Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karaya 1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig pár éves késés a fazonokban és a Trapper-Tisza-FÉKON szentháromság. Műszálas divatizzadás a tó partján.  ..
Karaya 1 2018.06.09 07:26:00
@czerka: Anno vettem egy pár műszálas energie polót. Egy raklapnyi pénzbe kerültek, viszont sosem büdösödtek be és kb. 150 mosás után is majdnem úgy néztek ki, mint új korukban.
Fáj a feje? Lázas? Megfázott? Közel 50 paracetamol- és ugyanennyi ibuprofen tartalmú vénynélküli gyógyszer közül válogathat a patikákban. Gyors segítség, remek hatás, akkor mi a probléma? Azt eddig is lehetett tudni például, hogy a paracetamol önmagában is májkárosító hatással rendelkező vegyület.…..
Karaya 1 2018.02.08 11:18:25
@Segna: Utána néztem, inkább migrén jellegű. Hirtelen időjárás változáskor szokott rám törni, egyre erősebb és fájdalomcsillapító nélkül nem múlik el, hiába próbálok ilyenkor sötét szobában pihenni. Ibuprofent egyáltalán nem használok, mert allergiás vagyok rá.
Tudod, ez azért nagyon gáz volt. Nézd végig te is ezt a riportot és megérted majd, hogy miért írom az alábbi sorokat. Mert úgy érzem, nekem mint gazdasági bloggernek, talán jobban elhiszi Velkovics Vilmos, Echo tv riporter, hogy egy tekintélyelvű p@cs. Mert mit lehet ezek után mondani? Mert mennyi…..
"A legértékesebb elveszett csomag"  kihívásunkat egy egyszeri (és nem is túl jó) kínunkban röhögős viccnek szántuk, egyáltalán nem számítottunk rá, hogy a valóság és olvasóink egyre ijesztőbb számokkal fognak beszállni a versenybe. Az eddigi listavezetőnk a 160 ezer forintos tévéjét kereste a Postán…..