Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bullard

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy-Britannia leghíresebb drogcsempésze, Howard Marks, azaz Mr. Nice 70 éves koráig húzta. Tavaly januárban jelentette be, hogy gyógyíthatatlan rákban szenved, amin a rengeteg THC sem segített már. Kalandos életéből önéletrajzi regényt írt, amit később meg is filmesítettek. Nevéhez fűzödik a Mr.…..
Music Is My Radar Richie Now 2011.10.17 22:04:00
"Olyan a mosolyod, mint egy rózsa" - hát izé, nem tudom, hogy mennyire lehet felszedni lányokat ezzel a szöveggel, de hát én még ilyeneknek is híján vagyok, úgyhogy most jól ellopom Richard Jamestől. Ja, hogy ki ő? Hát a csodálatos Gorky's Zygotic Mynci egyik tagja, amely…..
Te jó ég, hogy én mióta várok ezekre a nyomorult videókra! Nem tudom mi tartott eddig, amikor már egyből a márciusi Gruff koncert után beharagozták képek kíséretében, hogy majd hamarosan kikerülnek. Az utcán és különféle egyéb extra helyeken (például liftben) zenélő…..
Bullard 2011.05.11 22:58:32
Music Is My Radar Pingvin, pingvin 2011.05.02 15:06:00
Ha egy dal úgy kezdődik, hogy páááápápápápááá, majd úgy folytatódik, hogy pingvin, pingvin, másfél perc alatt véget ér, és mindezt Gruff Rhys énekli, akkor vajon ez a cukiság milyen fokán áll? Egyáltalán ki lehet-e fejezni számokkal ennek az aranyosság értékét?…..
Bullard 2011.05.03 13:20:02
A La Bicolor vasárnap érkezett meg a németországi Walldorfba, ahol egy esti edzéssel már meg is kezdte a felkészülést a júniusi nagy menetelésre. A fiúknak előbb az időeltolódás, és a hőmérséklet-különbség okozta nehézségeket kell leküzdeniük, aztán a helyi Astoria…..
Nekünk, catrachóknak megadatik az, ami a sok műdrukkernek, akik jobb híján a tévének kiabálnak, hogy na, lőjjé' má' bazmeg, lőjjé', ezt nem hiszem el!, talán az életben soha. Megnézzük a La Bicolort élőben! Életre szóló élmény lesz, és jöhetsz velünk, ha jó gyerek vagy…..
Popkulturális kalandozásaink mai győztesei a walesiek és az új-zélandiak, és fény derül arra is, hogy a hardcore sem állt olyan távol tőlem ebben az évtizedben. Mp3-ak szokás szerint alul. The Blood Brothers – Laser Life (2006)   Az évtizedben két dal hozta ki igazán…..
Köszönöm szépen a kommenteket és az első visszajelzéseket! Sajnos rá kellett jönnöm, hogy én még nem vagyok elég webkettes, például azt semmilyen módon nem tudom legyőzni, hogy a cím ne máshogy és máshol jelenjen meg minden gépen. Az itthoni gépemen jó, van ahol balra…..