Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamaz7

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokaktól hallom, hogy a tőzsdén milyen jó pénzeket lehet csinálni, bezzeg a bankban lófütty a kamat. Hát ja, mondtam is magamban, a szomszéd is vett belőle egy kisautót. Jól meg kell csak tudni forgatni a pénzt, nem kell túl sokat agyalni, dolgozik az helyettem is, mondta a taxis, akivel tegnap…..
kamaz7 2019.01.26 20:31:45
Valahol a sírás, hisztérikus kacagás, kétségbeesés és bölcs elengedés határán ragadok klaviatúrát. Tegnap délután itthon a család, pocakban 7 hónapos bébi, aki édesanyja elcseszett szervezetének köszönhetően végigküzdötte az elmúlt 7 hónapot és még két-három hónap…..
kamaz7 2013.11.27 00:11:46
Huh, nekem is most vitték el nemrég a kocsimat és hát én is ugyanezekre gondoltam, tök jól leírtad!

Munka után még felpattan az ember a biciklire és teker a hidegben éjszakákon át, utcáról-utcára, hátha valahol megpillantja. És közben elképzeli, hogy mit csinálna az autótolvajjal, ha elkapná.

Meg belegondol, hogy miért van az, hogy ő a balek, aki fizeti rendesen az adót, pedig már mindenki feketén dolgozik, borítékban kapja a fizetést.

Az autólopásról készült videófelvétel, amit a rendőrségen megnéztem. 45 másodperc alatt vitték el. Több évnyi munka terméke volt.

És hát én sem vagyok egy facebook guru, de az autólopásomat kitettem.

Egyébként meg nem csak az autótolvajok a bűnözők. A rendőr azt mondta, hogy ezeket a kocsikat alkatrésznek lopják. Amikor a szervízes megkérdez, hogy "milyen alkatrészt szereljen a kocsidba az eredeti, gyári 30 000 Ft-osat vagy az ugyanolyan jó, bontóból származó 10 000 Ft-osat, de azt számla nélkül?" akkor mindenki az olcsóbbat választja. Na azoknak az alkatrészeknek egy része lopott autóból van. Ezért virágzik a piac.

Meg azt is mondták, hogy egyszer "tök véletlenül" elkapták az egész bandát, de mivel nem lehet rájuk bizonyítani a régmúlt autólopásait, csak azt, amivel épp rajtakapták őket, ezért nincs elég bizonyíték és le sem tudták őket csukni.

Még egy érdekes sztori: Kolléga autóját tévedésből 6 évig körözték. Az történt köröztetni akartak egy másik rendszámot, de véletlenül elütötték a rendszámból az egyik karaktert és így az én kollégám autójára ment ki a körözés. 6 év alatt volt autópályán, közúti ellenőrzésen, mindenhol, de soha nem jöttek rá, hogy az autó körözve van. Magyarul a kamerák nincsenek összekapcsolva a körözött autók adatbázisával. Végül úgy derült ki, hogy az okmányirodában épp új forgalmit akart volna kérni, mert a régi betelt és ott szóltak neki.
Pompás légitársaságunk utasbarát megoldása: a Velencéből érkező keddi járatot törlik, az utasok vagy vesznek jegyet másnap reggelre a Malév-járatra, vagy megvárják a szombati Wizz Airt, esetleg az éjjal átjutnak Milánóba vagy Rómába és onnan próbálnak hazajutni. Ráfaragott…..