Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BakancslistaVadász

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontok, Mérföldek szerzése Trükkökkel totálisan ingyen, innen pedig egyenes út az ingyen repjegyekhez vagy az ingyen éjszakához...
Repüléskor számtalan szabályt kell betartani, ami az utasok biztonságát védik. Az egyik ilyen, hogy a fel és leszállás előtt az ablakok sötétítőit fel kell húzni az utastérben a másik pedig, hogy amikor a repülő éjszaka száll fel, az utasteret a felszállás idejére elsötétítik. De vajon mi szükség…..
Tudtad, hogy néhány légitársaság fizet akár az economy utasainak is ajándékba hotelt ha beiktatsz egy Stopovert?  ..
A Wizz Air elindította legújabb járatait a norvégiai Stavangerbe és a görög fővárosba, Athénba. A magyar hálózat bővítése része a légitársaság nemrég bejelentett nagyszabású fejlesztésének, melynek során a nyárra 21 új gép érkezik a WIZZ bázisaira Európa-szerte, 70 új útvonalat és heti 700 új…..
Sokan járnak Olaszországba nyaralni, vagy éppen hosszú hétvégére. Számtalan olyan város van, amit az életben egyszer látni kell. Ilyen Róma, Firenze, Milánó, de nekem mégsem ez a három lett a legkedvesebb. Ha engem kérdeznének, biztos, hogy a Top 3-ban az Amalfi partvidéket, Viareggio-t és Castello…..
BakancslistaVadász 2018.02.17 11:25:18
Történelem, kultúra és természeti szépségek, talán ezek a legjobb jelzők Németországra. A történelmi városok, falvak, valamint a rengeteg erdő és hegy, ami kényezteti az ide látogató turistákat. Ki az, aki ne hallott volna a bajor Alpokról, a Fekete-erdőről, vagy a Rajna-völgyről? Szép régi…..
Európa egyik, ha nem a legszebb fővárosa, ahol a  várost keresztül kasul bejárják a hangulatos, mára már turistalátványossággá vált old school villamosok, melyek egyedi kialakításukkal  Lisszabon egyik jelképévé váltak. A város  egész évben kiváló programokat tartogat számunkra, akár a fiatalabb,…..
A legjobb utazó munkákkal úgy szerezhetsz bevételt, hogy közben felfedezed a világot. Íme, néhány példa olyan emberek életéből, akik megélik az álmukat – külföldi utazásokkal keresnek pénzt...
Ázsia mindenki számára kalandokat kínál, amelyek annyira epikusak, hogy az idők kezdete óta képesek meglepni az utazókat. Indonéziától Vietnámig, és Jordánián túl, az Instagramod fel fog robbanni a like-októl.  ..