Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thebiker

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A malajziai Cub Prix névre keresztelt bajnokságban 115-135 köbcentis körváltós motorok indulnak, a résztvevők pedig nagyon elszántnak tűnnek – pedig vezetési tudásuk szemmel láthatóan nagyon messze van a MotoGP menőitől. Ami viszont hiányzik, azt baromságba hajló bátorsággal…..
thebiker 2014.12.31 19:10:16
Vagy ha úgy tetszik, spárgát, mely sokáig nem tartozott a kedvenceim közé. Úgy jártam vele, mint a csicsókával: tudtam, hogy szeretni kéne, mert milyen dolog már, hogy valaki nem eszi meg ezt a nagy fene finomságot, ezért pár évente tettem egy próbát. Sikertelenül. Idén azonban…..
Épp Hudák kolléganő érdekes napszemüvegét gusztálgattam az Index newsroomjában, amikor NAK kolléga csak úgy viccből felém nyújtotta új szerzeményét, melyet a fogarasi úti Tescóban vásárolt. Hű, mondom, de ismerős! Persze, a múlt héten épp az Árkádban található,…..
thebiker 2011.08.22 19:01:28
@hideg.gergo - hideggergo.blog.hu:

Opsz ez jól néz ki! :) Hol vetted?
thebiker 2011.08.22 20:28:22
A HTC ismét bebizonyította, hogy a Windows Mobile operációs rendszert futtató mobilok is lehetnek szépek és könnyen kezelhetőek. A tajvani mobilgyártó és a Deutsche Telekom szerdán Münchenben mutatta be az MDA compact IV mobilkészüléket, amely teljesen ugyanolyan, mint HTC Touch…..