Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indián Joe

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban ezt olvastam a Rozsdagyáron, egy rock / metal és társműfajok terén máig minőségi, naprakész, többszerzős blogon a hírek közt (köszönet, hogy valaki ír még a fb-on kívül, magam is szeretek kívül lenni), erre elkezdtem írni egy hozzászólást; ha megszalad az írhatnék- és véleményáradatom, az…..
Indián Joe 2024.01.27 12:33:27
@zenevadasz: a legtöbb ember ha meghallja a kifejezést, hogy grunge, akkor elsőként jut eszébe a Nirvana. A zeneileg műveltebbeknek a Pearl Jam, Soundgarden, Alice In Chains. Amit grungenak szokás nevezni, az ugye egyféle garázs rock. Nincs vele semmi baj. Ma már így az internet korában értelmetlen arról beszélni, hogy a média behatása. Mi megy a rádiókban és a tévében. Ki nem szarja le? Ki néz ma még tévét és ki hallgat rádiót? Videó megosztókon azt néz az ember amit akar. Streaming szolgáltatók révén azt hallgathat, amit akar. A mi fiatal korunk meg más világ volt. 1999-ben volt lehetőségem internetezni először. Kinyílt előttem a világ. Ez ma már sziruposan hangzik, pedig így volt. A 90-es években és korábban, hogy jutott el hozzánk a zene? Az ember félre rakta a kis uzsonna pénzét rá vagy a haver kölcsönbe adta, mint ahogy rengeteg dolgot te adtál kölcsön. Ennek is megvolt a diszkrét bája. Az ember örülni tudott egy új zenének. Igazi örömet tudott okozni a zene hallgatás. Még úgy is, hogy sokszorosan másolt kazettát hallgatott az ember. Ezekről a zenékről az ember honnan értesülhetett? Szóltak a rádióban? Játszották a tévében? Nem, vagy csak alig. 1-2 tematikus újság volt. Lemezeket venni is főleg a szakosodott boltokban. Máshol csak főleg a mainstream zenekarok anyagai voltak elérhetőek. Mamelukok mondták meg azt, hogy ez réteg zene és ez nem kell az embereknek. Volt a 90-es években ez az időszak. Erre mondtam azt, hogy marginalizálták a rock és alternatív zenéket. A grungeot is nyomták egy darabig, amíg ment. Ebből azért jobban befért valami főműsoridőben is.
A sorozatrandizó Salsa golyó 2019.11.04 06:29:50
Tinderen egy elég gyors randit sikerült leszerveznem egy Szilvi nevű lánnyal. Úgy indult az egész, hogy valamelyik este jelezte a program, hogy összepárosított vele. Olyan nagyon nem hatott meg, mert fáradt voltam, gondoltam majd másnap írok neki. Erre hajnalban arra ébredtem, hogy üzenetet…..
Indián Joe 2024.01.25 15:35:38
@Krisz101: Neked is van ebben igazad. Elismerem. En viszont latom azt, hogy milyen pozitiv szocializacios hatasa lehet. Felnottkent tancot tanulni meg mar eleg nagy szivas, foleg, ha az embernek jol bemerevedett izomzata van.
Indián Joe 2024.01.25 15:39:02
@jebem.vam.mater: Egy noi ismerosom bekapta a HPV-t. Elete vegeig hordozni fogja. Szelsoseges esetben okozhat mehnyakrakot is. Ferfiakra is veszelyes lehet. Most ne jojjon itt nekem senki a kotonnal dugassal, mert azt semminek se hivjak!
Volt egy időszak, mikor nagyon beletemetkeztem a munkába és nem volt időm ismerkedni élőben, akkoriban pedig nem voltak még applikációk, amelyekkel könnyen ment volna. Egy ilyen oldalon találkoztam Melindával. Ezek a randioldalak annyira nem jöttek be nekem, nem volt értelme külön levelet írni…..
Egy régebbi szövegemmel írtam rá, amire szinte azonnal reagált is. Tudta, hogy csak nyitószöveg, ezért úgy is reagált rá, ironikusan, pimaszul, de mégis vidáman. 29 éves, szőke haj, zöld szemek, sportos alkat. Igazi jó csaj. Tetszett, hogy tudja, hogy csak duma, de benne van a játékban. Ez az a…..