Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emre Contar

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A túlóra elrendelésének törvényben szabályozott korlátai vannak. Ha e korlátok valamelyikébe ütközik a túlóra elrendelése, akkor a munkavállaló jogosan tagadhatja meg az utasítás teljesítését. Teljes napi munkaidő (napi 8 óra) esetén, naptári évenként 250 óra rendkívüli munkaidő rendelhető el. Az…..
Emre Contar 2018.05.14 10:43:28
Amint arról nemrég hírt adtunk, nemrégiben került meghirdetésre a TISPOL Speedmarathonja, ahol Önök javasolhattak helyeket, hogy hol állítsanak fel trafipaxokat. A május 14-én 6 órától május 15-án 6 óráig tartó, 24 órás sebességellenőrzés országszerte zajlik majd. A javaslatok közül  a helyi…..
Emre Contar 2018.05.14 10:37:43
A 20 %-os tejfölök majdnem felét találta élelmiszerbiztonsági és minőségi szempontból kifogásolhatónak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), Szupermenta terméktesztje. Minden vizsgált termék tejszínből és a tejföl gyártásához szükséges élő tejsavbaktériumokból készült. A hivatal…..
Csattanó maszlaggal szennyezett fűszerkömény tételeket hívott vissza az élelmiszerlánc-biztonsági hatóság. A csattanó maszlag fogyasztása akut (azonnali) panaszokat okozhat. Jelenlegi ismereteink szerint ez idáig három vállalkozó érintett: Chili Produkt Fűszerkereskedelmi Kft., Szeged, Dr.…..
Napjaink egyik legnagyobb munkaerőpiaci problémája az elképesztő méreteket öltő fluktuáció. Mi az oka? Miért vándorolnak ide-oda munkavállalók tömegei? És mi kell ahhoz, hogy maradjanak? Egy hiánypótló kutatás nem azt az eredményt hozta, amire a legtöbben számítanának: nem a magasabb fizetés…..
A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési helyekre, ahol  2018. május 14-étől egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva a magyar Rendőrség 24 órás összeurópai…..
Természetesen nincs még hivatalos eredmény, hiszen például a levélszavazatokat is ezután fogják megszámolni, de gyakorlatilag az eredmények véglegesnek tekinthetőek. A nap végére “elfogyott” a lendület, hiába volt végig az eddigi legmagasabb napközben a részvételi kedv, kicsivel elmaradt a 2002-es…..
Emre Contar 2018.04.12 17:40:41
Nagy István hosszas vívódás után döntött úgy, hogy kilép a Fideszből és a továbbiakban az FKGP ( Független Kisgazda Párt) színeiben politizál. Úgy érzi, ez a párt képes tisztán és szakmailag megfelelő szinten képviselni a mezőgazdaságban dolgozókat. Sajnálja, hogy eddig a Fideszben vesztegette az…..
Emre Contar 2018.04.03 10:26:38
Boldogulj Mosonmagyaróváron – Kezdd el helyben! aki segít: Gutai Zsolt hivatalos formánk: Boldogulj Magyarországon Egyesület Kérdések, levelek nekünk: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com   A Vélemények rovatban a mi véleményünktől eltérő írásokat is közreadunk, azonban azok tartalmáért…..
Emre Contar 2018.03.20 09:28:04
A közlekedés, főleg a városi közlekedés valamiért mindig nagyon bonyolult. Hiába vannak mindenki által megtanult, elfogadott szabályok, valaki mindig megszegi őket. Ráadásul naponta megszegi, megszegjük. Aki kocsiba száll hatalmasra nő az egója, azt hiszi, ő a világ közepe. Aztán a világ közepe…..
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistái kötött álarcban jelentek meg a Péterfy Sándor utcai kórházban, ahol szappant helyeztek el a kórház mosdóiban. A párt aktivistái megjegyezték, hogy a következő alkalommal már komolyabb eszközökre is szükségük lehet, mert vannak mosdók, amiket kulcsra zárva…..
A fővárosban a főpolgármester már óva int a vásárlástól! Ki kell adni egy előzetes jelzést hamarosan Budapesten is, hogy gondolják meg az emberek a dízelautók vásárlását, mert nemsokára itt is terítékre kerül a kérdés – válaszolta a főpolgármester arra a kérdésére, hogy mikor lép a magyar Főváros…..
Emre Contar 2018.03.01 11:07:21
Veszélyben az OTP ügyfelei! Az OTP Bankra hivatkozva próbálnak ismeretlenek adathalász (phishing) levélben személyes adatokat megszerezni netbanki belépéshez. Az OTP Bank honlapján megjelentetett figyelmeztetés szerint a levélben található hivatkozás adathalász oldalra vezet. Az ügyfeleket arra…..
Emre Contar 2018.02.28 16:48:06
Egy szempillantás alatt telepíthető a kártyaleolvasókra a lopóeszköz. Nem csak meghackelt internetes szolgáltatásokon keresztül szivároghatnak ki a bankkártyánk adatai, valójában a bolti vásárláskor is lecsaphatnak rájuk a bűnözők. A boltokban kétféle támadási módszertől kell tartani: egyrészt…..
Mint ahogy azt az egészségügy kapcsán a minap megírtuk, mindennek a lényege a megfelelő kommunikáció, legalábbis a kormány szerint. Minden felfűzhető egy szép nemzeti fonalra, a szemléletváltó kampány után, most egy sor-vagy inkább szamárvezetőt küldtek szét a fideszes politikusoknak, mit…..
Hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjt időszaka, amely idén február 14-re esik. Idén a negyvennapos húsvéti előkészületi időszak február 14-én kezdődik - erre a napra esik hamvazószerda -, és március 29-én ér véget. Nagyböjt Hamvazószerdán és nagypénteken szigorú böjt van, nagyböjt további…..
Emre Contar 2018.02.15 14:50:03
A magyar választók kétharmada abban a tudatban él, hogy Soros György Pártja (SGYP) is részt vesz az április 8-i országgyűlési választáson – derül ki a Policy Agenda közvélemény-kutatásából, amely a Zoom.hu megbízásából készült. Csak minden negyedik válaszadó tudja, hogy nem is létezik ilyen…..
A jelenlegi energiabeszerzési árak lehetővé tennék a lakossági áram-, földgáz- és távhőárak mérséklését 2013 végén a földgáz jegyzési ára az európai piacokon megawattóránként 26 euró volt, mostanra 19 euró körüli szintre állt be – mondta az MNO-nak Pletser Tamás. Az Erste Bank energiaipari elemzője…..
Emre Contar 2018.01.31 10:55:29