Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vinner

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Teljesen átalakítaná a sajtóviszonyokat az a kezdeményezés, amely ha megvalósul, az újságíróknak is lenne kamarájuk. A résztvevők állítják nem politikai kezdeményezésről van szó. «Nem az újságírókat, hanem a kormánymédiát kellene szabályozni» – reagált a MÚOSZ” (Közös karámba terelnék az…..
vinner 2018.01.30 19:37:55
@ulpius66:

Sorosról, a Fidesz nyiltkozatát tudom neked idézni:

"A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata - Soros Alapítvány

1992. szeptember 28., hétfő - Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog.

Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen."
vinner 2018.01.30 19:41:06
@putris72:

index.hu/belfold/2018/01/22/2013-ban_meg_migranshatteru_szervezetek_alakitasat_segitette_volna_a_kormany/

"A (Fidesz) kormány 2013-ban olyan migrációs stratégiát nyújtott be Európai Uniónak, amelyben a migránshátterű civil szervezetek megalakításának ÖSZTÖNZÉSÉT is vállalta – írja a Hír TV. A vállalások arra szolgáltak, hogy Magyarország hozzájusson az uniós menekültügyi alaphoz. Ebből jut jelenleg is menekültek lakhatási támogatására a fővárosban.

A migránshátterű civil szervezetek megalakításának ösztönzése, kapacitásaik fejlesztése és közöttük együttműködési fórum megteremtése; a migránsok beilleszkedését segítő önkéntesek munkájának támogatása; a magyar lakosság befogadó szemléletét ösztönző programok, felvilágosító kampányok szervezése, a kulturális sokszínűséghez való igazodás képességének elősegítése"
vinner 2018.01.30 19:45:15
@putris72:

index.hu/belfold/2018/01/29/menekultek_stop_soros_pinter_sandor_kovacs_zoltan_kvota_illegalis_bevandorlas_ellentmondasok/

"Miután kiderült, hogy az EU-s menekültkvótát elutasítjuk, de ugyanennyi embert fogadott be az ország menekültként és oltalmazottként, még nagyobb ellentmondások keletkeztek a kormányzati kommunikációban. Nemzetbiztonsági kockázatot jelent Szél Bernadett és a Menedék Egyesület, de az egyikről nem tud az Alkotmányvédelmi Hivatal, a másikat pedig közel 200 millióval támogatta a Belügyminisztérium."