Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labigabi

111 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki tudja, hogy az állattartás legmagasabb költsége az állatorvosi díj. Ez az, amin nem tudunk spórolni, mert kedvencünk életébe kerülhet. Már maga az oltások, féreghajtás is komoly kiadás, egy ivartalanítási műtétről nem is beszélve, de mi van, ha gond adódik, baleset,…..
Azt adom! Csak stílusosan 2011.04.26 13:27:18
 ..
labigabi 2011.08.01 16:01:47
Ridley Scott éppen az Alien előzményfilmet,  a Prometheust forgatja, sőt nem is egy, hanem két részt készít. A főbb szerepekre Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba és  Guy Pearce szerződött le, elvileg fél évig tart a forgatás. Rapace számára jó…..
Guillermo Del Toro következő filmje Az őrület hegyei (At the Mountains of Madness) lesz, a produceri posztról James Cameron fog nézelődni, hogy minden rendben megy-e a 3D-ben készülő produkció körül. A stúdió ugyan mást akart a főszerepre (James McAvoyt), ám a rendező és a…..
labigabi 2011.03.08 14:08:09
@lojzi1: a halivudiaktól kitelik. :)
2009 pénzügyileg egyik legjobban teljesítő filmje a Másnaposok volt, ráadásul a legsikeresebb R kategóriás vígjáték lett. A folytatást nem sokkal később be is jelentették, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) és Doug (Justin Bartha) ismét visszatérnek,…..
Nemrég tették közzé, hogy Jude Law matrózt vagy pedig magát Drakulát játszhatja a The Last Voyage of Demeterben, de úgy gondolom, a színészre tökéletesen ráillik a vérszívó szerep. Meg minek is fárasztaná magát azzal, hogy egy szimpla szerepet válasszon ebben a produkcióban?…..
Renny Harlin 2004-ben vette kezelésbe Joe Casey képregénysorozatát, az Utánunk a tűzözön (Long Kiss Goodnight) filmet szeretett volna készíteni belőle. Ám az eltelt évek alatt sem haladt semmit a Full Moon Feverrel, most azonban Simon Hunter, a (Mutant Chronicles) direktora lépett a…..
labigabi 2011.01.13 11:54:58
A nyolcadik After Dark Originals keretein belül kerül bemutatásra a Scream of the Banshee horrofilm. Steven C. Miller a Zombie Transfusion rendezője készítette az alkotást, amelyben Lance Henriksen és Lauren Holly játsszák a főbb szerepeket. A történet szerint egy egyetemen régi,…..
labigabi 2010.12.28 12:29:08
Filmdroid Buried 2010.12.25 16:17:00
 A sötétség fekete ködében Zippo lángja villan, Paul Conroy (Ryan Reynolds) csapzott, kissé véres, kétségbeesett arcát pillantjuk meg. Hamarosan kiderül, hogy a szerencsétlen férfi nagyobb szószban van, mint gondolná. A derék Conroy Irakban sofőrködött, azonban konvoját…..
labigabi 2010.12.25 18:30:02
@Goddamn90s: én is így fogtam neki tegnap este... a végén húvazegelések közepette konstatáltam, hogy na ez jól megalapozta a karácsonyi hangulatot. :)
Hugh Jackman számos filmben játszott, de igazán csak Wolverine-ként ért el nagyobb sikert. A Van Helsing csalódást keltő eredménye miatt nem folytatódik (bár Guillermo Del Toro valószínűleg letesz az asztalra egy másik változatot) és az Ausztráliával is csúnyán befürdött.…..
A Microsoft igazgatóhelyettese, Joe Belfiore nem szívesen beszél számokról, így a közelmúltban megrendezett konferencián sem derült ki, mennyi Windows Phone 7-est adtak el eddig. Ugyanakkor a távlati célokról már mesélt a szakember.Elmondta, hogy az eladások egyelőre a terveknek…..
Nem tudom, hogy ti már láttatok-e közelről igazán agyonplasztikázott nőt élőben, nem pedig fotókon. És persze nem egy mellműtétre gondolok, hanem arcplasztikára. Arra, amikor az orr természetellenesen elvékonyodott, van két fura pukli az arccsonton (a feltöltés miatt) és…..
Filmdroid 3 kép a Fűrész 7-ből 2010.07.27 20:45:00
Múlt héten került ki a netre a Fűrész 7 motion postere, aztán a horror első előzetesét is megmutattam, most pedig 3 képet szemrevételezhettek. A legutóbbi felvonás a franchise epizódjai közül a leggyengébben teljesítő rész volt, remélhetőleg azért a hetedik és utolsó rész…..
labigabi 2010.07.27 21:10:37
Filmdroid Oscar 2010.06.27 19:48:00
Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger filmjeikben leszámoltak mindenkivel, aki ujjat mert húzni velük vagy volt olyan meggondolatlan, hogy keresztbe tett nekik. Ám mindkét izomember a vígjátékok terén is bizonyítani akart, utóbbinak összejött, előbbi pedig két filmmel…..
Filmdroid Trainspotting 2010.06.03 15:49:00
"Válaszd az életet. Válaszd a munkát. Válaszd a karriert. Válaszd a rohadt nagy TV-t. Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD lejátszókat és elektromos konzervnyitókat. Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást. Válaszd a fixkamatozású…..
Mint ismeretes David Fincher készítheti el A tetovált lányt amerikai verzióját, a svéd filmipar tavaly már felmutatott egy trilógiát  Stieg Larsson regényei alapján. Korábban Carey Mulligan neve keringett a produkció körül, ám végül kiderült, hogy biztosan nem ő fogja…..
labigabi 2010.06.04 13:50:17
@0gre: Én is :D Picit zavaró ez a cím. :D
Elérkezett az ideje egy kis változásnak. Elég a régiből, unalmas, nem is az én stílusom. Elavult, gagyi, kényelmetlen...Marad minden a régi címen, nem viszem át. Nem illik bele az új környezetbe. (importáló nem eszi meg a **rva .xml fájlt, meg amúgy se is szarok a sablonok,…..
IRODAI PATKÁNYOK A meeting arcai 2010.03.22 21:51:00
A mai meetingen igyekeznem kellett, hogy a főnök látóteréből leginkább kieső helyre ülhessek. Hosszú hónapok megfigyelő és elemző munkája során világossá vált, hogy a nyugis meeting kulcsa az asztal baloldalán lévő hatodik szék. A jobboldaliakat sokkal többször zaklatja a…..
  Sajnos az 5800-ámtól megváltam már egy ideje, így már nem tudok nektek segíteni a további programok gyűjtésével. :( Ezután is találhattok újdonságokat programokat profi csapatok oldalain. Szerintem első sorban ezeket érdemes fürkészni…..
labigabi 2010.05.10 10:40:43
Rife:
Innen is le tudod tölteni:
www.mediafire.com/file/omgcmwnj1zb/smsv5.rar

Csomagold ki a Rart és telepítsd fel, elvileg sima ügy lesz.

Coolgirl: elvileg alkalmazásokba teszi, vagy hova. Sajnos már nem nagyon emlékszem. :)

nokia58000: sajnos van úgy, hogy nem zökkenőmentes az update, valószínűleg kéne egy nagy hard resetet csinálni, csak előtte le kell menteni a cuccaidat. Utána valószínűleg gyors lesz.
labigabi 2010.05.11 12:48:08
@Rife: Az Úttörő ahol tud segít! :)
Na kérem, 4 óriási fan lement a Mecsekbe megnézni a koncertet. Ebből két igazán elvetemült, ketten pedig nem annyira nagyon. 4-en indultunk kicsikocsival. Az új M6-ot is láttuk, röhögtünk egy sort Marikán, hogy nem tudta hol vagyunk. Megérkeztünk végül a szállásra, egy szépen…..
Figyelem! Tarts a telefonodon Open SSH-t, változtasd meg a mobile és root userek jelszavát és tegyél fel egy terminal-t is, hogy bármikor tudj a telefonodnak parancsokat kiadni és ne kelljen restore!Pl: Cydia újratelepítés Blackra1n jailbreak után csak így…..
Vigyázat! Szókimondó smsek! :)Most a szeretőd lettem, vagy több, vagy kevesebb? Sok a kérdés tudom, de jobb tisztán látni mindenkinek... Azt mondtad neki, hogy a nyakára tekered a farkad aztán berántod mint egy fűnyírót. Ezért ment haza. Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!…..
Elég, ha példát veszel rólam. Elmesélem, mit voltam képes megtenni egyik szerencsétlen étteremmel. Házhoz is szállítanak, igazából az éttermükben még nem is voltam, de ezek után azt hiszem nem is leszek.I.Első alkalommal egy szombati nap volt. Én otthon ültem, valamin dolgoztam…..
"Minden, amiben egy csöppnyi élvezet van, az vagy erkölcstelen, vagy törvénytelen, vagy hízlal" /ismeretlen bölcsember/ No, hát az első kettő után sikerült ráéreznem a harmadik ízére is. Bár világ életemben vézna voltam és a gyors emésztésem miatt magától sosem…..