Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitrioldave

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Szombat. 2012.11.10 21:38:04
Hála Istennek senki nem halt meg tavaly óta az osztálytársaim közül. Ettünk ittunk, csak a végén rontott egy kicsit a hangulaton, hogy "Satya" felháborodott, vette a kabátját ás elszáguldott. Hát....igen ő Fideszes. Neki valahogy olyanra egyszerűsödött a világ, hogy aki nem ért…..
Hajónapló Péntek. 2012.09.21 10:42:57
Említém tegnap, hogy a könyvolvasó ügyben továbbra is bizonytalan vagyok. Szakértő olvasóim elé bocsájtom a következő dilemmámat. Miért is kellene nekem ragaszkodnom a Kindle-hez amikor én egyáltalán nem akarok az Amazonról könyvet rendelni? Itt van egy pár ami úgy tűnik…..
Hajónapló Csütörtök. 2012.09.20 20:36:33
Beraktam az új Hardy tárcsát a helyére. Előtte leellenőriztem az egytengelyűséget. SEMMI eltérést nem találtam. Ennél alaposabban nem tudtam csinálni. A tárcsa két tengelykapcsoló fél közt van, melyek két bordás tengelyen csúszva fogják hat csavarral a gumit, három a motor…..
Hajónapló Szerda. 2011.05.11 21:10:00
 Ki fogom írni egy táblára a járóhoz, hogy "NE ZAVARJ, ALSZOM!!"  Ma legjobb ebéd utáni álmomból vert fel két fiú, akik hajót jöttek nézni. Olyan dühös lettem, hogy mondtam jöjjenek vissza egy óra múlva, de már nem tudtam visszaaludni, mérgemben felkeltem és…..
Hajónapló Hétfő. 2011.04.25 20:16:00
Ilyenek lettek a rácsok. A képek tegnap készültek az alapozó festés után ahogy száradnak. A színt most kenik rá a gyerekek. Locsolkodós Húsvét hétfő volt ma. Mármint az Úr úgy döntött, hogy meglocsol bennünket. Eléggé elfárasztottam magam az elmúlt napokban, meg…..
Több bejegyzésben találkoztam azzal a véleménnyel, amit talán így lehetne korrekt módon összefoglalni: „minden politológus hülye, hiszen én ismerek olyan szavazót…” Nem vitatkozva az állítás első felével, fontosnak tartom megjegyezni, hogy amikor az elemzők…..
Az első két forgatókönyvben alapvetően a Fidesz és az MSZP választási szereplésére koncentráltam. A Fidesz kétharmad és az MSZP egyharmad kérdése mellett azonban még akadnak izgalmas témák: a kisebb pártok szereplése például jelentős hatással lehet a Fidesz és az MSZP…..
vitrioldave 2009.11.06 20:15:17
@Bartoki: Ebben az esetben iszonyatosan félreismerik a választókat. A tömegek az ő programjukkal egyszerűen elérhetetlenek. Szerintem enél realistábbak, egyszerűen a fölélövés taktikáját alkalmazzák.
vitrioldave 2009.11.06 20:17:46
@Levi: A szlovák gazdasági csoda igencsak múlóban van. A gazdaságukat meglehetősen egyoldalúan az autóiparra alapozták, a válság miatt vakarózhatnak is rendesen. Ráadásul a válságkezeléshez nem használhatják a monetáris eszközöket, hisz az eurózónában vannak. Igaz, cserében a devizahitelek se dőlnek be.....