Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Nóra

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a blogot azért hoztam létre, mert számos hirdetési portálokat nézegetve, tapasztaltam hogy igazából ezeke az oldalakon, igazi átverések vannak, csak nagy ritkán fordul elő egy két valós állásajánlat! Tehát ha állást keresel, akkor feltétlenül nézd végig az oldalamat, mert…..
Nagy Nóra 2008.06.05 10:10:59
SCIENNET

NEMZETKÖZI TÖRZSVÁSÁRLÓI SZÖVETSÉG

AZ EMBERBARÁTI FOGYASZTÓI TÁRSADALOMÉRT

Sokan úgy beszélnek a ScienNet-ről, mint egy nagyszerű üzleti lehetőségről. Természetesen ez igaz is, de az embereknek csak egy nagyon kis töredéke fogja ezt a Törzsvásárlói rendszert üzleti lehetőségként kihasználni. A jelentős többséget viszont pont ez riasztja el attól, hogy részese legyen ennek a fantasztikus vásárlói összefogásnak.

Szinte minden embert érdekel az, hogy JELENTŐS megtakarításokat érjen el, és JELENTŐS plusz bevételekre tegyen szert, ebben a gazdaságilag sok család számára kaotikus környezetben.

Az elmúlt 17 évben már mindenki megismert sok féle üzletet, és egy töredék kivételével, mindenki ráfizetett, sok pénzt fizetett olyan termékekért, szolgáltatásokért, amelyekre nem biztos, hogy szüksége volt, és ezért sok embernek keserű a szájíze, amikor ismét egy rendkívüli üzleti lehetőségről tájékoztatjuk. Igaz, hogy a Sciennet összehasonlíthatatlanul emberbarátibb minden más üzleti lehetőséggel szemben, de a hosszú évek során a kudarcok miatt, a legtöbben már egy erős falat építettek maguk körül, amelyet egyre nehezebb áttörni.

Nekünk elsősorban nem üzletileg kell megnyernünk az embereket, hanem azt kell megmutatnunk, hogy mivel tudjuk segíteni az Ők és családjuk életét, milyen előnyöket nyújthat nekik a „Sciennet Törzsvásárlók Nemzetközi Szövetsége”, hogy hogyan tudunk sokkal magasabb életszínvonalat nyújtani nekik egyre dráguló világunkban.

Ez a szövetség annál erősebb, minél több Törzsvásárló erősíti. Minél több a Törzsvásárló, annál többet, vagy magasabb színvonalú termékeket vásárolnak, mert annál nagyobb árkedvezményeket tudunk elérni a termékpartnereinknél. Mivel a Sciennet üzletben kizárólag a Törzsvásárlók vásárlásainak árkedvezményeiből van a jutalékunk, ezért ennek a nagysága a Törzsvásárlók mennyiségétől függ.

Természetesen mindig lesznek olyanok, akik meglátják a kivételes üzleti lehetőséget a ScienNet-ben, Ők fogják a legjelentősebb jutalékokat zsebre tenni, de nem kell mindenkire ezt ráerőltetnünk. Akkor sem, ha Mi tudjuk, hogy Mi ezzel nekik csak jót akarunk. Akkor is nagyon jót teszünk az embereknek, ha a „Sciennet Nemzetközi Törzsvásárlói Szövetséget” erősítik, és ha csak az alap lehetőségeket használják ki.

Normális esetben senki nem mondhat nemet egy olyan nemes célra, amely az összefogáson alapul egy élhetőbb élet elérése érdekében. Az embereknek tetszenek az ismert kártyás törzsvásárlói rendszerek, ahol pontokat kapnak, és ha elég sok vásárlás után elég sok pontot gyűjtöttek, akkor kapnak érte egy „plüssmacit”. Senki nem lett érdekeltté téve azért, hogy ezeket a rendszereket továbbajánlja, mégis már több millió ember él ezekkel az elég csekély előnyt biztosító lehetőségekkel.

A Sciennet által nyújtott előnyök nagyon JELENTŐSEK, és biztos vagyok benne, hogy idővel nagyon sokan fogják erősíteni vásárlói közösségünket, de mindenkinek érdeke az, hogy ez a közösség sokkal gyorsabban növekedjen.

A Sciennet rendszerének köszönhetően, mindenki rendelkezik egy jelenleg több, mint 6300 üzletet számláló gigantikus méretű bevásárló központtal, amely sokkal többet nyújt, mint bármely más bevásárló központ, vagy mint bármely más üzlet. Célunk nem más, mint minden más üzletnek és bevásárló központnak, hogy megnyerjük a vásárlókat magunknak.

Ami még egy fontos érv lehet mindenki számára, hogy akkor is profitálhat a regisztrált Törzsvásárló több mint 38000 már meglévő Törzsvásárló vásárlásai után / később Több Százezer Törzsvásárló után /, ha saját maga soha senkinek nem ajánlja tovább ezt a zseniális rendszert! De miért ne tenné?

Segítsünk egymásnak, hogy élhetőbb, gazdagabb, boldogabb életet biztosíthassunk családunknak, és környezetünknek egyaránt.

Üdvözlettel: Nagy Nóra

www.gazdagodhat.mlap.hu
www.sciennet.com/H018599

Ez az egyik legtöbbet reklámozott "álláshírdetés" !! Igaz hogy szerencsétlen munkavállalóról csak néhány száz forintot huznak le, de muszáj fizetni a semmiért? Hírdetési formák: Dolgozz otthon saját számítógépeddel, könnyen megtanulható becsületes…..
Nagy Nóra 2008.05.30 12:57:25
Sziasztok!

Új vagyok ezen az oldalon.
Sokat keresgéltem én is mire találtam valamit amivel tényleg tudok pénzt keresni.

Ez a ScienNet.

Nem akarom az időtöket rabolni ezért, megpróbálom röviden leírni miről is van szó,
persze a teljesség igénye nélkül.
A rendszer lényege, hogy ha regisztrálsz a törzsvásárlói közösségbe, akkor ezt a lehetőséget Te tovább ajánlhatod bárkinek. Akár az interneten keresztül, vagy akár szájhagyomány útján
( Még csak 35ezer ember regisztrált, országosan.)
Tehát aki most csatlakozik az elsők között lehet!

Azért ezt nem lehet munkának nevezni szerintem, inkább csak egy időtöltés amivel több módon is lehet pénzt keresni.

Első pénzkereseti lehetőség a saját megtakarítás.
Abban az esetben ha regisztrálsz , Te igénybe tudod venni a törzsvásárlóknak nyújtott kedvezményeket.

Második pénzkereseti lehetőség, hogy mások vásárlásai után is pénzt kereshetsz.

A harmadik pénzkereseti lehetőség a foglalózásban rejlik. Ami azt jelenti, hogy a tagoknak lehetőségük van egy jövőbeli vásárlásunkat lefoglalni egy kisebb összeggel, és a rendszer kitemeli tagjainak a vásárolni kívánt termék árát.

Tehát íly módon a tagoknak 85% megtakarításuk keletkezik.

Az említett megtakarítás egyik partnerünknél így néz ki:
p.plusz.googlepages.com/kika.pps

Ez "csapatmunka", tehát akkor is van jövedelem ha Te személyesen nem ajánlod senkinek ezt a lehetőséget.

Persze minnél több ember regisztrál a Te ajánlásoddal és minél több pénzt költenek, foglalóznak a rendszerben ,annál több lesz a jövedelmed.

Nem piramis játék! Valódi kereskedelem van a háttérben!

A jutalékokat a kereskedelmi partnerek nyereségéből kapjuk.
Hiszen mi vagyunk a reklámterjesztőjük.

Fizetés átutalással 2 hetente. És tényleg kifizetik!

NINCS regisztrációs díj, NEM termékforgalmazás, vállalkozói igazolvány SEM kell hozzá, a bevételt külföldről származó jövedelemként kell bevallani.
Legális, leinformálható, NEM ügynöki, NEM pilótajáték.

Üdvözlettel: Nagy Nóra

Ha valaki szeretne többet tudni itt megnézheti:

www.sciennet.com/H018599/