege a lokálpatriotizmus egy megalkuvást nem tűrő fajtájával találkozott kutyasétáltatás közben:Egyik nap ez mikor drága kutyusomat sétáltattam az utcánkban ez kép fogadott az egyik kapualjnál. Körülnéztem aztán oda pisiltettem drága ebemet, nehogymá úgy legyen! De érdekes…..
bzmot 2008.08.26 14:25:12
Az év csokkere díjra esélyes, pénze után futó nemzetközi pénzbevasaló vállalat forradalmi akcióval igyekszik kompenzálni a Centrum Kft. fantomizálódni látszó fantombírságai miatti bevételkiesést. Ms. Sophie találta az igen kedvező nyári akciójukat. Mindössze évi 70 ezer…..
Pénzt kivenni mindig nehezebb, mint berakni, de nem csoda, hogy Zsolt kiakadt, miután két nap alatt sem sikerült telefonon egyeztetni, mikor mehet a pénzéért az OTP-be: Amit a minap művelt velem az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálata, azon a Homár-olvasók nagy része talán már meg…..