Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tízes lista azokat a számokat hivatott összegyűjteni, amelyek a háborút önnön valójában képesek érvényesen bemutatni, hazugságok nélkül. A sorrend kialakításában figyelembe lett véve az előadás módján, minőségén kívül a háború gépezetének és hatásainak bemutatása, mind a háború kutyáinak, a…..
Anyi 2016.12.03 14:01:05
Varánusz Orbán csomagol 2011.03.01 05:26:11
Véget ért egy álom. Ma délelőtt Orbán Viktor kinevezett szárnysegédei bejelentik végre, hogy az ábrándokra épülő költségvetés foltozása és az ország alapszinten való működtetésének biztosítása érdekében miből mennyit vágnak. A bejelentés pillanatában hivatalosan…..
Anyi 2011.03.01 14:16:20
@nyesta: Ezek vagytok ti! Aki nincs veletek, az csak ellenetek lehet, ugye? Olyan nincs, aki pl.józanul mindkét tábort útálhatja? Pl.csak úgy. Mert mindkét tábor megérdemelné, hogy elhúzzon a fenébe??? Aki rosszat mer szólni a Vezénylő Tábornokra, az csak Mszp-s lehet? És aki Gyurcsányékat szidja, az rohadt náci fideszes? Tényleg ennyire hagyjátok magatokat leegyszerűsíteni? Mert akkor mindkét tábor vezére elérte a célját.... Szánalmas. Gondolkodó, normális emberek kellenének.