Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azusa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyen már egy poszt azokról a sorozatokról, amiktől kénytelenek voltunk elbúcsúzni idén. Melyik fog hiányozni? ABC The Assets Back in the Game Betrayal Killer Women Lucky 7 Mind Games Mixology The Neighbors Once Upon a Time in Wonderland Suburgatory Super Fun Night Trophy…..
A nézők sírtak, hogy nincs elég zombi. Hogy nem elég ijesztő. Hogy a szereplők egy helyben topognak, ahelyett hogy mennének valahová. Hogy repetatív az egész. Hogy nem olyan, mint a képregény. Hogy mikor pusztul már el Karl. Meg Lori. Mindennek ellenére az első évadnak 7-8, a…..
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Köszönjük Batky Zoltánnak. ..
Rendhagyó levelet kaptunk Tamástól, de mivel tetszik, közöljük. :-)"Mai témánk:  A reneszánsz szobrászat - Donatello Első kép:"...Gattamelata szemlét tart a csapatai fölött, féken tartva csodálatos tökéllyel megformált tüzes paripáját..."…..