Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Physim

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendes főcímmel kezdünk, höjj, alkatrészek forognak veszettül a háttérben, hegedűn nyomja alá egy megtévedt konzis a feszültségkeltő zenét, a nyikhaj John Connor meg összeszorított szájjal lépdel a kamera felé - miközben a muter kissé hitetlenkedő hangon narrál, hogyaszongya…..
Valószínűleg idén ismét újult erővel lángol fel a végül a kereszténységgel szemben elbukó Mithrász-kultusz. Néhány helyen ismét jól a szánkba lesz rágva, hogy azért a karácsony, meg ez az egész Jézus-sztori az nem is úgy van, meg milyen hülyeség az, hogy valaki hívő.…..
Tehát lopott ünnepek ténye, ami felteszi a kérdést; a kereszténységben van egyáltalán valami, ami eredeti, nem lopott, plagizált, vagy átértelmezett? Kezdjük a sort karácsonnyal:  "Miért éppen december 24-én? Minden nép nagy ünnepségekkel búcsúztatja az óesztendőt és köszönti az új évet. Ezek…..
Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bemenni az Isten országába (Máté 19,24)  Ki szeret jobban, ki szeret igazán? Aki naponta elmondja szép szavakkal kedvesének, mennyire szereti? Vagy aki ajándékokkal, virágokkal fejezi ezt ki, esetleg aki ölelésekkel? Vagy…..
larisse Sarah Palin nem MENŐ 2008.10.13 16:16:00
Itt van ez a jegyzet, részben arról szól, hogy Európa mennyire nem menő; akkor már a volt gyarmatok sokkal inkább. Ül itt a karosszékében a sok nagynevű és még sokkal több niemand árokásó értelmiségi és ostorozza az Egyesült Államokat, a választási rendszert, az emberek…..
„Szerintem igenis jót tenne a több tudomány a világbéke ügyének” (jvizkeleti kommentje) Hát nem.  Kezdjük ott, hogy világbéke soha nem volt. Nincs most sem, és nem is lesz soha. Az ősember ledöfte a mamutot, a hússal hazafelé baktató ősembert leszúrta a…..