Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borderlány

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
borderlany Nincs új a nap alatt... 2011.12.01 11:42:00
 Egyszer elolvasom a Koheletet. A legdepresszív része a bibliának és mindig megfogadom, hogy egyszer elolvasom, de mindig van valami ami eltérítsen a szándékomtól. Összecsaptak a fejem felett a hullámok. Egy ember, akivel azt hittem jóban vagyok, már-már barátként…..
           Piackutatók közt jól ismert az un. Coca-Cola-hatás, melynek lényege az, hogy ha egy klasszikus vakteszt keretében – jelöletlen pohárban – Coca-Colát és Pepsi-Colát kóstoltatunk, akkor a megkérdezettek…..
Óceánia örökzöld története, teljes képernyős verzió Angololzásra kiváló, nem is kell hozzátennem semmi többet. Look this! Olvasd még: Szombat esti láz - teljes film a neten!Teljes filmek a Youtube-on - a Metro Goldwyn Mayertől..
borderlány 2008.07.23 20:14:28
   Most találkoztam egy ügyféllel és annak 6 éves, barna, kleopátra frizurájú kislányával.  Már eleve úgy láttam meg őket, hogy szinte kismajomként csimpazkodott az apuka karján.  Mialatt beszélgettünk huncutka bemászott…..
Főnix blogja A szex ma 2. 2008.06.08 21:36:53
Ahogy ígértem, itt a Szex ma c. bejegyzésem második része:"Titokban szeretek női ruhába öltözni, így videozni is szoktam magamat. Érdemes elmmenni meleg bárba fellépnem? A gond az, hogy van feleségem és 2 gyerekem, akiket szeretek. Mit csináljak?"A gyerkőcök biztos nagyon…..
borderlány 2008.07.15 19:15:10
Félelem a mogyoróvajtól, rettegés a  térdektől, para a szakállaktól: a modern társadalom méltán ismeretlen fóbiái. A pszichés betegségek némelyike valóban súlyos problémákat okozhat, az viszont, hogy mi számít betegségnek, már nem annyira egyszerű dolog. Az amerikaiak…..