Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horas

2 bejegyzést írt és 5991 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt egy hétben mi is sokat foglalkoztunk az Inter (korábbi) fiatal, olasz tehetségének, Davide Santonnak a klubváltásával és annak miértjével. Most álljon itt Santon indoklása feketén-fehéren. "Nagyon közel álltam ahhoz, hogy csatlakozzak a Romahoz, a farkasok csapata…..
„Minden egyes elmúlt nappal boldogabb vagyok itt. Mindenki csodálatosan fogadott.” – kezdte az argentin tehetség a Sky Sport Italia-nak. „A csapattársaim nagyon sokat segítenek nekem, beleértve olyan tanácsokat, mint hogy hogyan sajátítsam el az olasz focit.…..
horas 2011.08.21 15:45:04
@MatteoMessina: a 3-4ed osztályú csapatok ellen jó volt. a galata, a milan, és a juve ellen semmit sem csinált jószerivel.
 Amit birtokolsz, az birtokba vesz - Inter-Sampdoria konklúziók. Mindig mindenki minden esetben az okokat keresi az okokra kíváncsi.Legelőször tegyük tisztába ezt a dolgot.: Benitez-t nem érdekli a bajnokság.Ez egyre inkább nyílvánvalóvá kezd válni. A Liverpool-i karrierje…..
Azzurri Szokásos rajt Rómában 2010.08.30 10:01:00
Csak annyi történt, mint az előző két szezon kezdetén: a Roma nem nyerte meg első bajnokiját, a játék viszont nem volt tragikus. Sokkal jobban aggódunk az olasz bajnokság magyarországi közvetítési jogát megszerző Digisport közvetítésének elérhetetlensége miatt, hogy…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
horas 2010.08.20 13:15:04
@halareaal:
Cé-t télleg pazarlás lenne feltolni csatárnak,óriás űr keletkezne a mezőnymunkája és az előkészítései megszűnésével a csapatjátékban...
@krysal: Ennyire kis-stílű nem lehetsz,biztos volt kihagyott helyzete,ők is emberek,de Rooney és Drogba főprofílja nem ebből áll,Higuain-é igen,ez lett volna mondanivalója,de hát sehova nem lyukadunk ki soha,mert mindig lesz valami kifogás,hogy Higuain már pedig ezért meg azért...
Hagyjuk szerintem ellöttük ez ügyben az összes puskaporunkat...
@Everred: Jó hát akkor nem játszott ott menetrendszerűen,de egyátalán nem hülyeség őt ott játszatni.Müködött.
horas 2010.08.20 14:10:13
@Nűnű:
Ez így nem buli,hogy valaki egyetért.
Teljesen szokatlan érzés.
;)
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Ha valaki kicsit is lángoló szenvedéllyel tudja követni a Bundesliga eseményeit, néha érdekes törvényszerűségekre bukkanhat. Ebben a mondatban az a jó, hogy akár az NB1-et is behelyettesíthetjük a német bajnokság helyére, akkor is igaz lesz, szóval a wikipedia.org.hu/mocsing.html…..
horas 2010.08.18 22:36:43
@Lojzi_: Jólvan legyen,nincs ellenérvem.

Egyébiránt a Samp gyenge nem a Cassano-Pazzini duó.

Majd a csoportban elsen ezt a bronzérmes német csapatot.

Na télleg jó éjt.
horas 2010.08.18 22:42:32
@Lojzi_: A bronzérmes német csapatok az a legfőbb problémájuk,hogy nem elég jók,semmi több.
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
horas 2010.08.17 23:47:56
@rowi:
2009-es film.
Én sem gondoltam volna.Egyébként minden hónapban van egy-két ilyen régebbi film a programban,de most nem ez az.
horas 2010.08.18 10:02:07
@Woland: ja Palacios is sok hibával játszott,de érződött rajta a szélmalom harc is.
@progvog: Hát ja...:D
De itt "a Klub a multé kiköltözött a pincéből"...rész vágott ide igazából...
@Domingo: Nagyon durva,hogy aláz a srác az Inter-ben meg épkézláb megmozudlása nem volt.
Gondoltam,hogy érdemes lesz a Besiktas-t figyelem kisérn Q és G.HAZ miatt ők ezen a szinten világklasszisok.
horas 2010.08.18 16:20:46
@peter135:
Akár.De attól tartok nem aratnék osztatlan sikert vele.:)
Sokkoló meglepetésként hat majd mindenkire, ha feltárom, a Lazio egyik legendájáról szóló posztunkat melyik állandó kommentelőnk jegyzi. Természetesen Esti "Szom Ki-Van" Kornél mesél nekünk az olasz (és az angol) futball egyik legellentmondásosabb figurájáról, Paolo Di…..
horas 2010.08.16 00:46:19
@Iustizmord: NEmtudom,valahogy engem ez nem vonz,hogy ők hogyan oltanák ki egymás életét...
:)
horas 2010.08.16 00:58:52
@Iustizmord: Lehet,de itt inkább arról van szó,hogy nem érdekel.
horas 2010.08.17 20:53:21
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Kornél,nyomtam egy privát üzit,csekkold lécci.
THX
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a…..
horas 2010.08.16 00:19:24
@Ferguson:
Erről az jut eszembe volt egy pali a csapatunkban aki állandóan hazudozott,a végén már ilyneket kontráztam neki,hogy olyan gólt rúgtunk a múltkor,hogy a labda utja leírta a pályán,hogy AC Milan,meg,hogy a múltkor szögletből gólt fejeltem háttal állva a félpályáról egy embernek kötényben a ficakba :)
De a legnagyobb az volt,amikor azt meséltem neki,hogy szögletből kilőttem a rövidebbik ficakot(fizikai képtelenség) mire heves bólogatásba kezdett,hogy egyszer ő is.:)
Mindezt halálosan komolyan.
horas 2010.08.16 00:57:42
@Ferguson: Így igen,de közvetett útról volt szó...:)
horas 2010.08.16 11:45:45
@danesdzsu2: Úgy értem,hogy a sarokba vágodjon a labda,úgy lehetetlen.Amúgy amire te gondolsz az persze lehetséges...
Nem hangzik rosszul a spanyol szezon nyitányaként egy Sevilla-Barcelona szuperkupa mérkőzés. Kíváncsian várjuk, hogy vajon mennyire jön jól a felkészülés közepén járó csapatoknak a rangadó, amit az új idény első trófeájáért rendeznek meg. Míg a Sevilla szinte teljes…..
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
horas 2010.08.12 01:07:37
@Csöncsön:
Hogyne.
Hagyjuk,te túlságosan elfogult vagy ehhez a témához.
horas 2010.08.12 01:44:00
@rizla:
Spanyoloknak mindig mély és minőségi válogatottojuk volt.

Az argentín és a brazil bajnokságban pont a kizsákmányolás és a pénz hiány miatt kap rengeteg fiatal lehetőséget.

Mindegyik bajnokség szar mégis jönnek a Kaká-k,Agüero-k befele.

Nem a külföldiekre kenem,de van értelme,hogy itt vannak?
Na ugye.

És az utánpótlás mitől lesz jó,hol mérettedet meg a spanyol negyed osztályban?

Hogy reagál az utánpótlás,hogy fejlődik,ha a fiatal nem játszik?

Írtam,hogy fenn áll a lehetőség,hogy eltünne a konkurencia és tovább csökkene a színvonal.De ez sem állapot ahol most tartunk.
horas 2010.08.12 02:02:42
@popp: @rizla:
Az MTK mikor nyert bajnokságot,tavaly vagy tavaly elött ifistákkal?
A külföldiekről meg a témáról mára részemről ennyit.
Az NST történetének egyik leghosszabb és legintenzívebb, gyalázkodásoktól sem mentes  thread-je zárult le ma, Fabregas marad az Arsenalban, és a körülményeket patikamérlegen porciózva, emberi és sportszakmai szempontok szerint is így van ez jól. 2010 nyarán ez egy olyan…..
horas 2010.08.09 14:28:11
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/edzosors-wenger-nem-kizarolag-az-arsenalban-gondolkodik-2040266/

Ez mekkora flash lenne,Wenger aki hosszú távon gondolkodik és gazdaságilag akarja stabilan tartani a klubbot és azért nem igazol meg ilyenek,jövő nyáron elmenne...
:)
horas 2010.08.09 14:43:41
@Mr.AT: "Nekünk ez a hagyományunk, ezt kell követnünk, nálunk soha nem lesznek Ronaldinhokra, Figokra meg Cristiano Ronaldokra kiadott eurószázmilliós transzferek. Ettől még a modell működhet, ha kellően jó szakmai stáb kezében van."

Hogyne,persze.
De mondjuk most klasszis faktorban is van egy kisebb űr,de az alapkeret minőségre mindenképp jó,papíron egy jó edzővel sokkal többre kell képesnek lennie ennek a csapatnak mint tavaly.

Mindenesetre,az én véleményem az,hogy sem Del Neri-ben,sem a jelenlegi igazolásokban,nem érzem a kiugró szezon lehetőségét,viszont amire a Juve-nak szüksége van egy kis stablilitás és a viszonyok rendezése arra,tökéletes lesz.

Nálam,ez a szezon inkább erre tünik alkalmasnak,hogy az alapcsapat stabilitásának megteremtése,és jövőre,jöhet egy komolyabb ember aki erre rádolgozik,mint a Mancini-Mourinho munka hierarchia volt anno az Inter-nél.

Bármi megtörténhet,lehet Del Neri berobban végérvényes az elit edzők közé,és egy két igazolás gecire bejön,de az én személyes tippem,inkább az elöző.Szubjektív.
horas 2010.08.09 14:57:01
@Mr.AT: "Én ezért nem féltem a csapatot, mégha az utóbbi napokban vihar előtti csend is van - nyilván mki kivár, mind vásárlói, mind eladói, mind játékosoldalon, hogy a lehető legjobb feltételeket zsarolja ki magának, de abban biztos vagyok, hogy legkésőbb 4-5 nappal augusztus vége előtt lökéshullám szerű változások lesznek, gyorsan egymás után."

Ez mondjuk globálisan jellemző most az egész piacra.

Mindenesetre Marrotta már csak ránézésre is hozzaértőbbnek,rátermettebbnek tűnik Secco-nál,arról nem beszélve,hogy szerintem mocskos mód ismeri a Serie A-t,azért a Samp-nál nem a sztárcsapatok sztárjátékosait kellett kiszúrnia,hanem a kisebb csapatok jó játékosait,azokat figyleni.Ezt Secco-ról nehezen képzelem el.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Korántsem csendes ez a visszaszámolós hét a franciáknál, Anelka borogatja a szarosvödröt, Blanc társadalmi konszenzust hirdet a válogatottnál, a Győr pedig példás munkával beégeti a kissé önhitt Montpellier-t. A mai rajtot felvezető ikerposzt első felében az erősítések…..
horas 2010.08.08 18:40:15
@SzBencee: Ki szerez labdát? illetve Mr-At jól mondja,nincs középső védő se.
Félidőben min.3 lenne oda.
horas 2010.08.08 19:56:28
@OJ: Ja bocs,akkor én kiállnék 11 kapussal...
:)
Kedves mindenki és a többiek. Hamarosan teljes erőből beindul az európai topfutball, ezzel párhuzamosan nekünk is véget ér az elmúlt hetek láblógatása, és belekezdünk erősen a szokott színvonalú tartalmak előállításába. Van néhány teljesen új ötletünk, vagy nevezzük…..
horas 2010.08.07 17:42:44
@horas: folyamataosan első kalaposok lettek volna.
Részemről lezárt a téma,elmondtam a mondanivalómat
horas 2010.08.08 10:08:27
@chrisred: Hát ez az drága cimborám bajnoki harmadik negyedik helyezetekkel,miért vagy első kalapos....
horas 2010.08.08 10:12:41
@bz249:
Az Arsenal BL menetelését is linkled már be légyszíves a BL-döntő után tól...
csak így hasra csapva...
PSV ellen élből kiesés 16 között,hazai pályán Pool ellen 4-2 a 8 között,MU ellen haza pályán 3-1 az elődöntőben,Barca ellen 8 között 4-1...
Az út az első kalaphoz című kisfilmünk történetét olvasták köszönjük....
Egy váratlanul változatos, élmény- és kommentgazdag bajnokság minden rutinjával ugorhatok újra neki, hogy némi látókör-bővítésre bírjam a Fabregastól Messiig terjedő univerzum belterjességébe belesápadó NST-tábor arra érdemes hajlandó tagjait.  Magamnak is sikerült…..
Nem kizárt, hogy még a tavalyinál is zseniálisabb idény elé néz a világ legfaszipántosabb bajnoksága, azonban az kizárt, hogy mindenkit eltaláljunk, akire érdemes lesz figyelni. Megpróbáljuk viszont, mivel ahány frappáns facebook-ismerős, annyiszor olvashatjuk el mottóként, hogy…..
horas 2010.08.02 18:00:14
@acdcisti:
Köszönöm a betalálást.Mi a kapcsolat köztem és a K'Lautern között?
Én néztem volna eddig is a BuLi meccseket,de UPC-nél erre nincs módom.
horas 2010.08.02 18:01:02
@acdcisti:
Egyébiránt nekem a Magath-féle Wolfsburg gecire bejött.
horas 2010.08.02 18:31:24
@acdcisti:
Ő is Inter-es valszeg azért kevertél minket össze.
@Lojzi_: Nincs vele gond,van mindig 5 sornyi kommentje aztán csoki.
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
horas 2010.08.01 18:28:50
horas 2010.08.01 18:31:41
Hát akkor mégegyszer,úgy néz ki az elveszett az éterben.:

@rizla:
Fabregas-t résmentesen perpillanat kb Xavi-val lehetne pótolni,erre céloztam.
Nasri-val megint ott vagyunk,hogy feltételezés,hogy Fab posztján esetleg bejöhet,ami az adott szituációban elég rizikós és kényelmetlen,nem az igazi,na.
Nou San Trafford Zlatan keresése 2010.07.30 08:29:00
Meg akarom találni Zlatant, mielőtt megfázik, tüdőgyulladást kap, éhen hal, valaki leüti, vízbe fullad, elgázolják, erőszakot követnek el rajta, mielőtt szájába nyomják az első marihuánacigarettát, vagy májgyulladást kap egy sterilizálatlan fecskendőtől. Ha valahol…..
horas 2010.08.01 11:15:53
@Nerazzurri:
Ibra-t én a Chelsea-ban vagy az MU-ban érzem jó helyen.Rooney-val vagy Drogba-val szenzációs duó tudnának alkotni,feltéve,ha pont nem oltanák ki egymást,de szerintem nem.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
horas 2010.07.30 07:07:28
@Mr.AT:
Mert Bonucci-nak volt egy jó éve a Bari-ban egyből hanyat kellene esni, tőle?Tehetséges játékos szó se róla de várjuk meg míg pályára lép.A Juventus-nak kimondott és szinte biztosra vehető erősítést ezen a poszton kb Vidic vagy Piqué szintű ember lett volna.
Burdisso-nak legalább olyan jó szezonja volt mint Bonucci-nak hanem jobb,még sem lesz az év igazolása ha leigazolja Juve mert nem állunk ettől sem messze.Ha Moggi meg Capello azt mondta akkor az biztos úgy is lesz,ha neked ez garancia bármire akkor hajrá

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Ez a Man.City-s Garrido?
Hernanes-re kíváncsi vagyok,megnézném olaszorszgában.
horas 2010.08.01 10:50:39
@Mr.AT:
Piqué a szívonal végett volt,említett,amúgy márkánsabb baromságot az Amauri 10/10 nél nagyon nem,olvasott itt még senki szerintem,ha már játékosok megitélését vesszük górcső alá,és a lesajnált vicces manager attitűdömet.

@_benito: Nemtudom,hogy gyorsabb lesz e,Pepe és Martinez lehet,hogy gyorsan futnak,de nem nagyon emlékszem labdás jelentre velük kapcsolatban.Meglátjuk.
...és most emelt fővel távozok országomból. Augusztus közepén megtörténik az, amit eddig elképzelhetetlennek hittünk: Raúl Gonzalez Blanco-t egy nemhabfehér mezben fogjuk látni futballpályán. Talán ő sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen lépésre kényszerül, mindenesetre…..
horas 2010.07.29 16:13:18
@rizla: Annyi történt,hogy másra számítottam,mondjuk gyanús volt,hogy mocsing írta,de elkezdtem olvasni majd,kijelentettem,lehet kicsit feleslegesen,hogy nekem ez nem tétel és abba hagytam.

Már csak azért mert tisztában vagyok vele Raúl milyen színvonalt képvisel már évek óta,és nem igazán veszít a térfogatából a herém azt olvasva,hogy ez a Raúl a jelenlegi Schalke-ban vajon hol is fog játszani...
horas 2010.07.30 00:00:12
@Iustizmord:
Hát nem tudom,látom a sötétebb börűbb embereknek -minden árnyaltara érvényes ez-
azt a rétegét akik miatt megértem a létező rasszizmust,viszont van egy olyan rétegük is akiért a szó legmindenebb értelmében kár lenne,ha nem létezne.
horas 2010.07.30 00:04:13
@Iustizmord:
Szal az én kis világom egy Muhammad Ali egy George Weah egy Eddie Murphy egy Slash piszkosúl hiányozna.
Van az a Jenő klasszikus, hogy lyukat rúgott, nagyon rossz megoldás. Hát most élő cáfolatot találtunk, jelezze, aki látott már életében ennél tökéletesebb lövőcselt (0:40-től érdemes figyelni). A lényeg ez, de aki szívesen fogyaszt egy kis tömegbunyót a kávé mellé, néhány…..